Lunch

Publicerad 2012-07-28 00:12:25 i

Blev en 20 minuters prommis till Starbucks på lunchen för att njuta av det bästa kaffekedjan har att erbjuda under sommaren; Coconut Mocha Frappucino

Söstra mi

Publicerad 2012-07-26 08:32:53 i

Vi lägger upp en bild för att fira att Therese kommer om två veckor!!! Den här har hon själv skapat. Vilken konstnär.

 

 

 

Fick höra att kommentarsfältet inte fungerade. Nu ska det nog gå tror jag...

Batman

Publicerad 2012-07-21 06:09:20 i

Ikväll blev det att se The Dark Knight Rises, den tredje Batmaninstallationen av Christopher Nolan. Jag måste erkänna att jag var OTROLIGT sen med att hoppa på hysterin då jag inte såg de två första filmerna förrns typ en månad sedan. En sån där grej som man tänkt att göra men som aldrig blir av.
 
 
Dustin dog när han fick reda på det och vi såg de två filmerna efter varandra i princip. Efter att ha blivit väldigt förvånad över att den första inte bara var "sådär" utan faktiskt rätt så dålig, vann Nolan lite förtroende efter The Dark Knight, mycket tack vare Heath Ledger såklart.
 
 
The Dark Knight Rises hade preimär igår natt men vi valde att se den idag istället då den är jävligt lång. Den upplevdes i IMAX på Universal City Walk.
 
Så vad ska man säga då, jag har ett ord: EPIC.
 
The Dark Knight Rises är hästlängder bättre än de två första filmerna och håller publiken på helspänn genom de 164 minutrarna. Såhär på premiärdagen är det ju bara entusiaster ute, och det innebär såklart tjoande och applåder här och där, vilket jag tycker bara adderar till spänningen. 
 
Det som är komiskt med filmerna är att en annars väl ansedd skådespelare som Christian Bale har redan fått se Heath Ledger ta The Dark Knight från honom och denna gång är det inte annorlunda. Med en ensemble bestående av Michael Caine, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cottillard, Gary Oldman och Tom Hardy har Bale inte en chans, då i pricip allihop utklassar honom totalt. Caine och Gordon-Levitt fick mig att nästan fälla en tår vid ett par tillfällen med deras framträdanden.
 
 
 
Folk, pallra er till biograferna SNARAST! Detta är en guldklimp i comic book världen.
 
 
 
 

19 dagar

Publicerad 2012-07-19 21:39:00 i

Är det kvar tills söstra mi kommer hit! Aaah det kommer bli så roligt. Typ såhär roligt. Nyss anlänt i Miami 2010:

Trött

Publicerad 2012-07-16 22:39:23 i

Spelade in kortfilmen jag berättade om igår. Jätteroligt och första gången jag blev betald. Kul att kunna säga att man faktiskt jobbat som skådespelare. Vi var klara runt midnatt så det var inte roligt att åka till jobbet imorse. Oophi är D.Ö.D. Hur har er helg varit?

BBQ

Publicerad 2012-07-15 01:22:16 i

Random lördagsfest. Det är apvarmt ute.

Yay

Publicerad 2012-07-10 04:40:02 i

Har blivit castad i en kortfilm! Vilket inte är världens grej eftersom jag bara har en replik, förutom att det blir mitt första professionella gig. Det är en facklig produktion så när jag i framtiden kommer gå den långa och dyra vägen mot att bli medlem i Screen Actors Guild, har jag nu checkat av min första profesionella titel.
 
 
 
Girl # 8 är min karaktär. En replik är ju inte mycket, men vad gör det..? 
 
 
 

Testing

Publicerad 2012-07-09 02:07:53 i

Testar om bloggappen fungerar igen som det påstås... Försöker med att ladda upp en jättebild på mitt ansikte

Independence

Publicerad 2012-07-04 05:05:06 i Allmänt,

Imorgon är det fjärde juli, vilket betyder vilken julidag som helst för resten av världen, men i för stolta amerikaner är det ju nationaldagen.


Sitter och laddar inför morgondagen med lite skumpa, eftersom man ju är läääädig. Vi ska ha lite casual BBQ hos Dustin, eftersom vi jobbar tidigt på torsdag. Men desto mer på lördag!

Seeking a Friend...

Publicerad 2012-07-04 04:11:32 i

För en vecka sedan var jag och Dustin på en visning av filmen Seeking a Friend for the End of the World. Jag hade velat se den ända sedan jag såg trailern för första gången, och när det erbjöds gratis var det ju bara att slå till.
 
 
Seeking a Friend for the End of the World om just världens undergång. Dodge (Steve Carell), inväntar slutet ensam då hans fru lämnat honom i panik. När han väl bestämmer sig för att uppsöka sin gamla kärlek från High School blir han åtföljd av den excentriska Penny (Kiera Knightley) som sätter käppar i hjulet på hans plan.
 
Äntligen, kommer här en undergångsfilm som inte har rymdskepp, rika ryssar eller GALNA specialeffekter. Den här filmen är nyskapande och unik i sitt slag, vilket också var största anledningen till att Kiera Knightley sa ja till manuset. Seeking a Friend... attackerar världens undergång, med en komisk underton. Något som Dustin gjorde mig uppmärksam på dock, var att filmen startar tragikomisk, men lyckas inte inte behålla komiken hela vägen och slutar mest som tragisk. En känsla som dröjde sig kvar hos mig, och även nu, en vecka senare kan jag få lite undergångsångest. 
 
Personligen gillade jag filmen och tycker helt klart att det är en film man borde sett i år... Innan världen går under helst. Den är charmig, komisk (till en början i alla fall) och unik. Steve Carell är en stor favorit hos mig som också givetvis ger filmen ett plus. 
 
 
Sverigepreimär 17 e augusti!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela