Filmvisning

Publicerad 2013-01-31 04:17:05 i

Sitter i bilen på väg till en förhandsvisning av en kortfilm jag medverkade i. Får se hur den blev, ska bli spännande då jag blev förtjust i manuset.

Hade pytteliten roll med en replik men det var ett mycket professionellt crew och huvudrollen spelades av em skådespelare som är mycket med i Breaking Bad. Om ni sett den serien, asbra!!!

Hoppas ni får en bra dag!

Jetta

Publicerad 2013-01-30 03:20:55 i

Igår skulle jag och Dustin kolla på bilar. Hans är så gammal att den knappt orkade något mer. Inte visste vi att vi skulle köra hem samma kväll med en splitterny 2013 Volkswagen Jetta. Leasad dårå eftersom vi inte hade typ $18 000 liggandes.


Men fiiiin va??!

Lika som bär?

Publicerad 2013-01-29 05:53:30 i

Jag vet att jag har skrivit om det förut men idag fick jag höra för miljonte gången att jag är lik Elizabeth Reaser.

Ingen i min familj eller mina nära vänner håller med oftast men främlingar kommer ofta fram eller skriver på bloggen.

Ja? Nej?

Rep

Publicerad 2013-01-28 08:28:53 i

Spenderat dagen på The Missing Piece Theatre för tekniskt rep och genomgång av Stories on the Rocks. Bara två veckor kvar till premiär!

Lite tröttis och tillbaka på jobbet imorgon. Over and out.

Oscarnominering - Argo

Publicerad 2013-01-26 06:52:00 i

 
 
Fantastiska Argo är ju en av årets nomineringar, och jag såg den redan i oktober. Här är vad jag skrev om den då:
 
Mark your calendars! 23 november är datumet då filmen Argo kommer ut i Sverige! Regisserad av Ben Affleck som också spelar huvudrollen i denna film ni INTE vill missa! 
 
 
Året är 1979 och revolutionen i Iran är i full gång. Amerikanska ambassaden i Tehran invaderas och 52 personer tas som gisslan. Sex amerikaner lyckas ta sig ut och gömmer sig i den kanadensiska ambassadörens hem. Det är CIA agenten Tony Mendez uppgift att få hem dem då de riskerar avrättning om de försöker lämna landet offentligt. Denna film är baserad på en sann historia om när CIA tar Hollywood till hjälp för att skapa en påhittad storfilm i ett försök att få hem de sex amerikanerna. 
 
 
Det här är en film för alla, otroligt välregisserad av Affleck och välspelad likaväl. Ben Affleck har aldrig varit en stor favorit hos mig men här går han hem i alla kategorier för mig. Det luktar Oscar. Det här är en mammafilm, pappafilm, systerfilm, brorfilm, men kanske ingen barnfilm. Spänning på hög nivå och en nagelbitare in i slutet, men utan massa onödiga explosioner och specialeffekter.
 
 Detta är som sagt baserat på en sann historia om ett fall som fram till 1997 var hemligstämplat.
 
 
 
Kul att veta också, något som inte tas upp i filmen är att en av de sex amerikanska medborgarna faktiskt gömde sig hos den svenska ambassadören i Iran innan han anslöt sig till de andra.

Trött men glad

Publicerad 2013-01-25 05:50:23 i

Jag är så utmattad att det finns inte. Har huvudvärk prick kl fem varje dag. Det är inte lätt att jobba heltid och försöka repa in och regissera en sexveckors show samtidigt. Jag jobbar, repar och sover i princip. Inte så mycket sova.

Men det är roliga grejer och snart har vi premiär! Önskade bara att jag kunde göra det på heltid istället.

En kul sak som upptäcktes idag var att min imdb sida har poppat upp! Spelade in en kortfilm i somras som nu är färdig. Ska på förhandsvisning på onsdag!

Ja visserligen är jag jättesen med att få så kallad "credit" på imdb men nu har det äntligen hänt!

Ny klocka

Publicerad 2013-01-21 07:53:34 i

Beställde hem den här klockan från en hemsida jag är medlem på. Har velat ha en klocka väldigt länge och blev trött på att vänta så det fick bli den här.

Egentligen hatar jag strass men fick för mig att det var "annorlunda" strass på den här. Den kanske är lite väl prålig känner jag. Men nu har jag redan spenderat $10 på att få armbandet förminskat. Jag har handleder som ett svältande afrikanskt barn. Politisktinkorrekt.se

Ja jag vet att det är Michael Kors och Marc Jacobs som gäller, som jag också skulle köpa om jag hade $250 skräpandes.

Vad tycks? För mycket?

Oscarnominering - Zero Dark Thirty

Publicerad 2013-01-20 11:00:00 i

Förra året skrev jag ju om alla filmer som blivit nominerade till en Oscar i kategorin Bästa Film. Vi har redan hunnit beta av 7 av 9 filmer så det är väl hög tid att sätta igång!
 
Förste film upp är.....
 
 
Zero Dark Thirty handlar om den 10 år långa jakten på Usama bin Laden efter terrorattackerna mot USA den 11 september 2001. Filmen är regisserad av Kathryn Bigelow som vann en Oscar för bästa regi för The Hurt Locker 2009. Huvudrollen spelas av Jessica Chastain som är nominerad till en Oscar och tog hem en Golden Globe för Bästa Kvinnliga Huvudroll i ett drama. På Oscars får hon slåss med Jennifer Lawrence som vann samma pris för komedi eller musikal (Silver Linings Playbook).
 
Den här filmen är ett måste, peeps! Den är spännande, ärlig och rå. Och har en jävla massa girlpower. För första gången får man se vad som verkligen hände vid avrättandet av Usama bin Laden, och vem som egentligen stod bakom operationen. En tung spelare i leken, Kathryn Bigelow är badass.
 
Något som förvånade mig ordentligt var när Fares Fares av alla människor dök upp på duken. Jag hade faktiskt inte koll på att han är med i den här filmen. Han har en liten men betydelsefull roll, och det är roligt att se att det går så bra för svenskarna i Hollywood.
 
Sverigepremiär 1a februari!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varmt!

Publicerad 2013-01-19 22:11:23 i

Huvaligen! Det är 23 grader i skuggan! Sitter på en uteservering i januari. Det är typ för varmt för min kofta.

Ska på bio och se Zero Dark Thirty, då har vi klarat av 6 av nio filmer som är nominerade till en Oscar för Best Picture.

Fina människor.

Publicerad 2013-01-18 08:16:37 i

Ibland är det kul att vara på jobbet. Idag fick jag en julklapp i eftersom hon tycker att jag gör mitt jobb så bra. Då bli man glad, sötmänniska


Golden Globes 2013

Publicerad 2013-01-15 07:01:08 i

Jajamensan, igår gick Golden Globe-galan av stapeln här i LaLa Land och det sågs ju givetvis! Fast inspelat då, eftersom jag var tvungen att springa på ensemblefotografering först.
 
Mycket som hände, priser som skulle delas ut, så som sig bör på galor, och konstiga uttalanden. Gick Jodie Foster ut som gay, och ska hon pensionera sig? Luddigt det där...
 
I övrigt JÄTTEKUL att Argo vann priser och fick uppmärksamhet. Stackars Ben Affleck höll på att skita på sig av excitement på scen. Jennifer Lawrence vann en välförtjänad guldig glob för hennes framträdande i Silver Linings Playbook. HALLÅ! Gå och se!!!! Vinnaren av bästa manliga huvudroll i ett drama var så ospännande att det fanns inte. Lika ospännande som det kommer att vara på Oscars. Daniel Day-Lewis spelar Abraham fucking Lincoln, vem tror man kommer vinna liksom. Fet chans för er andra. Måste kännas lite surt att bli nominerad just i år... 
 
 
Här kommer det! LE COUTURE!
 
Bäst klädda:
 
 
Börjar med en av galans värdar, Tina Fey! Vilken pingla! Stört snygg i sin smaragd-
gröna glitterkreation
 
 
Lea Michele från Glee (hatar den jävla serien btw), var fin som en snöprinsessa.
 
Emily Blunt (här med mysismannen John Krasinski) är så ståtlig och vacker i guld.
 
Jessica Alba. Stört fint med korallrosa till hennes varma hudfärg. Halsbandet ger
en jättefin touch.
 
Eva Longoria. GRR!
 
Nu kanske Kristen Bell ser liiiite förstoppad ut på den här bilden men i verkligheten var hon så otroligt fin och söt i denna klänning över hennes lilla bebismage.
 
 
Tycker kanske att skärpet känns liiiite 2003, men annars så va va voom!
 
 
Kaley Cuoco från Big Bang Theory. Ja JA! Snygg som satan!
 
 
 
 
Aaaand of course,
 
Sämst klädda:
 
 
 
Jag är ledsen, Debra Messing, men den passar inte...
 
 
 
Julianne Moore. Nej, usch, tråkigt, blä, snark
 
Zzzzzzz... Gruff... Oj förlåt, jag somnade.
 
 
Nu är jag trött på Lena Dunham. Jag orkar inte...
 
Lucy Liu.... Jaaaha?
 
 
Någon TV-profil som jag inte orkar kolla upp namnet på. Skitful
 
 
Såg ni galan? Vad tyckte ni? Vann rätt personer/filmer? Vem var snyggast?

Behöver er hjälp

Publicerad 2013-01-14 01:08:53 i

Hej allihopa!
 
Hoppas ni mår bra, trots att temperaturen har droppat ner till -10 i Stockholm. 
 
Jo jag skulle vilja be er om en sak. En jätteviktig sak. För mig i alla fall.
 
 Jag har ju berättat tidigare att jag tar "acting classes" en gång i veckan. Vi har nu utvecklats och blivit en ensemble, som ska sätta upp vår show, Stories on the Rocks, med premiär 9 e februari. Vi kommer att spela två gånger i veckan i sex veckor.
 
Eftersom vi är ett okänt teaterkompani (än så länge) och eftersom att sätta upp en sex veckorsshow är scheissedyrt, behöver vi er hjälp!
 
Vi, the Miserable Brilliance Ensemble har startat en Indiegogo kampanj för att samla in pengar till våra föreställningar. Indiegogo är en organisation där man kan ansöka om bidrag till alla möjliga projekt. Och det bästa av allt? Man kan donera från hela världen! Ingen donation är för liten, och vi är evigt tacksamma för alla donationer. 
 
För vissa summor får man även olika "perks", dvs för $50 får man ett speciellt tack på vårt program och en biljett till föreställningen. Förstår såklart att ingen därhemma kan komma på föreställningarna så därför går det att donera utan att ta del av detta. Om det finns någon som läser detta som befinner sig eller kommer att befinna sig i L.A. under våra shower så kom, kom, kom och titta! Givetvis kan vi fortfarande trycka ert namn på våra program. 
 
I vilket fall, HÄÄÄR är länken till vår kampanj om någon vill ta sig en titt:
http://www.indiegogo.com/projects/289159
 
 
Vill givetvis inte tvinga er att donera pengar om det inte är möjligt, därför kan ni också hjälpa oss helt gratis! Kolla in vår hemsida, och gilla oss på Facebook! Hjälp oss att dela sidan och nå så många "gillningar" som möjligt.
 
Här är vår Facebooksida:
http://www.facebook.com/MiserableBrillianceEnsemble
 
 
Tack, tack, TACK på förhand önskar vi alla i:
 
 

Back in L.A.

Publicerad 2013-01-11 22:13:00 i

Äntligen framme efter en jävla lång resa. Eller ja, jag kom fram igår men då umgicks jag bara med Dustin och Izzy, käkade lite pizza och bytte julklappar!

Kolla vad jag fått av Dustin!!!

En splitterny Sony Vaio!!!

 

Touch screen och värsta framtidsgrejorna

 

Kolla vad fiiin! (Ignorera Steve Jobs på bordet i bakgrunden, jag har en

iPhone så han är ok med min nya PC) Izzy tycker att den här datorn går 

ju att stryka sig emot lika bra som den förra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livet på andra sidan

Publicerad 2013-01-07 23:24:34 i

Kan inte förstå att det har snart gått en månad sedan jag kom hem. Allting har gått så otroligt fort och på torsdag åker jag tillbaka till L.A. Har typ precis börjat acklimatisera mig och komma in i vanorna.

Saknar min Dustin och Izzy jättemycket, det är som att alltid ha hjärtat i två delar.

Känns även tungt att åka tillbaka till en stad jag inte känner mig hemma i. los Angeles är ingen trevlig stad och skulle inte påstå att jag trivs.

Men det finns mycket fint att komma hem till och även roliga saker som händer. I februari är det premiär för min ensembles nya show.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela