The Oscars

Publicerad 2013-02-25 01:25:44 i

Kommer missa Oscarsgalan ikväll då jag har föreställning. Suger lite, men så är det! Spelar in det så ska försöka kolla när jag kommer hem, Men det är ju tre timmar långt. 
 
 
Vet att jag bara lyckades publicera två recensioner av de nominerade i kategorin Bästa Film. Hann inte mer helt enkelt. Men här kommer mina val i ordning:
 
 
1. Argo (helt säker på att den vinner)
2. Zero Dark Thirty
3. Silver Linings Playbook
4. Django Unchained
5. Lincoln
6. Life of Pi
7. Les Misérable
8. Amour
9. Beasts of the Southern Wild
 
Det där var faktiskt svårare än jag trodde att det skulle vara. Mina topp tre är verkligen storfavoriter som jag älskade på olika sätt. Kan hända att väja Argo som nummer ett är färgat över faktumet att jag är helt säker på att den vinner. 
 
Kollar lite röda mattan nu innan det är dags att slänga i sig en sallad (bra mat är viktigt innan en show) och dra iväg till teatern. Jennifer Lawrence ser ut som en prinsessa. Rätt så säker på att hon tar hem Oscarn för bästa kvinnliga huvudroll. 
 
 
Är det någon som har uppesittarkväll därhemma? Antar att ni sitter och hejar på En Kunglig Affär, med vår nya svenska stjärna Alicia Vikander i huvudrollen. Så roligt för Sverige, och henne absolut. Såg filmen idag och hon var lysande. Även om det är Danmark som är nominerad för filmen förstås. Anna Karenina är även nominerad för bästa kostym och även där är Alicia med. Inte illa!
 
Nä nu får jag sluta här, och inte logga in på Facebook förrän jag sett galan. Får hålla för öronen hela dagen imorgon.
 
 

Kommentarer

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2013-02-25 11:52:46

Måste se Argo. Nu får du vara stolt svensk, Sophia, att Sverige kammade hem priset för Bästa dokumentärfilm.

Svar: Ja det var ju roligt! Kul för Skandinavien att ha både Danmark och Norge nominerade i Bästa Utländska Film kategorin.
Typ två svenskar som tog hem för ljud också, vilket inte är så ovanligt kanske.
Sophia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela