Nya Headshots

Publicerad 2013-07-29 05:04:16 i

Tog ju nya foton förra veckan. Det var hur kul som helst och fotografen Laura var underbar.

Här är fotona hon tyckte var bäst, och laddade upp på hennes Facebooksida:

Kommentarer

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2013-07-29 21:54:43

Så fin du är....

Postat av: Marino

Publicerad 2013-07-29 22:17:44

Jag har en mycket vacker dotter.

Postat av: julia

Publicerad 2013-08-01 11:41:20

vad kostade fotografen? och hur kan jag kontakta henne for att boka tid? jattefina ju!!

Svar: Sessionen som jag gjorde heter Power Hour och kostar $225 för en timme. Du kan lägga på $75 och få sminkning. Här är hennes hemsida: http://www.lauraburkephotography.com/ med all info.
Hälsa från mig!
Sophia

Postat av: vera

Publicerad 2013-08-01 18:42:15

Hej!
Har precis hittat till din blogg! Och har förstått att du har pluggat skådespeleri både i Sverige och i Usa. Själv pluggar jag skådespeleri i Santa Barbara, men undrar lite vad du tycker om NYFA? Tycker du att det var en tillräckligt "hög nivå" eftersom du har skådespelat innan? Och vad har du för visum för att kunna vara kvar? Jobbar du med skådespelet? Skulle vara kul att veta. Jättekul att läsa tillbaka och se hur du gör och har det! Lycka till!

Svar: Hej Vera!
NYFA var en bra upplevelse pga att jag hade bra lärare och såg till att göra det till en lärorik upplevelse. Men administrationen är dålig och det är alldeles för dyrt.

Födelen är att man kan ansöka om ett års OPT efter bara ett års studier. Nu har jag Green Card då jag är gift.

Jag jobbar med skådespelet då jag kan, men har ett vanligt heltidsjobb för att försörja mig.

Tack, och lycka till själv!
Sophia

Postat av: Ella

Publicerad 2013-08-01 22:42:50

Hur ofta måste man ta nya headshots? Och hur väljer man vilka man ska ta med i sin meritlista? Alltså har du flera olika där eller bara en standard?

Svar: Du behöver nya headshots när du har ändrat utseende på något sätt, tex klippt eller färgat håret. Eller om du åldrats. Jag är så pass ung att jag kan märka skillnad i mitt ansikte på bara ett år. Sedan går det alltid olika "trender" med headshots, och folk i branschen kan ofta snabbt urskilja ett utdaterat headshot.
Om du har en agent, kommer de säga till dig när det är dags att ta nya, antingen för att dina är för gamla eller för att de du har inte funkar helt enkelt.

Jag har flera. Jag fick in tre "looks" i den senaste sessionen jag hade, så jag har alltså minst tre olika headshots som jag använder beroende på vilken roll jag ansöker till. Om jag skickar till en agentur skickar jag alla, så de kan se variationen.

Jag fick 100 shots totalt från sessionen.
Sophia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela