Börja Om

Publicerad 2015-07-25 05:42:00 i

Oj, det här känns konstigt. Jag har inte skrivit här sedan 2013. Ödet förde mig till den här bloggen igår då jag letade efter något för att hjälpa en vän. Jag fastnade och insåg efter ett tag att jag hade spenderat flera timmar med att läsa igenom inlägg från forna tider. Jag fick plötsligt ett sug för att börja skriva igen, jag kom ihåg hur mycket jag brukade tycka om det, innan ångest och andra livserfarenheter tog över. Bestämde mig för att börja igen. Eller har jag? Kommer jag ens publicera detta? Jag har ingen aning. Kanske blir det en engångsgrej, vem fan vet.
 
 
Jo, jag vet att ingen bloggar längre. Det var liksom en grej 2008... Men ibland kan det vara skönt att skriva av sig, speciellt när större delen av min nuvvarande umgängeskrets inte har den blekaste aning om vad jag skriver om. Också för att öva på svenskan. Öva kanske var fel ord, men om man inte har bott utomlands kanske det är svårt att förstå hur ord och meningar bara kan försvinna när man bara talar språket högst några gånger i månaden. Grammatiken bara flyter bort och ibland finner jag mig själv sökandes efter enkla formuleringar som jag för stunden bara kan förklara på engelska. 
 
 
Jag brukade vara rolig en gång i tiden. Åtminstonde tyckte jag det. Den delen av mig tynade liksom bort med åren. Men jag känner nu mig fast besluten att hitta tillbaka. 
 
Tja, det är väl ingen som tittar in här längre, men det spelar inte sån stor roll längre. Nu är det mest för min egen skull. 
 
 
Om ni nu råkar läsa detta vill jag bara säga att jag saknar er alla därhemma och jag hoppas att ni har det bra. Många nära har jag givetvis kontakt med, men många andra pratar jag bara med sporadiskt. Det är ju jävligt synd egentligen när man tänker efter. Kanske detta kan vara en ny början?
 
 
Ja, det var väl bara det. Vet inte riktigt om jag kom någon vart med det här. Kanske är det inspiration som talar, kanske är det vinet. Eller så kanske är det den 30 gradiga hettan i min lägenhet...
 
 
Kram,
Sophia

Kommentarer

Postat av: Klara

Publicerad 2015-08-17 19:39:06

Jag har kikat in emellanåt, faktiskt. Undrar vad du hittar på för något där över Atlanten. Om du fortfarande har samma dröm som för några år sedan. Blev väldigt inspirerad förr av din kämpaglöd när jag var lite yngre med endast vilja att göra det du gjorde!

Svar: Hej Klara!

Vad kul att höra att det fortfarande funnits intresse i den här lilla bloggen.

Jag har fortfarande samma dröm, men livet har sett lite annorlunda ut de senaste åren. Kom av mig lite pga personliga orsaker men börjar nu ta mig tillbaka.

Jag är spänd på att se vad framtiden har att erbjuda!
Sophia

Postat av: vera

Publicerad 2015-08-26 10:54:37

Hej! jag har gått in lite då och då och kikat. Det skulle vara superkul att höra vad du gör nu och hur allt har gått sen sist? Är väldigt nyfiken hur du gått till väga om du fortfarande håller på med Acting. Själv blev jag precis klar med min Acting utbildning på Santa Barbara City College och ska nu börja min OPT.

Svar: Hej Vera!

Jag är fortfarande skådespelare men tog en liten inofficiell paus pga personliga skäl. Tar mig tillbaka nu och det känns bra!

Vad kul att höra från en annan acting-alumni. Lycka till med ditt OPT!
Sophia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela