Oscarnominering - Moneyball

Publicerad 2012-02-23 09:30:00 i Allmänt,


Billy Beane är baseball-laget A's general manager använder ett lyckat datorbaserat system för att sätta ihop ett topplag på en lågbudget.Ja, detta är definitivt en film som blir mer intressant om man är baseboll-insatt. Något som inte är så vanligt hos en svensk kanske. Dock bör jag nämna att den här filmen höll mig vaksam till slutet. Något som förvånade mig, då den mest håller en och samma ton. En jävla massa baseball termer och spelarnamn som jag inte förstår ett skit av och som vore mycket intressantare om jag gjorde det.

Enligt mitt tycke är detta inte en film som borde vara nominerad i Bästa Film kategorin. Brad Pitt gör ett väldigt fint arbete i sin roll, och det är ren njutning att se de små små detaljerna som han har jobbat med. Han är otroligt specifik och förtjänar en Bästa Manliga Huvudroll nominering. Jag har absolut INGEN aning om varför Jonah Hill är nominerad till Bästa Manliga Biroll dock. Helt oförtjänat.

Här brukar jag normalt avsluta med "gå och se den här filmen nu!", men det vet jag inte om jag bör göra. Gillar du baseball eller är genuint intresserad av att se en hårt arbetande skådespelare, så visst. Annars, nja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela