Blurb

Publicerad 2015-08-27 22:51:02 i Allmänt,

Googlade mig själv nyss. 


Kom igen, som att ni inte gjort det? Skärp er. 


Tydligen har jag en såndär Google "blurb" nuförtiden. Ni vet när man googlar en offentlig person så kommer det upp en liten ruta med snabba fakta. Typ när man bara vill veta hur lång Anna Kendrick är sådär lite snabbt. (Hober som jag googlar sånt). 


Vet inte vart den kom ifrån. Men tack antar jag? Kommentarer

Postat av: Julia Mårtensson

Publicerad 2015-09-18 00:15:51

Hej, har egentligen en massa frågor om ALLT i huvudet men tar det som är viktigast, jag har länge funderat på att gå på NYFA med inriktningen Acting for film och tänkte ju då självklart ta ett CSN lån som jag tror nu man kan ta för hela kostnaden( eller är jag helt borta nu ? :S ) Min fråga är då, är det värt det eller är det lika bra att gå på acting class på Community College ? :) Och hur lyckas man betala av avgiften varje/ var 3:e månad ? Det är väl sjukt svårt att tjäna in pengar där ? :/

Svar: Hej Julia!

När jag sökte täckte inte CSN hela beloppet, utan jag var tvungen att lägga till pengar från andra håll. Nu har de ändrat reglerna dock och jag tror att du får mindre nu faktiskt. Är inte helt hundra på det men är ganska säker på att de slopat merkostnadslånet för utlandsstudier.

Om det är värt det är upp till var och en. Gör din research och se vad som är bäst för dig. Vissa community colleges kanske inte har extremt tung vikt vid skådespelarlinjen osv.

Vad menar du med var tredje månad? Terminsavgift betalas någon vecka eller så innan varje terminsstart. Du kan inte tjäna in några pengar medan du pluggar då du som student inte har arbetstillstånd i USA. Du måste ha pengar för att bekosta hela utbildningen plus levnadskostnader innan du kan bli antagen.
Sophia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela