Golden Globes 2013

Publicerad 2013-01-15 07:01:08 i

Jajamensan, igår gick Golden Globe-galan av stapeln här i LaLa Land och det sågs ju givetvis! Fast inspelat då, eftersom jag var tvungen att springa på ensemblefotografering först.
 
Mycket som hände, priser som skulle delas ut, så som sig bör på galor, och konstiga uttalanden. Gick Jodie Foster ut som gay, och ska hon pensionera sig? Luddigt det där...
 
I övrigt JÄTTEKUL att Argo vann priser och fick uppmärksamhet. Stackars Ben Affleck höll på att skita på sig av excitement på scen. Jennifer Lawrence vann en välförtjänad guldig glob för hennes framträdande i Silver Linings Playbook. HALLÅ! Gå och se!!!! Vinnaren av bästa manliga huvudroll i ett drama var så ospännande att det fanns inte. Lika ospännande som det kommer att vara på Oscars. Daniel Day-Lewis spelar Abraham fucking Lincoln, vem tror man kommer vinna liksom. Fet chans för er andra. Måste kännas lite surt att bli nominerad just i år... 
 
 
Här kommer det! LE COUTURE!
 
Bäst klädda:
 
 
Börjar med en av galans värdar, Tina Fey! Vilken pingla! Stört snygg i sin smaragd-
gröna glitterkreation
 
 
Lea Michele från Glee (hatar den jävla serien btw), var fin som en snöprinsessa.
 
Emily Blunt (här med mysismannen John Krasinski) är så ståtlig och vacker i guld.
 
Jessica Alba. Stört fint med korallrosa till hennes varma hudfärg. Halsbandet ger
en jättefin touch.
 
Eva Longoria. GRR!
 
Nu kanske Kristen Bell ser liiiite förstoppad ut på den här bilden men i verkligheten var hon så otroligt fin och söt i denna klänning över hennes lilla bebismage.
 
 
Tycker kanske att skärpet känns liiiite 2003, men annars så va va voom!
 
 
Kaley Cuoco från Big Bang Theory. Ja JA! Snygg som satan!
 
 
 
 
Aaaand of course,
 
Sämst klädda:
 
 
 
Jag är ledsen, Debra Messing, men den passar inte...
 
 
 
Julianne Moore. Nej, usch, tråkigt, blä, snark
 
Zzzzzzz... Gruff... Oj förlåt, jag somnade.
 
 
Nu är jag trött på Lena Dunham. Jag orkar inte...
 
Lucy Liu.... Jaaaha?
 
 
Någon TV-profil som jag inte orkar kolla upp namnet på. Skitful
 
 
Såg ni galan? Vad tyckte ni? Vann rätt personer/filmer? Vem var snyggast?

Kommentarer

Postat av: Patrik

Publicerad 2013-02-06 12:43:07

DDL vann och borde vinna Oscars statyn eftersom det är tredje gången han tar skådespeleri till en helt ny nivå, som med Gangs Of New York och There Will Be Blood

Svar: Jag sa inget om att han inte förtjänade den, påpekade bara att det måste vara trist för de skådespelare som kanske gjorts sin bästa roll hittills i karriären och vet att de inte har en chans just i år. Syntes på Bradley Cooper, han hade en ganska lustig min.
Daniel Day-Lewis var fantastisk i Lincoln! Men jag skulle nog inte beskriva det som att "ta skådespeleri till en helt ny nivå" då många storheter har gjort otroliga insatser före honom.
Sophia

Postat av: Patrik

Publicerad 2013-02-07 23:55:46

Den som förtjänar då isåfall är Joaquin Phoenix i The Master som är en otrolig prestation.
Men DDL är faktiskt en klass för sig. Finns ingen som har nåt upp till den nivå som han har gjort de senaste åren någonsin.

Postat av: Patrik

Publicerad 2013-02-08 00:00:52

Och förtjänar då Bradley Cooper att få något om han fick en lustig min av att han inte vann. Både Day-Lewis och Phoenix har en jordnära inställning till konst och skådespeleri och bryr sig inte om de vinner något eller inte.
Vilket Cooper inte verkat ha.

Svar: Ojdå här blir vi visst lite upprörda utan anledning. Jag tycker också Phoenix förtjänade en nominering i alla fall, och har undrat vad som hände med det. Golden Globe och Oscarnomineringarna är ganska korrupta och det är mest politik ändå. Själv känner jag inte Bradley Cooper, och det tror jag inte du gör heller, så vi kanske ska chilla lite på det där med att han inte skulle vara jordnära... När vi ändå är inne på ämnet så kanske vi inte ska glömma Phoenix fejkade "rapartist" period, som mest handlade om att framställa sig själv som en fantastisk skådespelare, och som resulterade i en dokumentär som tokfloppade...
Sophia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela