Jon Lovitz Comedy Club

Publicerad 2011-03-31 07:48:41 i Allmänt,

Var på stand-up förra lördagen vid Universal City Walk. Jules hade fått gratisbiljetter och vi var ett stort gäng som drog dit. Kvällen bjöd på många tårdrypande skratt, och som andra gången i rad hamnar jag längst fram och blir givetvis utsatt. Detaljer tänker jag inte dela med mig här, you had to be there så att säga.Men bilder har jag stulit från Jules syrra!City Walk sett från andra våningen.
Skådespelaren och komikern Jon Lovitz egna stand-up klubb.
Jag och fina Jules.
Hela gänget minus fotografen.Ett gott skratt förlänger nog verkligen livet. Hoppas på att det blir fler gånger!

Stockholm i mitt hjärta

Publicerad 2011-03-30 19:06:54 i Allmänt,

Jag och en klassis satt och diskuterade våra hemstäder, och jag slogs av en stor Stockholms-saknad. Nu när det snart börjar bli vår därhemma så öppnar ju också uteserveringarna. FIKA! Åh gud vad jag saknar det, eftersom man inte fikar i detta land på samma sätt.
Och sen alla trevliga glas rosé man tar efter jobbet medan man ser ut över vattnet nere vid hamnen. Uh.Dyrbar tid

Publicerad 2011-03-30 06:04:24 i Allmänt,

Kom nyligen hem från ett låååångt möte med Filmmakingklassen. Vi hade detta möte inför fredagens inspelning, då jag spenderar hela dagen på en restaurang, och filmar in en "reklamfilm" som regissören skrivit.Mötet drog över en timme över tiden, helt i onödan. Vi alla hade kunnat gjort något mycket viktigare med den tiden. Varför? Lärarfan. Jesus vad han irriterade mig. Vad är det för mening med att skriva ett manus, disskutera en film eller idéer överhuvudtaget när ALLT handlar om att alla ska ha samma åsikt som läraren. Seriöst, han avbröt alla hela tiden med att säga "I don't fucking care!" Men alla ska lyssna på hur mycket han arbetar, hur fantastisk han är och att han bara sover tre timmar varje natt. Hah! Guess what? I DON'T FUCKING CARE!!!

Oftast var det inte ens en fråga om rätt eller fel i film, utan helt enkelt om hans personliga smak. Men snälla någon, sitter det 19 personer i rummet, kommer det finnas 19 olika åsikter, så personen som vill berätta sin historia ur sin synvinkel, kanske ska få göra det också.

Nä, när han försökte vrida och vända på det för att få mig att hålla med sa jag bara åt honom att jag inte tänker säga någonting bara för att tillfredställa honom. Jag tycker som jag tycker.

Jag förstår att det finns otroligt många som jag kommer att jobba med i framtiden med denna attityd, men jag kommer ALDRIG hålla med bara för att någon vill att jag ska göra det. Jag håller med när jag delar din åsikt, inte annars.

The simple things

Publicerad 2011-03-29 08:07:15 i Allmänt,

Visst är det konstigt när det är de enkla sakerna i livet som gör en lycklig?


De flesta upplever, precis som jag, att luktsinnet är ett utav de allra starkaste sinnena när det kommer till minnen. Jag har en liten flaska parfym sparad som jag använde mycket när jag reste i Asien. Ibland tar jag fram den och varje gång jag känner dess doft blir jag översköljd av känslor. När ett doftminne är så starkt så kan man se en plats framför sig när man sluter ögonen, in i minsta detalj. Man skulle kunna tro att jag ser framför mig alla de fantastiska och vackra platser jag besökte under tiden där, men icke. Givetvis är de en stor del av de lyckliga minnen jag har men jag ser endast en enkel bild framför mig:
Vår enkla bungalow på Koh Chang som kostade 20 spänn natten.
Visst är de konstiga, de saker som gör oss lyckliga?

Legend

Publicerad 2011-03-23 18:08:32 i Allmänt,

Eftersom Elizabeth Taylor har somnat in idag här i Los Angeles tycker jag att vi lägger in en bild.
Rest in peace.

Winter in California

Publicerad 2011-03-23 18:01:20 i Allmänt,

Ser ni vad det är på bilden?
Nä, lite längre bort, aaaaaallra längst bort?Nämen vad är det? Jo, det är snö! Så ni där hemma kan ju bara ta och HÅLLA KÄFT!

Lost in translation

Publicerad 2011-03-22 16:17:46 i Allmänt,

Ibland översätter jag min blogg till engelska bara för nöjets skull. Mycket roligt kan ibland komma fram då Google Translate inte bara översätter orden direkt utan ibland byter ut dem mot helt nya. Skoj.Dagens bidrag:

"Och nu kom de och fixade strömmen i köket. Wohoo"


Översatt:

"And now they came and got off in the kitchen. Wohoo!"
Humor.

Kommentar

Publicerad 2011-03-21 22:55:01 i Allmänt,


Sara om Dagsformen i L.A:
Kan du inte visa dig själv också kvinna? =) jag bara vänta på att snaaaart hoppar hon fram... snaaart... men icke. aja. next time?Tja, det kan jag väl göra någon gång. Men kanske inte när jag har på mig en batikmönstrad tröja i gayflaggans färger.Missförstå mig inte, i detta fall är det helt ok, eftersom jag har en fet
pose och rött läppstift.
Nämen seriöst, förväntar ni er någon slags videoblogg här? Det har jag aldrig försökt mig på? Vad skulle jag prata om? Bör jag skriva ett manus? Vet inte direkt om jag har någonting att säga.

Anti misär

Publicerad 2011-03-21 21:20:42 i Allmänt,

Solen tittar fram genom molnen och varmvattnet flödar från kranen! YES!


Nu är det bara lamporna kvar, men man får vara glad för det lilla.
/Ren_tjej_89Och nu kom de och fixade strömmen i köket. Wohoo!

Misär

Publicerad 2011-03-21 20:23:50 i Allmänt,

Är vad mitt liv är just nu.


Alla lampor i köket är trasiga. Det är storm ute, vilket är jobbigt pga två anledningar.
1. Det gör köket jävligt mörkt.
2. Det är en storm.Största bidraget till min misär är dock avsaknaden av varmvatten. Närmaste personen befinner sig just nu i Vegas. Närmaste som jag känner alltså, har ingen lust att duscha hos främlingar. Fräsch_tjej_89

En misärisk bild på mig från ett annat tillfälle. Dock var en storm
inblandad här också.Sen har det faktiskt varit jordbävningsvarning i Kalifornien i helgen, men det har vi ju sluppit. Trots enorm måne och allt.

Dagsformen i L.A

Publicerad 2011-03-20 21:21:17 i Allmänt,
 

Ja man kanske inte ser sådär asbra, men det regnar JÄTTEMYCKET. Idag lär man ju inte komma någonstans utan att drunkna.

Stage Combat

Publicerad 2011-03-18 06:37:25 i Allmänt,

Är lektionen jag hade till klockan 22 idag. Jag kommer inte kunna gå imorgon. Jack kicked our butts.

Jag kan inte gå ner i split, men det tyckte Jack att vi alla skulle göra ändå. Aj. Han sa att han ger mig en månad innan jag bör kunna göra det. Aj.


Men sen fick vi sparkas. Oh yeah.
BACKA RÅÅÅ!

Vår nya lägenhet

Publicerad 2011-03-14 19:50:52 i Allmänt,

Fick en förfrågan om jag inte kunde visa bilder på den nya lägenheten. Och visst kan jag det. Har tänkt att göra det, men bara inte funnit tid till att ta tag i det.Here it goes...

Ursäkta om det är halvdålig kvalité.Mitt rum.
Mitt rum om man vänder sig om. Ser ni mitt asnajsa höga tak?
Mein badrum.

Vardagsrummet med en glad Kay.
Köket.
Kylskåpsproblemet har halvtidsvila. Lösningen så länge är denna.
Utsikten denna gång är betydligt trevligare än en soptipp.

Jahapp, det var det.

Burbank, bitches!

Publicerad 2011-03-14 07:44:02 i Allmänt,

En dag för länge sedan när jag och Kay var i affären går vi förbi en gång full med tröjor märkta "Burbank" (Burbank är alltså där vi bor). Ända sedan dess har vi pratat om att köpa en varsin tröja bara för att liksom. Vem vill inte ha en fet tröja där det står "Burbank" på?


Ikväll tog Kay tjuren vid hornen....
Jealous much?

Red Riding Hood

Publicerad 2011-03-13 22:14:23 i Allmänt,

Stack iväg med lilla familjen och såg Red Riding Hood igår. Filmen var väl sådär men jag tyckte Olya uttryckte det bäst efteråt när jag frågade om hon tyckte om filmen.


Fylld av vad vi kallar The Russian Rage svarar hon:

- I didn't like it!!! The men! NOT HANDSOME!!!Sverigepremiär 20:e april

Tsunami

Publicerad 2011-03-11 18:51:48 i Allmänt,

Själv hade jag gått och lagt mig när det hände imorse svensk tid, men fick reda på det nu när jag vaknade. Mina tankar går givetvis till folket i Japan som blivit drabbade av tsunamin, samt de människor i min närhet som har nära och kära där borta.


Tydligen har mindre vågor nått ända till norra Kaliforniens kust tidigare i morse och även här till södra delen. Inget att oroa sig för dock, utan de uppmanar endast om att hålla sig borta från stränderna, samt evakuerar lågliggande kustområden.


Alltid lika hemskt när sånt här händer och det känns så förbannat orättvist.

Ännu en dag under solen

Publicerad 2011-03-10 17:48:20 i Allmänt,

Mörrn allihopa!


Hur står det till?


Här är det bra, är förvånansvärt "vaken" trots att jag inte fått mitt kaffe än. Det blir nog inget heller. Fullt upp hela dagen och lunchen spenderas med att repetera. Vi har haft en rolig uppgift i Meisner II. Alla har valt varsitt rim som vi måste skapa en scen av. Man bryter ner rimmet till repliker och tillsätter skådespelare. I detta fall kära klasskamrater. Övningen går ut på att alltid motivera sina val. Varje replik måste alltså vara rättfärdigad.

Kul läxa och jag ser fram emot att presentera den.
Until next time!


Varför? Jag vet inte. Mest för att det ser kul ut. Wii

Till: Lusk

Publicerad 2011-03-07 19:35:59 i Allmänt,

När hon ändå fick min Facebookstatus tänkte jag väl att eftersom jag ändå har en blogg så kan hon väl få ett inlägg också. I got the power.


Alltså tillägnas detta inlägg min pølsekorv Evelina! Ibland är det skitjobbigt när man vet att en som står en väldigt nära har det svårt och det enda stöd man kan visa är över Internet. Istället skulle jag bara vilja sätta mig på tunnelbanan hem till henne med kaffe och bullar och snacka skit i ett par timmar. Nu hindrar de valen jag gjort mig från att göra just det, så på grund av det får vi tacka för att Internet finns. Tack.


Roliga tider... Ser ni inte hur extremt road mannen i bakgrunden är? "Fyfan vad kul" , tänker han. "Två hela timmar på den här bussen med dessa entertainers. Love. My. Life."

Inser även att jag har benämnt denna människa med tre olika namn i ett och samma inlägg. Lusk, Evelina och Pølsekorven  är alltså samma person. Kärt barn har många namn.

Warner Brothers

Publicerad 2011-03-03 23:01:48 i Allmänt,

Min underbara f.d granne fixade en rundtur på Warner Brothers åt mig och mina korvar under lovet.Här får ni se vad vi hittade där!Två klada korvar på väg.

Bilmuséum. Austin Powers bil!
Den här behöver jag väl inte ens förklara...

Bilen som Harry och Ron krashar in i Piskande Pilträdet med.
Big ass Batmobile
Mid-Westen Street, som den kallas. Passar till det mesta, har bl.a.
använts som Stars Hollow i Gilmore Girls.
Detta användes under tiden Cityakuten spelades in.
Kanske inte ser så mycket ut för världen idag men här, mina vänner,
spelade man in Casablanca.
Dags för en liten tur i djungeln där karaktärerna i Jurassic Park blev
jagade av en T-Rex (Lusk var mest intresserad av att äta)..... Så befann vi oss i träsket.... Men vänta, vart är vi?

BON TEMPS!!!! Sam Merlottes enkla boning.
Utanför Merlotte's. Elin är en vampyr ifall ni undrade... Det var heldött
däromkring så vi stackare som suktar efter 4:e säsongen får kanske
sukta ett tag till...?

Känner någon igen den här soffan?

Oh yes! Dem här kulisserna är för kult för att rivas. Och jag har suttit
i den soffan! Suck on that!!!
Det var väl det mest intressanta jag hade att bjuda på så länge.


Termin nr 2

Publicerad 2011-03-02 17:45:35 i Allmänt,

Terminen har börjat och nu är det full fart framåt! Jävlar, om vi tyckte att förra terminen var jobbig så var det inget upp emot vad som komma skall. Kort och gott, de kommer kick our asses! Mycket skrik och tårar kan jag gissa men jag tror att det kommer belöna sig i slutet. Terminen avslutas inte med en presentation som förra gången, utan nu är det showcase som gäller. Det innebär att branschfolk kommer och tittar på en, och har man tur så kan man komma därifrån med en agent. Håller tummar och tår.Idag börjas morgonen med Stage Combat, är sjukt exhalterad, nu ska jag lära mig att slåss! Eller tja, på låtsas, men det ser ju coolt ut!


Later!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela