Ljuset i slutet av tunneln

Publicerad 2011-08-31 21:24:18 i Allmänt,

Är inget tåg!


Hade ett underbart samtal med bästa rummisen Valentina nyss som fick mig på så mycket bättre humör. Jag är just nu inne i en period då saker känns tungt, vilket är en stor del av att jobba som skådespelare här borta. Saker och ting känns hopplöst och pengarna sinar.


Val hjälpte mig att se saker från den ljusa sidan istället och ta vara på de talanger jag har. Så snart blir det lite nytt här i bloggen! Jobbar nämligen lite smått som make up artist åt min vän som är fotograf. Ska fila på de kunskaperna, Val kommer att stå modell, och resultatet kommer upp här i bloggen!


Låter skoj?
Sista augusti

Publicerad 2011-08-31 19:19:18 i Allmänt,

Gooooooooodmorgon kära läsare!


Vaknade just upp och läste era fina kommentarer, jag har aldrig behövt gå till nästa sida för att läsa alla förut. Ni är så fina  allihopa och jag värderar era kommentarer jättemycket. Tack!


Själv har jag precis stigit upp och undrar vad det ska bli av den här dagen. Ska väl ta och ringa körskolan så det blir åka av någon gång. Bokstavligt talat. För er som inte vet är jag fullständigt livrädd för att köra bil och förstår inte hur alla kan tycka att det är så roligt. Förhoppningsvis byter jag sida snart också. Jag är alltid övertygad om att jag ska köra in i precis ALLT och att allt och lite till ska hoppa framför bilen och vi alla kommer att dö.


Ja, jag är dramatiskt lagt. Jag är ju trots allt skååååååååådespeeeeeeeelare.

Vad har ni gjort idag? Har jag några läsare från mitt underbara Stockholm?

Friends

Publicerad 2011-08-31 15:23:00 i Allmänt,

Tänkte lägga upp den här bilden för läääääääääänge sedan men det har jag glömt bort!Mina bästa vänner var och hälsade på mig i februari och vi passade på att ta en VIP tur på Warner Brothers Studios.
Ser ni vart vi är?

The Change Up

Publicerad 2011-08-31 09:00:00 i Allmänt,

Måndagen blev en väldigt bra dag! Började med att jag klarade teoriprovet, fortsatte med lite margaritas, sedan bio för $3 och sedan lite mer margaritas.


Världens bästa koncept! I North Hollywood finns Regency Theatre, som erbjuder filmer som är ca en månad gamla för $3 och endast $1.5 på tisdagar! Något att ta efter kanske, Sverige?


Vi såg i alla fall The Change Up med Jason Bateman och Ryan Reynolds. Två vänner med helt olika liv byter kroppar efter att de pissat i en magisk fontän... En manlig version av Freaky Friday i princip. Och Mr Reynolds är ju aldrig fel en måndagskväll....

Såg tyvärr att den inte har premiär hemma förrän 11 november, så ni får hålla ut tills dess!Snart får jag tillbaka min kamera från min ex roomie, så det blir det mer bilder här i bloggen!

Peanut

Publicerad 2011-08-31 08:09:25 i Allmänt,

Jag är en kvinna som är mycket liten till storleken. Något som många alltid har velat utnyttja, i form av smeknamn, dvärgreferenser, kast med liten Sophia m.m.Men när min rumskompis Karolina fick en uppenbarelse angående ett nytt smeknamn kände jag på mig direkt att detta är något som kommer att hålla i sig. Och som vanligt har jag alltid rätt.Peanut. En referens till min storlek och en bra påminnelse för henne att inte döda mig, då jag är gravt allergisk mot jordnötter.Tack.


Women in Trouble

Publicerad 2011-08-30 20:01:12 i Mina Filmer,

Tänkte passa på då jag har fått nya besökare att ladda upp något som gamla besökare har väntat på. Speciellt min far. Jag har precis fått tillbaka min hårddisk och lägger nu upp min slutfilm från NYFA.


Det är en scen från filmen Women in Trouble med Carla Gugino och Connie Britton i originalrollerna.


Denna screenades på en biograf inne på Warner Brothers på vår examen.

Enjoy!

Veckans Blogg!

Publicerad 2011-08-30 19:25:29 i Allmänt,

Jag har fått den stora äran av blogg.se att bli veckans blogg! Tack så mycket!


Välkomna alla nya läsare, roligt att ha er här, jag hoppas att ni stannar! Tack för era fina och stöttande kommentarer. Vill ni följa mig på bloglovin kan ni göra det HÄROophi på framsidan!

Jag klarade det!

Publicerad 2011-08-29 23:06:17 i Allmänt,

Jajamensan I nailed it! Hade bokat tid hos DMV idag för att ta mitt teoriprov, efter registrering, syntest och fjuttiga $31 så fick jag ta mitt test.
Endast 2 misstag av 36! Jippi!!!! Det firades med Coconut Mocha på Starbucks efteråt. Min kroatiska kvinna var stolt som en tupp. Trodde hon skulle spricka.När jag stod i kön för att få testet såg jag en kvinna som såg ut att ha suttit med sitt papper ett bra tag. Hon såg nästintill panikslagen ut och kliade sig i pannan konstant. Det var då jag insåg, att trots mina farhågor inför att köra, är jag lyckligt lottad. Jag har inga problem med språket och jag lyckades plugga in körkunskap från 0 till 100 på en och en halv vecka. Det här kommer att gå vägen.


Nu till det väsentliga. Jag har i många år varit i konflikt med min kära mor angående mitt namn. 1989 tyckte mamma att det var en jäkligt bra idé att sätta mitt mellannamn före mitt förnamn. Jag har alltid sagt åt henne att jag hatar att bli kallad för mitt mellannamn varje gång jag tex går till doktorn och de knappar in mitt personnummer. Mammas argument har alltid varit att det ser konstigt ut att sätta Sophia först, något jag aldrig har förstått mig på. Så nu TACK vare mamma, är mitt namn Ingrid...
Teoriprov

Publicerad 2011-08-29 19:00:00 i Allmänt,

Godmorgon! Eller tja, för mig i alla fall.Tidsinställer det här inlägget för nu är jag på DMV och tar mitt teoriprov! Jag uppdaterar mer när jag kommer tillbaka!Wish me luck!

Ny profil!

Publicerad 2011-08-29 01:55:35 i Allmänt,

Nu äntligen är min profil up to date! Det står icke längre att jag är 21 år gammal, student och boendes i Burbank med min gamla rumskompis.


Är du nöjd nu, mamma?


Ville att bloggen skulle få en liten fix inför imorgon, då något roligt händer!
I brist på annat att lägga upp, jag och greken(som snart kommer
tillbaka!) under en repetition av Children's Hour som vi framförde
på vårt showcase i juni.

Min dag

Publicerad 2011-08-28 00:31:00 i Allmänt,

Har varit, vad ska man säga? Spännande?


Åkte ut till Riverside (som inte ens är en del av LA) för att gå på en audition som jag nämnde tidigare. När jag kom dit står ett enormt hus framför oss, lite ranch-liknande sådär. Jahap, auditions hålls ju vanligtvis i studios men okej då.


Efter att jag har fått mitt manus och parats ihop med en annan tjej, Jade, inser vi att de roller vi blivit inkallade att läsa för inte finns med. Istället finns där två karaktärer som vi inte hört talas om och som vi inte är passande för alls. Den ena var av spanskt ursprung. Det står klart och tydligt vad för dialekter vi kan tala i våra CV:n och spansk är inte en av dem, därav anledningen till att vi inte ansökt om rollerna. Vi blir ombedda att läsa för båda.

Vi var först och efter vi läst blir vi ombedda att hänga kvar lite tills de delar ut manuset för den andra filmen vi ska läsa för. Så vi chillar lite och snackar en del och lär känna varandra. Jade var från New Jersey och var en mycket trevlig och vettig tjej som jag hade mycket gemensamt med. Vi sitter nu alltså med fötterna i poolen, extremt proffesionellt... Hela grejen var så oseriös och vi blev till och med tillsagda att hoppa i poolen om vi kände för det. Det var ca 40 grader ute och jag satt i jeans så jag hade mer än gärna gjort vid vilket annat tillfälle som helst utom detta.

Efter ett låååångt tag kommer de ut med manuset (hela manuset) och ber oss läsa igenom det inför kollationeringen. Huh, tänker vi då kollationering är något som sker efter rollbesättningen.


När vi sedan blir tillfrågade om vi vill ha en öl och även sedan stanna på festen de ska ha fick båda nog och gick fram och sa att vi tyvärr inte har tid att stanna längre. Jade var snäll och körde mig till Starbucks där min skjuts hem satt och jobbade.

Jag är nybörjare när det kommer till hela den här grejen och vet givetvis inte hur allt ska vara, men det var varningsflaggor över hela den har auditionen. Vi tvekade över exakt samma saker och beslöt oss för att lämna audition. Det var även en annan tjej där som efter lyssnat till vad vi berättat, slängde ihop manuset och åkte hem.

Sånt här händer ju tyvärr ibland i den här branschen, och visst känns det tråkigt när man försöker så gott man kan att få jobb, men å andra sidan lär man sig något av varje erfarenhet och denna gång lärde jag känna en trevlig människa också!


Bättre lycka nästa gång!

Ut på äventyr

Publicerad 2011-08-27 20:13:16 i Allmänt,

Hatar känslan av att vara bakis när man inte druckit något. Sitter här och är halvdöd, så oförskämt.Idag ska jag iväg lååååååååångt bort till en audition. Jag läste lite fel och trodde de var i närheten men nej det är fan utanför LA. Haha, har ingen aning om hur jag ska göra om jag råkar få en återkallelse eller om filmen ska spelas in där borta. Ett steg i taget.Wish me luck!

Auditions

Publicerad 2011-08-27 10:00:00 i Allmänt,

Såg att jag hade fått ett mail på mitt Actors Access konto, med en inbjudning till en audition. Eller tja två faktiskt.


Ansökte om en roll i en icke-facklig lågbudget långfilm igår, och fick inbjudan idag, samt en till en annan film som jag inte ansökt om, men det är ju bara spännande.
Kul bara att de glömde att skriva vilket datum jag ska dit. Meeeen det löser sig.Hoppas hoppas!

Wrap Party

Publicerad 2011-08-27 05:54:40 i Allmänt,

Var ju statist i ett pilotavsnitt för ett tag sedan. Nu har produktionen "wrappat" (extremt dålig försvenskning, men jag finner inte det rätta ordet inom mig just nu) och det är dags för Wrap Party.


Blev inbjuden mest för att jag känner en som jobbat med projektet tror jag. What the heck, dessert har utlovats! Mot Melrose!
Vinnarlooken... (det hysteriska leendet ingår)

Booked

Publicerad 2011-08-26 21:14:24 i Allmänt,

Igår så slog jag till och bokade.
Bokade vadå, undrar ni....


Teoriprovet för körkortet! På måndag kl 10.30 blir det åka av. Då jäklar ska jag klara det. Ska bara råplugga i helgen....
Såhär ser provet ut. Jag är mest glad för jag övade mig på det och
klarade det!

Heat Wave

Publicerad 2011-08-26 10:00:00 i Allmänt,

Idag har jag gått igenom klimakteriets alla steg. Det är för bövelen värmebölja här i LA och vi har ingen AC.


Har suttit och anmält mig till lite projekt. Man får inte tappa hoppet! Såg att CSI:Las Vegas sökte Virginia Hill typer. Typ mörka versionen av Bonnie (Bonnie & Clyde)

Vad tror ni?


                            
Tja, det var ju värt ett försök i alla fall. Nu kunde jag ju inte skicka dem den där bilden eftersom den inte finns uppladdad på mitt Actors Access konto, men man tager vad man haver.

Insomnia

Publicerad 2011-08-25 21:10:56 i Allmänt,

Hade stört svårt att somna i natt, kanske beror på att jag de senaste nätterna har drömt följande:1. Blivit kallad korkad på en audition
2. Kört bilar
3. Deltagit i en baktävling samtidigt som jag var höggravid och boendes i New York

Tja, mitt undermedvetna håller sig nog helst vaket. När jag tillslut somnade drömde jag att jag var med i en dokusåpa. Det här med att plötsligt ha TV, förstör mitt liv.

I did it!

Publicerad 2011-08-25 10:00:00 i Allmänt,

Valentina rotade just fram sitt gamla teoriprov så jag kunde få testa mina kunskaper efter att ha läst igenom manualen 2 gånger, tagit 5 småtest online och en "Driving Tutorial" 2 gånger.
Guess what? Jag klarade det!!! 4 misstag hade jag utav 36! (man får ha 6).Så nu har jag bestämt mig för att ta testet nästa vecka. De ä ba å görat! För $30 (som alltså är priset för körkortet, roligt jag vet) får man ta testet 3 gånger.Jag och min framtida bil.

Nancy Meyers

Publicerad 2011-08-23 21:47:21 i Allmänt,

Som jag nämnde i inlägget nedan var jag för ett tag sedan på ett Q&A (Question & Answer) med regissören till It's Complicated, Nancy Meyers. Hon har även regisserat The Holiday, Something's Gotta Give, Brudens Far och maaaaaaaaaaaaassa fler. Hon är absolut en av Hollywoods bäst betalda kvinnliga regissörer.


Jag, Nancy Meyers och Ioanna. Varför jag ser ut som en kräfta vet
jag inte, det var väl varmt eller nåt. Nancy håller armen om mig,
för att hon tyckte att vi små kvinnor måste hålla ihop....

Ms Croatia

Publicerad 2011-08-23 15:00:00 i Allmänt,

Valentina tog sina headshots igår hos Jay, satt och lekte lite med min favorit och såhär blev resultatet.
Fotografi: Jay Parupalli
Smink & redigering: Jag

Veckans Filmtips

Publicerad 2011-08-23 12:00:00 i Veckans Filmtips,

Tänkte jag att vi skulle börja med igen. Har ju varit ett litet avbrott nu när jag inte har haft internet.


Och genast gick min plan i kras, tänkte rekommendera en biofilm faktiskt, såg den för några veckor sedan och vart helt överförtjust, men den har visst inte premiär i Sverige förrän i september så det får vi vänta med då!
It's Complicated


Imdb: "När ett par går på sin sons college examen, väcks gnistan i deras relation, men den komplicerade delen är att de är skilda och han är omgift."


Mamma! Spetsa ögonen nu, för det här är en mammafilm. Själv tycker jag den är charmig och kul att titta på en slapp söndag. Själv såg jag den i sammanhang med ett Q&A med regissören och författarinnan själv, Nancy Meyers. Mycket intressant må jag säga. Tror jag har en bild från det någonstans som jag får rota fram.Trevlig filmstund!

Att köra bil

Publicerad 2011-08-23 09:30:00 i Allmänt,

Jag är inte speciellt orolig för mitt skriftliga prov, jag kan sticka huvudet i en bok och plugga in det väsentliga. Men det praktiska provet? Huvva.


Jag har 6 timmars värde av körlektioner att utnyttja när jag klarat teorin, jag hoppas min extrema rädsla för bilar försvinner med det. Jag förstår helt ärligt inte vad som är fel med mig.


Jag har inga problem med att göra detta:

  Med dessa   


Men att sätta mig i en bil.... AH!

Fånga dagen

Publicerad 2011-08-23 00:04:29 i Allmänt,

Imorse väckte Val mig vid typ åtta för att fixa hennes hår. Hon spelar nämligen in ett avsnitt av The Office med klassen i skolan. Jag sa till henne igår natt att hon skulle väcka mig, det verkade logiskt då. Tänkte carpe diema skiten ur den här dagen.Gick väl sådär med det... Sitter i alla fall här och försöka reda ut lite grejer, mitt visitkort till exempel. Ska även ge den här bloggen en liten kraftansträngning, för nästa vecka händer något roligt!


Dårhuset

Publicerad 2011-08-22 09:13:48 i Allmänt,

Är nya namnet på mitt hem. Råkade i förbifarten nämna för mina roomies att jag publicerat bilden nedan på dem, and aaaaaaaaall hell broke loose!


Nu är jag fienden och försäkran om att de kommer bli kändisar i Sverige hjälpte inte. Eftersom vi bara är 9 miljoner. Logik enligt Karolina är då att Sverige måste vara lika stort som Manhattan, eftersom det bor ca 9 miljoner människor där. Ett tappert försök med att förklara ordet "glesbefolkat" följde från min del....

Karolina: So what do you do with the rest of the country? You have sheep? Meeeeeeeh (fårljud)
Val: Yeah! blog about THAT! *snap*Gud hjälpe mig.

Roomies

Publicerad 2011-08-21 21:35:34 i Allmänt,

Nu ska jag snart iväg och sminka Valentina inför hennes headshots.Men innan det tänkte jag att ni kunde få "träffa" de två damerna jag bor med.Karolina blond till vänster och Val som sticker fram huvudet i
bakgrunden.Och just nu har de en högljudd diskussion huruvida Karolinas solhatt liknas den som bärs av Indiana Jones eller inte. Karolina börjar gråta och säger att hon måste köpa en ny hatt. Another day in Glendale.

Done!

Publicerad 2011-08-20 10:00:00 i Allmänt,

Nu har jag läst ut handbokshelvetet. Tjejerna är ute på äventyr och passande nog har TV-nätverket bestämt sig för att sluta fungera. Så det blev att sätta sig ner med en kopp te i köket och kötta på. Vet inte hur många timmar jag satt. Har ont i hela kroppen. MEN, nu har jag i alla fall officiellt läst ut den. Nu gäller det bara att läsa om den. Guh. Försökte med ett nytt provtest på internet och fick bara 1 fel av 8. Alltid något. Gillar hur man ibland bara kan gissa lite halvt med hjälp av uteslutningsmetoden. Vilket av dessa alternativ är mest korkat?Aaaanyway, min audition igår gick bra. Fick skjuts ända till Santa Monica för ett 30 sekunders möte. Typ: titta in i kameran, säg ditt namn och vart du kommer ifrån. Sedan fota profil X2 och framsidan, smile, klart! Haha hann göra ett supersnabbt intryck på tjejen som tog emot mig pga att hon hörde att jag kom från Stockholm som hon tydligen älskar. Alltid något! Idag ansökte jag till ytterligare ett modellgig. Börjar nog få hybris här, har noll erfarenhet som modell. Men det behöver ju inte de veta. The Power Of Mind.


17 år och låtsades redan då. (Minns du denna dag, Tess?)

Kööööörkort

Publicerad 2011-08-19 21:49:55 i Allmänt,

Ska jag ta. Även om jag inte har råd med bil för tillfället, men det kommer. Pappsi har gett mig pengar till körlektioner, men först måste jag klara teorin.


Nä nu får jag ta mig i kragen! PLUGGGG!

Audition

Publicerad 2011-08-18 19:28:09 i Allmänt,

Har jag idag. Inget stort, utan bara för en s.k Beauty web series. Som jag tolkar det, behöver dem modeller som ska användas av make up artister framför kameran. Hey det är $200! Ansökte igår morse och så ringde dem mig på eftermiddagen, så jag ska ändå bort till Santa Monica idag. Guh!


Efter det blir det till att agera make up artist själv åt min kompis som har börjat fotografera. Det är han som har tagit alla mina headshots och han frågade om jag, med den lilla baskunskap som jag har, kunde sminka hans små offer.


Berättar hur det gick senare!


Kram!

SkyBar

Publicerad 2011-08-16 00:15:30 i Allmänt,

Där chillade jag och Val igår, sippade på en drink och doppade fötterna i poolen. Najsprajs!

Min kamera är för tillfället på vift i Colorado och jag väntar på att få tillbaka den, tills dess fick det bli en ful bild med min fula mobil. Och nej, det var fullt med folk som inte var klädda i vinterkläder som de som just råkade fastna på min fula bild. Jag tog den när alla dragit. Lovar.

Pool Party

Publicerad 2011-08-14 21:21:30 i Allmänt,

Ska jag på idag, om min Kroatiska fru vill vakna någon gång. Börjar lära känna lite folk utanför NYFA här i stan, roligt!


Jag har absolut inget att säga, så vänta inte på någon poäng.
Såhär kan en pool se ut...

God bless America

Publicerad 2011-08-13 23:19:06 i Allmänt,

Det bästa med att bo här?

Reklampelarna.En annan av mina favoriter som erbjuder gratis koll av könssjukdomar: "Do it for Mom"

Daily

Publicerad 2011-08-13 22:42:15 i Allmänt,

Hej alla glada! Trevlig lördag på er!
Någon som har haft något roligt för sig i helgen? Själv ska jag väl ut på galej ikväll, men bara efter att ha tvingat Valentina (min kroatiska kvinna) att klippa mitt hår eftersom jag är för fattig för frisören. Hon har gjort det en gång förut så det ska väl gå bra. Eller? Vi har en ganska bra kökssax. Oh dear...
Daglig lyx.

Header?

Publicerad 2011-08-13 21:32:46 i Allmänt,

Vart tog du vägen? Är det bara jag som inte kan se den?
Irri. I alla fall, här sitter jag med ett fungerande öga. Note to self: tandkräm i ögat - inte så skönt.

No fear...

Publicerad 2011-08-12 20:41:04 i Allmänt,

....Internet is here!!!!


Ah jag är så lycklig, även om det tar pinsamt lång tid att skriva på mitt svenska tangentbord nu. Loggar in på Skype det första jag gör och så är ingen online! Skäms!Aaaaaanyway. Här är det bra, det har gått bra på båda inspelningar jag jobbade på här i dagarna. Det första var som statist och jag fick jobba med green screen för första gången. Projektet är filmat som ett pilotavsnitt för TV och är det är tänkt att de ska försöka sälja det i framtiden, om inte så blir det kanske en webbserie av det.


Igår så spelade jag in en Youtube grej. Söstra mi undrade då vad en Youtube grej var för något. Jo, det är ett interaktivt spelliknande grej som har skrivits av två killar. Det är som ett spel kan man säga där man väljer en karaktär och sedan kan man välja olika vägar för dem att gå. Jag är en av personerna de möter på vägen. Det där var en jätteflummig förklaring men öh, orka.
Hejrå!

23:e Augusti

Publicerad 2011-08-08 22:30:13 i Allmänt,

Ar inte dagens datum. Men det ar datumet da jag far internet hemma. Jag vet, det ar ett skamt att det ska ta sa har lang tid for AT&T att trycka pa en knapp. Att ha AT&T ar ungefar som att saga att man har Telia, sa ja, det ar efterblivet lang tid de tar pa sig.
Men vi far hoppas att det finns nagon man kan ringa och skalla pa. Grr.
Imorgon ska jag vara statist i en kortfilm. Ar reporter tydligen. Sedan spelar jag in en youtube grej senare i veckan. Woho! Skulle ju vara kul om nagon vill betala mig ocksa...

CBS

Publicerad 2011-08-05 02:32:08 i Allmänt,

Levnandstecken fran Oophi coming at ya!


Nyss utkommen fran ett mote pa CBS, med deras huvudansvariga for casting. Nervigt. De hade en representant darifran pa varat showcase i juni och de valde att kalla in tre fran klassen, men mig inraknad. Det var mycket kort och bara for att hon skulle fa pa kann vem jag var. Kul i alla fall och spannande. Far se om det leder nagonvart.


Men det mest intressanta ar ju det som hande nar jag kommit ut ur byggnaden. Sadant dar som bara hander mig. Struttar ivag i mina nya klackar och pratar i telefon samtidigt da det plotsligt tar stopp. Klacken har fastnat i en brunn. Och den sitter fast. Tar av mig skon och forsoker dra ur den. Med vald. Da foljer brunnen med. Dar star jag med en sko och en bit brunn i handen. En arme sakherhetsvakter kommer till undsattning och konstaterar att skon sitter fast. Aven en kvinna kommer med forstaende blick och fragar om jag vill anvanda hennes vattenflaska for att hamra ut skon. Tillslut lossnar den i alla fall och jag tackar vakterna som ger mig ett sista visdomens ord:


- Next time, try to walk over it!
Jaha, jo tack.


Det borde goras en film om mig. Igar forsokte jag fixa min tumme som har gjort ont i tva manader. But that is another story.

 

Flytten har gatt jattebra forovrigt och jag ar uppackad och klar! Tjejerna ar underbara och livet ar roligt! Forutom att tummen gor ont och att min sko ar skadad dara. Men men!
Kram!

Lasarkommentar

Publicerad 2011-08-05 02:17:39 i Allmänt,

anna om Flyttlasset gar imorgon!:
hej jag har en fråga till dig, det står på en hemsida att man har rätt till studiemedel på några tusen kronor per vecka i usa om man går lite längre utbildningar. Det står t.e.x att om man går 1års acting på nyfa så kan man som mest få ut ca 78880 kr.Har du fått några studiemedel under din tid i usa?
Hej Anna!
Nar jag sokte till NYFA fick jag ingen information om detta studiemedel, sa har i efterhand onskar jag ju givetvis att jag hade vetat om det for da hade jag sokt. Men det stammer mycket riktigt att du kan fa pengar, jag har vanner som far bidraget och de far ca $4000 per termin. Sa exakt summa kan jag inte riktigt svara pa, men den summan du har kan mycket val stamma.
Lycka till!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela