Ett år

Publicerad 2012-06-26 08:08:54 i Allmänt,

Herre hjälp vad tiden går!

Insåg idag att det är ETT ÅR sedan jag gick ut skolan här i LA. Helt jäkla galet. Vad har jag gjort i ett års tid?? Panik?

I alla fall, jävlar vad tiden går, känns fortfarande som om det var några månader sedan...


Utanför en av Warner Brothers biograferna efter visningen av vår Final Film och utdelningen av 
certifikaten.

Midsommar

Publicerad 2012-06-25 15:00:00 i Allmänt,

Jag var typ helt bedrövat i fredags när jag såg allas fina midsommarbilder på Facebook. En extrem hemlängtan infann sig, när jag för andra året i rad inte kunnat fira midsommar.
 
 
 
Vad gjorde ni, kära läsare? Vart befann ni er, och var det fint väder?
 
 
 
Blev helt tokig i mitt letande efter alla Pripps Blå reklamer! Hälften av alla de "senare" reklamerna finns ju ingenstans att hitta! Visserligen är ju den här en gammal goding, men vad hände med alla midsommarreklamerna med Jill Johnsson? Upprörd!
 
 

Brave

Publicerad 2012-06-25 03:06:53 i Allmänt,

Bio-lördag igår och det blev Pixars nya storsatsning Brave.
 
 
Från Imdb:
 
Determined to make her own path in life, Princess Merida defies a custom that brings chaos to her kingdom. Granted one wish, Merida must rely on her bravery and her archery skills to undo a beastly curse.
 
 
 

Jag gillade Brave trots att jag trodde att Meridas äventyr skulle vara större. Även om den inte nådde upp till min "all time favvo" animerade film Tangled, så är den helt klart en film man borde se på bio i sommar. Något som kan vara kul att veta är att det tog Pixar hela TRE år att utveckla programmen som kunde animera Meridas vilda röda hår, och att det innehåller 1500 individuella lockar. Det är många människor, vars hjärta och själ ligger bakom detta animerade verk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Psst... Se till att att komma til biografen i tid, så ni inte missar kortfilmen La Luna. Söt och vacker!
 
 
 
 
 
Att se den i 3D eller inte är såklart ert val, men ett tips är att spara era pengar, då filmen inte är mycket för 3D effekter. Själv såg jag den i 3D men det hade inte gjort mycket skillnad utan.
 
 
 

Prometheus

Publicerad 2012-06-15 07:00:53 i

Är det någon som har hunnit sett Ridley Scotts nya alien blockbuster?


Vi var och såg den på premiärdagen och visst är det en fest för ögonen, och trots att jag i överlag gillade filmen gjorde Scott några knasiga val. 

Trodde han att någon på fullaste allvar skulle gå på att Noomi Rapace är brittiske forskaren Elizabeth Shaw, när hon springer omkring med sin extremt tunga svengelska. I en snabb flashback över Elizabeths barndom spelar en liten flicka rollen med en brittisk accent. Tappade hon bort den i vuxen ålder kanske? 


Guy Pearce spelar Peter Weyland som typ är 100 år gammal, och han har VÄRLDENS SÄMSTA mask på sig. Jag satt i två timmar oh väntade på att det skulle komma en mening med att låta Pearce spela rollen av en äldre man istället för att bara casta en gammal man på riktigt!! Den förklaringen kom aldrig. Ålderssminkning kan göras ordentligt (kolla in bilden på Ben Stiller från filmen The Secret Life of Walter Mitty)

Feeling the pressures of fame? Ben Stiller looks decidedly older in his prosthetic make-up for The Secret Life Of Walter Witty on the 1940s set


Okej, nu har jag spenderat typ 20 minuter med att hitta en bild på just Guy Pearce i filmen, men det finns ingenstans! Förstår inte varför, försökte ju bevisa något här. Konstigt. 

Prometheus tar upp många intressanta ämnen, varför finns vi människor, Darwinism - fakta eller fiktion osv... Men det är svårt att få publiken att tro att Noomi och company är forskare av något slag. Inget de gör verkar ha någon vetenskaplig grund, och mycket handlar bara om att ta på saker och se vad som händer. 

Vem har sett den? Vad tycker ni?

Onsdag

Publicerad 2012-06-13 19:04:33 i Allmänt,

Ja tänk vem jag råkade prata i telefon med på jobbet igår...

Tippi Hedren!

Dissappointed

Publicerad 2012-06-11 06:55:42 i Allmänt,

Vissa dagar blir man bara lite besviken. Då hjälper det att titta på den här.

I TV världen går det ibland undan. Scener ska filmas snabbt så man hinner få klart avsnitten i tid. Detta leder till att skådespelarna ibland har så kallade "Que Cards", eller en teleprompter som man läser replikerna på.
Någon som kommer ihåg gamla guldkornet Hercules? Här får han lite problem och har svårt att skilja på själva replikerna och scenanvisningarna...
DISSAPPOINTEEED!

Kändisspotting på jobbet

Publicerad 2012-06-06 05:23:09 i Allmänt,

Lyckas alltid missa att vara på rätt plats vid rätt tillfälle när Steven Spielberg susar förbi på Universal, eller när Johnny Depp står och röker eller vad fan det är.

Igår sprang jag nästan rakt in i Shailene Woodley i alla fall. Hon log mot mig. Kanske för att jag inte sprang in i henne...

 

 

 

 

Någon som har sett The Decendants, där hon är med? Bra film annars!

Eat my shorts, CSN

Publicerad 2012-06-05 06:14:00 i Allmänt,

Ok, så jag har ett jättelån hos CSN, och för ett par månader sedan singlade det första betalningskravet in. Mindre kul kanske, men sånt är livet så det är bara att köra på. En vacker dag ska jag betala av fanskapet i ett enda svep!

CSN hävdar stolt att det inte alls är några problem att betala studielån när man är bosatt utomlands. Det går nämligen enkelt att betala med VISA kort, även om det kommer från en amerikansk bank. Nämen oj, så smidigt och bra trallar jag hela vägen till datorn och sätter mig för att betala. Detta var alltså första betalningen i mars. Nähepp, det gick sig inte. Efter tre misslyckade försök, mailar jag CSN och frågar vänligt vad problemet är. Jag får nåt jävla blah svar om att man inte riktigt vet vad som är problemet, utan det är bara att försöka tills det går. Sagt och gjort, två veckor senare singlar en påminnelseavgift in. Notera att de hade inga som helst problem med att POSTA den räkningen hit, till Glendale, Kalifornien, USA, men när man ska betala i första taget, tja det får man ta och komma ihåg själv (för det är väl ingen som har bättre saker för sig än att sitta på en pall och tänka på CSN?) I vilket fall sätter jag mig snällt för att försöka betala in summan igen, med en 200 kronors förseningsavgift. Nämen, det gick ju hur bra som helt. Swoosh sa det.I torsdags kom den andra delbetalningen in. Jag sätter mig vid datorn och ska betala i tid, och vad händer? DET GÅR INTE!! Mailar till CSN, med en liiiite argare ton, och säger som så, att jag inte tänker sitta och betala förseningsavgifter var tredje månad för att de har problem i deras system. För mitt kort är det inget fel på, det fick jag bekräftat senast när betalningen gick in. Vad svarar lilla Anette på CSN?


Anette, ditt jävla kött! Hur i HELVETE har du ett jobb? Är detta på riktigt svaret du tyckte var bäst lämpat för min fråga? Jag jobbar inte på CSN, har aldrig gjort och har ingen som helst erfarenhet av studielån (och jag är förmodligen betydligt yngre än dig, din bittra jävel). Med det sagt kan jag  garantera att jag skulle kunna knåpa ihop ett bättre svar på tio minuter.Vet du vad kundservice är? DITT jobb är att förse mig med utförlig information om exakt VAD för andra betalningssätt som finns tillängliga. Även om du gör som dina CSN kollegor, och klipper och klistrar in från CSNs hemsida, skulle det vara ett betyligt mer utförligt svar än det du just diktade ihop. Inte ens en jävla LÄNK kunde du bifoga! Jo tack, själv vet jag vad Google är så jag hittade det ganska snart. Och nej, inga andra betalningssätt fungerar för mig, och det borde du också ha frågat mig om.


Anette, du ska vara glad att jag, i min enorma frustration och vilja att spy galla över dig, ändå valde att censurera ditt namn. Det förtjänar du inte.Du borde inte ha ett jobb. Det finns många som skulle vilja ha ditt jobb, och som skulle kunna göra det bättre än dig utan att ens anstränga sig. Jag skulle kunna anställa en apa som svarar bättre.


Dö.

Vänligen,
Sophia

Sunday delight

Publicerad 2012-06-04 03:03:03 i Allmänt,

På söndagar får man äta dåliga saker. Hur ska man annars kunna överleva resten av veckan?


Cake batter och coffee glass på Cold Stone. Mätt...


 

Livet för en skådis

Publicerad 2012-06-01 06:55:54 i Allmänt,

... Är glamouröst...

Detta fann jag idag på en av de många "casting calls" som vi aspirerande skådespelare får dagligen i vår inkorg.
Via Actors Access:
Kanske ska ansöka...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela