Glad Påsk

Publicerad 2013-03-31 07:53:00 i

Hoppas ni njuter av en god middag och massa påskgodis idag. Själv ska jag spendera dagen på en avskedsfest för en kollega. Blir inte så mycket påskfirande här.

Avslutade vår show igår och det gick bra. Det har varit mycket men det har gått bra.

Såhär såg jag ut när ridån föll. Plaska i blod är alltid kul.

 

 

Att tvätta efteråt är mindre kul...

Busy

Publicerad 2013-03-28 18:43:00 i

Jag vet att jag har varit väldigt frånvarande på sista tiden. Förra tisdagen blev vi tillfrågade om vi ville sätta upp vår föreställning på The Acme Theatre för två kvällar. Av olika anledningar kan vi inte sätta upp den föreställningen vi just avslutade. Bland annat för vi använder en massa jävla vatten som inte är tillåtet på just den här teatern. Det ledde till att vi har satt ihop en annan show. En blandning av sen senaste showen, den som sattes upp först och nya kortpjäser. På en och en halv vecka. Jag har arbetat med en pjäs som är 30 min lång, så det har varit ganska mycket den här veckan om man säger så.

Ikväll går ljuset upp för The Miserable Brilliance Ensemble Presents: An Evening of One-Act Plays. Känns galet. Men jag älskar varje sekund.

 

Från gårdagens rep:

 

Nya tag

Publicerad 2013-03-18 21:59:36 i

Gick jättebra på sista föreställningen igår. Fullt hus igen och fint mottagande. Vi skålade lite i skumpa efteråt och tackande varandra.

Nu är det nya planer på gång. Kanske en extrainsatt föreställning. Lite som ligger och lurar nu men vet inte så mycket förrän imorgon. Då efter vårt ensemblemöte kanske jag har tagit mig an en stor uppgift på väldigt lite tid. Men kunde inte tacka nej. Vet inget säkert än så får återkomma om det.

12 shower har gått så fort!!

Sista föreställningen

Publicerad 2013-03-18 00:46:54 i Allmänt,

Ja, då är det dags då, för den 12 e föreställningen av Stories on the Rocks. Galet! Hur kan det ha gått så fort!?

SJUKT bra föreställning igår, helt fullsatt och stående ovationer! Lycka!


Slutet på en era, början på en annan, Ska bli kul att se vad som händer härnäst.

Varmt

Publicerad 2013-03-13 23:45:23 i

31 grader varmt i änglarnas stad idag. Dör. Vet att ni har -10. Kontraster.


I helgen är det dags för de två sista föreställningarna av Stories on the Rocks. Knasigt att det gått sex veckor redan. Snart blir det ett nytt projekt.

Bob

Publicerad 2013-03-10 10:35:00 i

Kanske ska klippa håret? Ser ju inte så pjåkigt ut och blir ju jävligt mycket lättare att ta hand om.

Håret fixat inför Paper Doll. En av scenerna jag medverkar i, från vår show Stories on the Rocks

Seminarie

Publicerad 2013-03-09 08:38:00 i Allmänt,

Jag har inte berättat att jag har skrivit upp mig på ett femveckors seminarium hos en manager.

Var på ett av hans seminarium som handlade om att hitta rätt agent, för några veckor sedan. Blev sedan inbjuden till den intensiva femveckorskursen och första gången var igår.

En Casting Director var där och talade igår och det var väldigt intensivt. Men det är dags för mig att ta mig i kragen och få tummen ur röven. Nu jävlar ska jag arbeta för mig själv!

Intressant var det i alla fall.

The show must go on

Publicerad 2013-03-05 02:24:25 i

Igår var det tungt. Inspelning hela dagen och sen show på kvällen. Inspelningen gick bra och var rolig men fyfan vad kallt det var! Vi var ju uppe i bergen typ och det blåste kall luft HELA dagen. Hade ju bara tshirt på mig. Men det var kul och betalt gig. Sophia skådis yay! Jag får lägga upp det när det åker upp på youtube i slutet på månaden

Showen däremot gick särdåligt. Det var som att försöka sprinta i lera. Kämpade mig igenom hela framträdandet och ville kräkas när det var klart. En av mina favoritlärare satt i publiken också. Kul.

Jaja imorgon är en annan dag, och på lördag dags igen. The show must go on.


En bild från utsikten från inspelningsplatsen igår.

Busy busy busy

Publicerad 2013-03-03 18:17:39 i

Vilken vecka. Jobb måndag till fredag och sedan showen lördag-söndag. Idag ska jag även spela in ett webisode för youtube. En sci fi kortis men det ska bli kul. Ska spelas in på ett hiking spår och måste direkt till teatern efteråt. Som tur är ser det ut att bli molnigt.

Vår

Publicerad 2013-03-02 20:10:04 i

Igår var det första vårdagen och det märks på en gång här.

Springer runt i klänning, barbent idag. Snart kommer det vara odrägligt varmt så det är bara att passa på att njuta av våren.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela