Svettmonster

Publicerad 2012-09-16 03:42:00 i Allmänt,

Jag klarar inte av denna värme längre! Det är förfan 40 grader varmt ute och A/Cn är nere på 15 grader, men värmen sipprar igenom ändå.
 

Var ju fan ingen idé att duscha imorse. Orkar. Inte. Röra. Mig.


Jag känner mig som en landsförrädare. Jag menar, jag är ju born and raised i kylans hårda grepp och är man svensk då får man banne mig lära sig från vaggan att man ska fan ta vara på värmen när den väl kommer. Därför har man sällan hört orden "Åh, det är för varmt." yttras från min mun. Därför, gott folk, kära svenskar, ber jag om ursäkt när jag nu utbrister:


DET ÄR FÖR VARMT!!!!Jag kan inte förstå att jag säger det, men igår var första gången jag erkände för mig själv att jag inte kan vänta tills hösten kommer. Att kunna bära jeans utan att dö, snygga stövlar, tröjor, en ny jacka kanske... Hösten här är mycket mild, och under några få veckor kan man få njuta av de vackra röda löven.


Jag vet att ni har haft en pissommar hemma. Jag ber om ursäkt.
 
När syrran var här blev det mycket pooltid.

Kommentarer

Postat av: Ella

Publicerad 2012-09-18 22:23:27

Jag tycker också det är så fett störande när svenskar klagar på att det är för varm så fort det blir över 20C, men 40C är verkligen på riktigt för varmt. Det är ok att klaga då, haha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela