Behöver er hjälp

Publicerad 2013-01-14 01:08:53 i

Hej allihopa!
 
Hoppas ni mår bra, trots att temperaturen har droppat ner till -10 i Stockholm. 
 
Jo jag skulle vilja be er om en sak. En jätteviktig sak. För mig i alla fall.
 
 Jag har ju berättat tidigare att jag tar "acting classes" en gång i veckan. Vi har nu utvecklats och blivit en ensemble, som ska sätta upp vår show, Stories on the Rocks, med premiär 9 e februari. Vi kommer att spela två gånger i veckan i sex veckor.
 
Eftersom vi är ett okänt teaterkompani (än så länge) och eftersom att sätta upp en sex veckorsshow är scheissedyrt, behöver vi er hjälp!
 
Vi, the Miserable Brilliance Ensemble har startat en Indiegogo kampanj för att samla in pengar till våra föreställningar. Indiegogo är en organisation där man kan ansöka om bidrag till alla möjliga projekt. Och det bästa av allt? Man kan donera från hela världen! Ingen donation är för liten, och vi är evigt tacksamma för alla donationer. 
 
För vissa summor får man även olika "perks", dvs för $50 får man ett speciellt tack på vårt program och en biljett till föreställningen. Förstår såklart att ingen därhemma kan komma på föreställningarna så därför går det att donera utan att ta del av detta. Om det finns någon som läser detta som befinner sig eller kommer att befinna sig i L.A. under våra shower så kom, kom, kom och titta! Givetvis kan vi fortfarande trycka ert namn på våra program. 
 
I vilket fall, HÄÄÄR är länken till vår kampanj om någon vill ta sig en titt:
http://www.indiegogo.com/projects/289159
 
 
Vill givetvis inte tvinga er att donera pengar om det inte är möjligt, därför kan ni också hjälpa oss helt gratis! Kolla in vår hemsida, och gilla oss på Facebook! Hjälp oss att dela sidan och nå så många "gillningar" som möjligt.
 
Här är vår Facebooksida:
http://www.facebook.com/MiserableBrillianceEnsemble
 
 
Tack, tack, TACK på förhand önskar vi alla i:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela