HP

Publicerad 2012-11-29 01:14:54 i

Dustin gav mig världens bästa present idag bara för att.

Yaaaay!!!

Nov. 27, 2012

Publicerad 2012-11-27 22:50:26 i

Jag hade nog glömt att säga att jag är ägare till en iPhone 5. Känner mig värsta fräsch. Har inte haft en ny mobil sedan jag fick en Motorola när jag var 15. Den tappade jag i ett juiceglas tre år senare och efter det följde fem år av ärvda mobiler. Men nu så jävlar.

Man kan ju sitta och ta fräsiga bilder på sig själv ju. Nu blev mitt liv så mycket enklare.

Tja

Publicerad 2012-11-26 03:56:09 i

Äh ville bara vifta med mitt nya skal lite...

Det jag ville ha kostade $40, men då tyckte jag att jag fick ta mig i tyglarna lite. Den här för $7 från Amazon funkade ju fint den med.

Happy Thanksgiving

Publicerad 2012-11-22 20:31:42 i

Jag har uppstått från de döda passande nog till Thanksgiving. Jag har fortfarande noll energi och idag ska vi vara värdar för middagen.

Igår kunde jag inte stå upp men idag flåsar jag mest. Åhå jaja, hujedamej.

Det här var tamigfan det värsta jag varit med om. Jag spydde i 24 timmar i sträck, men som tur var gick det över precis då för annars hade jag kanske varit tvungen att gå till läkaren.

Men idag är en ny dag. Får väl se det som den mest intensiva och genomgående detoxen man kan göra. Idag ska vi vara tacksamma. Happy Thanksgiving!

Fast Izzy ser inte så tacksam ut...

Vinterkräksjukan?

Publicerad 2012-11-20 17:09:50 i

Detta vidriga virus är något jag har undsluppit år efter år hemma i Sverige.

Men då var det tydligen dags för någon form av maginfluensa att inta Kalifornien. Dustin hade det förra veckan och igår var det tydligen min tur.

En beskrivning av vinterkräksjukan som jag har hört är att man kan lika gärna flytta in på toaletten. Och eftersom jag och Herr Toalett har umgåtts extremt mycket sedan igår eftermiddag så antar jag att det här är ungefär detsamma.

Mår piss. Det gör ont överallt och jag har egentligen inte ätit på riktigt sedan i söndags morse.

Så, nu kan ni börja tycka synd om mig.


-Kräket

Stage 27

Publicerad 2012-11-16 04:01:00 i

Fick tillfälle att kika runt i Universal Studios Stage 27 idag. Den största "sound stage" på hela studiområdet, och den enda som har ett borttagbart golv. Under finns en enorm tank som kan fyllas med vatten för filminspelningar. 

 

Den byggdes 1932 och har bland annat huserat alla Jurassic Park-filmerna, Indiana Jones 4, Hulk, War of the Worlds, Apollo 13 och massa fler. Otaliga storheter har jobbat inom de här väggarna. Och jag en dag också såklart!

 

 

 

Livets prioriteringar

Publicerad 2012-11-15 17:14:14 i

Oophi vill köpa iPhone 5. Oophi ska vara borta från jobbet en månad och ändå betala hyra och räkningar. Oophi har inte riktigt råd. Lösning: sluta äta fram till jul.


Bra plan.

Fars Dag

Publicerad 2012-11-11 21:14:32 i

Och priset för årets sämsta dotter går tiiiiill....................... SOPHIA!
 
 
 
Måste erkänna, dagen till ära, att jag glömde bort min egen fars födelsedag förra veckan. Jag har aldrig någonsin glömt min familjs födelsedagar och jag fick skicka ett förlåtmigkärafadersnällahatamiginteförevigt-mail. 
 
Så för att inte göra saken värre så tänkte jag uppmärksamma världens bästa pappa på Fars Dag!!
 
Snart ses vi!
 
 

Sverige-feber!

Publicerad 2012-11-11 00:51:21 i

Om exakt en månad kommer jag hem och hälsar på!!!

Har hemlängtan och ser svenska saker överallt.

Dagens- knäckebröd med gräslök jippi!!

Four more years

Publicerad 2012-11-07 17:40:00 i

Av någon anledning så publicerades inte mitt inlägg nedan förrän typ jättesent. Knasigt.

Som hela världen vet så blev President Obama omvald igår. Tack och lov. Det var ett jämt race, varför förstår jag inte, att kvinnohataren Romney kom så nära är oförståeligt. Men det är många rom röstar republikanskt också bara för att mamma och pappa säger det. Man kanske inte alltid ska lita på den miljön man är uppväxt i, utan utbilda sig och skaffa en egen uppfattning.

Men tack och lov är USA fortfarande demokratiskt och de rättigheter vi har här, som visserligen inte är desamma som ni har hemma i Sverige, är skyddade.

Det är en lång bit kvar för USA om ni frågar mig, men här är min favoritdel av Obamas tal, som fick mycket applåder och hejarop:

 

America, I believe we can build on the progress we've made and continue to fight for new jobs and new opportunity and new security for the middle class. I believe we can keep the promise of our founders, the idea that if you're willing to work hard, it doesn't matter who you are or where you come from or what you look like or where you love. It doesn't matter whether you're black or white or Hispanic or Asian or Native American or young or old or rich or poor, able, disabled, gay or straight, you can make it here in America if you're willing to try.

Vi skålade lite i champagne igår för att vi slipper fly landet...

Val

Publicerad 2012-11-07 15:41:36 i

Det är nog ingen som har missat vad det är för dag idag va??

Det är ju presidentval i USA. Tyvärr får jag ju inte rösta eftersom jag inte är amerikansk medborgare men jag följer valet med spänning och Dustin var och röstade imorse och jag var med "in spirit" så att säga.

Det är svårt för Sverige att förstå hu en sådan tomte som Romney överhuvudtaget kan vara en kandidat. Men här är det förutspådda resultatet jämt. Helt galet förstås och vi hållet allra tummar och tår här att vi får vakna upp i samma värld imorgon och inte en plats för förtryck och orättvisor.

Kärlek och fred.

Alla Helgona

Publicerad 2012-11-04 23:16:57 i

Igår var det Alla Helgona, saknar den högtiden då man får gå till kyrkogården och se alla tända ljus. Bar mormors halsband igår

Happy Halloween!

Publicerad 2012-11-01 02:18:27 i

Idag är det Halloween, och jag har inga planer. TRIST! Vi får se vad som händer.
 
 
Min Facebook var rolig:
 
 
 
 
Ha en trevlig Halloween!!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela