Hemsida uppe!

Publicerad 2013-06-18 17:42:19 i

Nu äntligen är den klar! Min hemsida!

 
Det har tagit lång tid, för lång tid. Först försökte jag göra något för komplicerat och det slutade egentligen med att jag satt och väntade i två månader på att det skulle hända.
 
 
Men den här hemsidan har jag gjort alldeles ensammen, så lite stolt får man vara.
 
 
Ta en titt på: http://www.sophiamonti.com/ och säg gärna vad ni tycker. Har haft lite problem med layouten som inte riktigt gör som jag vill och ser olika ut beroende på hur stor skärm man har. Har försökt lösa det, men har fått klart för mig att det går inte.
 
Säg jättegärna till om det är något som ser knasigt ut!
 
Så här ska den alltså se ut:
 
 
 
Tack!
 

Hej från Laguna

Publicerad 2013-06-16 21:16:00 i

Här kommer lite bilder från helgen. Igår var vi på en privat strand och sedan vid Mariott Villas fina pool. Blir nog något liknande idag.

Lite bilder från utsikten på vår altan, gatan, samt stranden och poolen.

 

 

Laguna Beach

Publicerad 2013-06-15 10:19:16 i

Helt sämst på att uppdatera jag vet. Helt galet. Mamma åkte för över en vecka sedan redan. Tiden går fort. Och tiden hon var här gick ännu fortare för då hade vi roligt. Ska försöka att ladda upp lite bilder från det någon dag.

Nu ligger jag här i sängen i ett fint hus i Laguna Beach. Jag och tjejerna bestämde oss för att spendera helgen här och ha det skoj då Macee känner folk som äger hus här. Imorgon blir det strand, jacuzzi och Coronas.


Natti!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela