Mami

Publicerad 2013-05-22 08:17:11 i

Åh så jävla trött. Ligger i sängen och halvsover. Lång jävla dag.

Imorgon är det storstädning som gäller. För det är ju inte vem som helst som kommer och hälsar på i veckan. Det är ju mamsi!! Mammas första besök i L.A. så då får man ju se till att lägenheten inte ser ut som hej kom och hjälp mig. Izzys jävla päls ligger i högar stora som kattungar och gömmer sig under soffan.


I alla fall ska det bli jättekul att ha mor min på besök!!

Varmt!

Publicerad 2013-05-13 05:41:00 i

Såhär varmt är det nu kl tjugo i nio på kvällen.

Vår A/C suger och ligger här och dör. Usch det ska ju vara öken här ju. Varför är det fortfarande så jäkla varmt?

Barcycle

Publicerad 2013-05-13 00:26:38 i

Igår blev det en halvspontan resa till Hermosa Beach då Macees gamla barndomskompis fyllde år.

Planerna för kvällen var Beach Barcycling. Det är alltså en stor bar med plats för 17 st eller något sånt, som är omgjord till en cykel. Så alla trampar för att den ska färdas framåt och sedan stannar man vid flera barer på vägen

Vi var inte med på hela färden eftersom vi hade andra planer för kvällen. Men lyckades ta två fula bilder och en dålig video för att förklara det hela. Men orka ladda upp på youtube....

Rolling Stones

Publicerad 2013-05-05 03:38:00 i

Igår var vi på Staples Center och såg Stones live. Riktigt bra och bra ös helt galet att gubbarna fortfarande kan. Lite synd att ljudet var ganska dåligt och eftersom de inte hade något förband blev det inte bättre förrän efter några låtar.

Vi betalade som sagt $85 för våra biljetter. Det var några tusen sådana som släpptes och man vet inte vart man hamnar förrän man är på plats. Vi fick bra platser och paret som satt bakom oss hade betalat $600!!

Gästspelade gjorde Gwen Stefani (körde Wild Horses) och Kieth Urban (Respectable). Men det fick jag inte bilder på för min telefon dog.

 

Lååååååång kö fick vi stå i:

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela