Min lördag

Publicerad 2011-11-28 15:00:00 i Allmänt,

Nä nu ska vi fokusera på roligare saker, som hur trevligt jag hade i lördags till exempel. Jobbade hela dagen och hade väl tänkt åka hem och dega tills jag somnade. Men jag blev spontant inbjuden på juldekorationsfest hos Ioanna, så vafan tänkte jag.


Jag har ett tag känt att jag glidit ifrån de enda vänner jag har här och att onödiga tråkigheter har kommit ivägen. Men igår var det riktigt kul att få sitta med fina människor och få skratta och ha roligt tillsammans igen.Vi drack cola och tyckte av någon anledning att det var roligt.
Produktplacering?
Sedan blev det köttbullar och potatismos!Ioanna och jag.

The High Road

Publicerad 2011-11-28 07:05:34 i Allmänt,

Idag var det en mycket lång söndag på jobbet, men det var ändå ok om man jämför med hur dagen slutade vilket var mindre roligt.Men jag försöker med all min kraft just nu att ta "the high road" och inte säga något dumt. Känns som om jag är tillbaka på högstadiet igen, och två mot en är både fegt och orättvist.Kalifornien är inte alltid en dröm.


Nedräkning till hemkomst: T minus 16 dagar.

Grattis Tess!

Publicerad 2011-11-26 22:36:16 i Allmänt,

Vill passa pa att lagga in ett ENORMT grattis till min kara van Tess och hennes sambo till deras lilla dotter Stella som foddes idag!

Tess och jag har varit vanner sedan gymnasiet och jag har alltid vetat att hon skulle bli en relativt ung mamma. Det var faktiskt ett stande skamt i klassen att Tess borde forse oss med en klassbebis.


Nu, 3 ar efter gymnasiet, har den dagen kommit, och jag vet att Tess kommer bli en underbar mamma!

Grattis Tess och Bjorn!


(Las Tess blogg HAR!)


Har var det ju tankt att jag skulle lagga in en fin bild pa mig och Tess
fran nagon vacker dag med vackra minnen nagongang. Men utav de 83
foton vi har tillsammans pa Facebook valde jag denna. Den absolut vidrigaste
av dem alla. Men en av den med finast minnen. Fran tvaan pa gymnasiet,
strax innan premiaren av August Strindbergs "Ett Dromspel"

Happy Thanksgiving!

Publicerad 2011-11-24 22:47:32 i Allmänt,

Idag är det Thanksgiving här i Amerikat och det ska firas med pompa och ståt. Snart bär det av till Marina del Rey för party hela dagen och natten lång.Och så givetvis en enorm middag på det.


Idag ska man tänka på det man är tacksam över, och jag skickar extra tankar till min familj och mina vänner där hemma. Tack för att ni finns och för att ni stöttar mig genom allt.


<3

Thanksgiving på torsdag

Publicerad 2011-11-22 06:35:45 i Allmänt,

Idag har varit en ganska jobbig dag på jobbet. Har haft svårt att sluta tänka på stackars lilla Tusse. Det gör ont i hela min kropp när djur får lida, och ännu värre när det är ett djur man brytt sig om.


Men för att hantera det har jag försökt att tänka på roligare saker, och borde väl ta och skriva om roligare saker här också. Som att Thanksgiving står vid dörren tex. Förra året var min första Thanksgiving men eftersom alla jag kände även de var borta från sina familjer så käkade vi pizza.

I år har jag blivit bjuden på riktigt galej av en kollega och alla som är något på jobbet ska dit. Alla har fått i uppdrag att fixa någonting ätbart att ta med. Eftersom mina kulinariska färdigheter inte är så färdiga, plus att jag har noll koll på maten vid denna högtid (kalkon vet jag att man äter, men fan heller att jag ger mig på den) erbjöd jag mig att köpa med mig "pumkin pie" till allihopa. Diego (värden för festen) blir förskräckt och försöker få mig att inse att jag måste baka pajen. HAH! Säger jag och menar på att jag bara kommer ha en chans på mig och det vore ju trist om jag misslyckas och kommer tomhänt, alternativt tvingar folk att äta äcklig paj. Prutar mig till att dekorera pajen med diverse strössel och lyckas få Diego halvnöjd i alla fall.


Trodde jag ja, tills jag såg inbjudan i mailen idag:

"Of course we prefer that all dishes are prepared at home with a recipe from your respective grandmother, but it's not necessary. You can also sprinkle chocolate or other things on your pie to fake your way in, like some people are doing, but it's not recommended."Hrm, jaja.


Vila i frid Tusse

Publicerad 2011-11-20 23:56:13 i Allmänt,

Fick idag tråkiga nyheter hemifrån då en av våra fina katter, Tusse har gått bort. Hade hellre sett han somna in av ålder än på det sättet han dog.

Några idioter lät sin otränade rotweiler gå lös och den attackerade stackars Tusse, efteråt valde personerna att lämna honom med bruten rygg. Jag blir så arg och ledsen när människor inte kan stå för sina misstag och ge sig till känna. Givetvis vet vi nu vilka de var, idioter som tror att de kan komma undan. Jag hoppas de får vad de förtjänar för deras inhumana beteende.Första bilden på Tusse, när han var ny i familjen.
Kameraskygg en sommardag.
Men det är såhär jag kommer att minnas honom som mest. Alltid
liggandes på ens väskor eller i pizzakartonger...


Usch, det gör ont i mig att tänka på det. Vila i frid, lilla Tusse, eller Pucks som pappa alltid kallade honom.

Grattis mamma

Publicerad 2011-11-20 00:18:59 i Allmänt,

Nu när jag äntligen är ledig vill jag passa på att uppmärksamma en sak, nämligen min mor som fyllde år den 17:e november!!Grattis mammsi!!!! Snart ses vi igen! Om mindre än en månad! AH!!!

<3

Drew

Publicerad 2011-11-15 15:00:00 i Allmänt,

Antar att alla vet vem Simon Cowell är? Han lämnade i alla fall nyligen American Idol, för att ta med sig programmet X-Factor från hemlandet England.


Ett program som jag och Karolina ofta underhåller oss med. När Drew Ryniewicz klev upp på scenen vid första audition blev vi båda SÅLDA. Denna underbara flicka är en av de mest fantastiska artister jag någonsin sett. Jag vill bara att programmet ska ta slut så jag kan få köpa hennes album. NÅGON, BÖRJA SKRIV LÅTAR TILL DENNA MÄNNISKA NU!!!!!!


Biebs, släng dig i väggen och låt henne spela in sin version NU!

Åh, jag dör.

Gänget

Publicerad 2011-11-15 09:00:00 i Allmänt,

Igår var det hejdåfest för vår norska kollega Kenneth, som ska bege sig hem till Norge igen. Tråkigt tycker jag då det var roligt att få prata svenska med någon på jobbet, och ha någon som förstår vissa traditioner... Men mest att snacka skit högt utan att någon fattade...Vi åkte till en koreansk restaurang för att fira av honom.Typ hela gänget. Ser ni mig sticka fram?

Kööööörkooooooooooooorrrrrrrt!!!

Publicerad 2011-11-11 01:45:38 i Allmänt,

Jag klarade det!!!!! Uppkörningen gick galant! Hade världens trevligaste testtagare, som fick mig att slappna av. 1 fel hade jag endast.
Nu har jag körkort! Jag satte upp ett mål när jag började köra i Augusti att jag skulle ta körkortet innan jag åker hem över jul. Underbar känsla när man når sitt mål!


Jag är så lycklig!!!!

Uppkörning bokad!

Publicerad 2011-11-09 08:08:14 i Allmänt,

Japp, ni läste rätt! Nu har jag äntligen bokat tid för min uppkörning! Klockan 13.30 på torsdag blir det.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
La Descarga

Publicerad 2011-11-06 00:33:52 i Allmänt,

Igår firade vi Karolinas 30-årsdag. Till salsaklubben La Descarga bar det av, dit man måste reservera en plats bara för att få komma in. Vilket är förståeligt när man ser hur litet det är. Det bästa med stället var när värdinnan ber oss att gå in genom en garderob. "Huh?" Tänkte jag, vad gör människan? Men på andra sidan finns en spiraltrappa och vips så var man inne i en bar. Kanske borde kallat baren för "Narnia" istället...


Kul var det i alla fall och drinkarna flödade.


Såg även denna snubbe stå bakom mig:


Jesse Tyler Ferguson från bl.a. Modern Family

Såhär kitchig känner jag mig inte idag...

Te och läsarfråga

Publicerad 2011-11-03 12:31:00 i Allmänt,


Godmorgon alla pigga därhemma! Nu ska ni väl snart ge er iväg till jobb/skola skulle jag kunna tänka mig. Dessa få dagar innan söndag är det faktiskt bara 8 timmar mellan Sverige och LA, då vi inte ställt om klockorna än. Jag är ledig imorgon och jobbar inte förrän söndag så jag sitter uppe och dricker lite Theraflu-te. Har åkt på en jävlig förkylning, så ska försöka medicinera bort den nu tills jag börjar jobba igen. Inge kul att cykla när hela huvudet är blytungt.


Medans jag sippar på mitt te, kan jag väl svara på en läsarfråga!

Alexandra om Hem i ett paket:
Kan man få ett amerikanskt personnummer med vanligt F1 visum?


Hej Alexandra! Ja det kan man, om man har fått godkänt OPT (Optional Practical Training) efter dina studier. Har du ingen form av arbetstillstånd, kan du inte skaffa Social Security Number.

Grattis Pappa!

Publicerad 2011-11-03 09:04:28 i Allmänt,

Nu blev det lite sent här, speciellt med tidsskillnader och allt vad det heter, men jag ville bara tillägna ett inlägg till min käre far som fyller hela 52 år!!Grattis på födelsedagen pappa. Jag saknar dig jättemycket, men snart så ses vi!!Far och jag på min student 2008.

Halloween Horror Nights

Publicerad 2011-11-01 18:07:22 i Allmänt,

Happy Halloween i efterskott allihopa! Jag valde att spendera min måndag på Universal Studios och Halloween Horror Nights. Ett event de har varje år då de i princip gör om hela parken för att skrämma skiten ur dig.

Tror det var fyra nya "mazes", typ labyrinter eller hus, som är gjorda efter olika skräckteman, samt att hela studioturen var omgjord till "The Terror Tram".

Kan väl säga att jag har sett sjuka grejer i mitt liv, många vet ju att skräckfilmerna blir värre och värre nuförtiden, men det jag såg igår, kommer följa mig ett tag. Men valuta för pengarna fick man!


När vi kom in är det första jag ser en clown. Perfekt, jag är asrädd för clowener. Åh, han har en motorsåg också, skitbra. Lägg till typ hundra sådana, plus lite andra filurer, även de utrustade med motorsågar. Vroom Vrooooooooom!!!!!

Vi gick i alla "mazes" och jag trodde jag skulle skita på mig ett antal gånger, och det var inte ovanligt att jag använde mina vänner som skydd. Alice Cooper har designat en av dem, och han behöver definitivt kolla hjärnan sin. I spanska "La Llorona" blir man förföljd av Maria som dränkt sina barn och sedan sig själv, och nu skriker "Donde esta mis hiiiijos!!" Universal går HELA vägen, visst får man gå över en liten bro vid sjön där barnen ligger dränkta, för att sedan komma in i ett rum där hon ligger blodig och blir uppäten av en enorm version av sig själv. En annan "maze" var The Thing, inspirerad efter kommande re-maken. Krossade hundvalpar, enorma varelser med klor som dreglar på dig, samt en och annan torterad människa var saker man träffade på.


På Terror Tram får man gå av vid Bates Motel (Physco) och gå runt i mörkret där kamouflerade varelser och Ghost Face (Scream) hoppar fram. Självklart var Norman Bates där också med sin kniv, han tyckte att jag skulle dö, san han. Men det ville inte jag, så jag sprang iväg.


Behöver väl inte säga att jag har ont i halsen idag efter allt skrik. Kom i säng vid 03, så skönt att jag börjar jobba kl 12 idag.


Mina vänner tog lite bilder med sina iPhones som jag kan lägga upp sedan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela