Idöl

Publicerad 2010-09-30 22:29:15 i Allmänt,

Ja jag vet, det har varit på tok för lite Idol i denna blogg på sistonde. Skäms på mig!Bäst ikväll: Linnea och Olle! Eller Geir... Nä Olle.... Eller Geir... Nä Olle!


Fett snygg också.Olle alltså...Inte Geir.... Nog för att det är inget fel på äldre killar, men gränsen går vid Andreas Carlsson!

Varning

Publicerad 2010-09-30 18:51:33 i Allmänt,

Jag tänker härmed utfärda en offentlig varning!
Ungdomar, försök aldrig under några omständigheter att stryka kläder medan du har dem på dig.
Det bränns....
Paint Skilllzzz

Ursäkta röran

Publicerad 2010-09-29 23:44:19 i Allmänt,

... Vi bygger om...


Jag fick lite skuldkänslor för att jag stökar till...


Men det tyckte mamma bara var roligt. Jaha, jamen dåså...

(Ja, jag är fullt medveten om att jag skriver som en 12 årig pojke, no need to mention it...)

Tankar i natten (eller tja den är ju bara 23)

Publicerad 2010-09-28 22:54:29 i Allmänt,

Oophi nära hjärtinfarkt. Vem fan hade kunnat gissa att det är ett sånt här sjå att flytta utomlands. Huvva!Kramar välkomnas varmt. Eller som jag just skrev till Elin, "kom gärna hit och var stödig". Stödig är alltså ett nytt ord som jag har myntat, inte att förväxlas med "stöddig". Stödig är man alltså när man visar stöd för någon i nöd.Apropå mynt, det är ju snart dags för 50-öringen att göra sin sorti. Från och med den 30 september är 50-öringen no more! Sorgligt. Såg någonstans att man tydligen hade en minnesstund för myntet imorse. Känns lite övertaggat kanske.

Förövrigt har the old lady from Titanic dött. 100 bast blev hon! Hon fick en notis på 5,5 cm i Aftonbladet, 50-öringen fick en minnesstund i TV. Kontraster gott folk, kontraster.Nattinuffsan!

My new crib!

Publicerad 2010-09-26 17:21:33 i Allmänt,

Min rumskompis är på plats i Los Angeles och har lagt upp bilder på vårt nya hem!
Kolla kolla KOLLA! Det är MITT RUM!!! Mitt alldeles egna!

Jag vet att det kanske inte ser så mycket ut för världen i och med att det faktiskt är tomt, men det är min första lägenhet! Gläds med mig peeps!


Det här är alltså lägenheten jag ska dela med en tjej vid namn Kay, hon är från Texas, och har nyligen lämnat armén och Hawaii där hon bott den senaste tiden. Åh jag är så taggad!(Fråga mig inte varför man placerar en vit heltäckningsmatta i en lägenhet i ett land där man aldrig tar av sig skorna...)

New York Film Academy

Publicerad 2010-09-21 15:43:35 i Allmänt,

Igår var det två veckor kvar tills jag tar mitt pick och pack och flyttar till Los Angeles för att gå på filmskola.Allting känns helt sinnessjukt overkligt, men det händer faktiskt. Igår blev lägenhetskontraktet klart också. Jag och min roomie kommer att bo i en två sovrum/två badrumslägenhet på ca 83 kvm bara ett stenkast från skolan. NAAAJZ! Skönt för mig att veta att jag kan ta mig till och från skolan på egen hand utan bil.


Drömde förövrigt att jag körde inatt. Verkar inte så svårt...Här är skolan jag ska gå på!


MAAAAAAAH!

Sverige har sagt sitt

Publicerad 2010-09-20 15:53:30 i Allmänt,

Och nu sitter vi här med SD i riksdagen. Hur i helvete tänkte ni? Jag undrar faktiskt från djupet av mitt hjärta hur fan man tänker när man röstar in ett rasistiskt parti in i Sveriges riksdag. Jag kan ärligt säga idag att jag skäms över Sverige. Till alla er som inte röstat; ni äcklar mig faktiskt. Jag hoppas att ni skäms, för det är ni som bidragit till att detta hände.


Det känns som att Sverige igår hoppade bakåt i tiden med flera årtionden. Är detta ett samhälle vi vill leva i? Ingen vann gårdagens val, dock verkar det som om många segerglada Allians-anhängare tror det... Alla förlorade, VI förlorade.


Jag röstade rödgrönt igår, för att jag anser att Sverige skulle må bättre då. Jag har faktiskt stött på få blåröstande som kunnat föra en diskussion utan personliga påhopp, mot Mona Sahlin, mot mig eller mot de som röstar rött.


Missförstå mig rätt, jag respekterar både röda som blåa, så länge man har ett hållbart argument. Något jag inte respekterar är Sverigedemokraterna. Oavsett vilket block ni röstade på igår, så bidrog ni till att vara en del av 94% som inte röstade rasistiskt. 


Tillsammans fortsätter vi kampen mot rasismen.Och jag flyttar om två veckor...

Hur hamnade vi här?

Publicerad 2010-09-19 20:07:35 i Allmänt,

Idag har jag röstat. Och nu, när det i skrivandets stund är endast tio minuter kvar tills vallokalerna stänger, hoppas jag innerligt att du har det med.För oavsett vad du röstar på, vilket block du tillhör, så påverkar du. Det är ni som stannar hemma och glor, som struntar i att utnyttja er rösträtt, som bidrar till att partiet Sverigedemokraterna tar en plats i riksdagen. Vi i Sverige tillhör en minoritet i världen. Vi är en minoritet som har rätten, möjligheten och chansen att rösta. Detta tycker jag rättfärdigar denna rättighet till en skyldighet.


För mig är det fullkomligt ofattbart att ett parti som SD faktiskt kan få rätt att bestämma i Sverige. Hur hamnade vi här? Sverige är världens fjärde mest jämställda land. Något de flesta är stolta över. Jämställdhet för mig handlar inte bara om kön, det handlar om människors lika värde oavsett kön, sexualitet, ursprung etc.


Vi svenskar är ett resglatt folk. Vi reser gärna och ofta, till världens alla hörn, vi utnyttjar värdländernas gästfrihet, vi äter deras mat och vi tar del av deras traditioner. Vissa av dem tar vi även med oss hem. Och säg mig, vad är det egentligen för fel med att äta en kebab efter en hård utekväll, eller att dagen efter njuta av en pizza, tillagad av turken nere på hörnet? Vad är det för fel med att heja på Zlatan under en fotbollsmatch? Ja, hade det inte varit för invandring, hade inte jag själv suttit här och skrivit detta.


Idag röstade jag för ett regeringsskifte och för människors lika värde. Nu blir det valvaka och jag håller mina tummar för att SD hamnar under 4%. Jag hoppas att ni är med mig.

Viva...

Publicerad 2010-09-09 21:41:58 i Allmänt,

Eftersom det inte kommer finnas några möbler i lägenheten i L.A. när jag kommer dit, passar jag och min roomie Kay på att ta en liten semester...


I LAS VEGAS!!!!!!!!!!!!!!Woho! Suck on that!

Oophi på stan

Publicerad 2010-09-08 23:33:25 i Allmänt,

Visst är det sjukt irriterande med folk som går på stan och vill värva en till en massa saker hit och dit?Well, nu är jag en av dem. Skitjobbig är jag när jag trycker flyers i magen på folk. Dock försöker jag inte värva er till någonting, bara att ni ska komma på den här superbraiga mässan på lördag!

-------> KILROYS utlandsmässa <---------

Du kan fan vinna en jorden runt-resa på plats!I vilket fall, när man är en såndär jobbig människa, är det lätt att man träffar på andra jobbigare människor som vill värva en till något onödigt. Som häromdagen när jag och min kollega blir överfallna av Spärrservice och deras nyckelringar. Fine, tänker jag, jag kan väl ta en för att vara snäll mot mina egna. Men nähä då vill de ha mitt telefonnummer också, här kommer jag inte undan. Eller jo, jag kan ju ge dem fel nummer. Sagt och gjort, jag bytte bort siffra.


Kom på idag, att det ju faktiskt kan vara någon som är innehavare till det numret jag gav ut....
Birgitta i Ystad: Förlåt mig så hemskt mycket om det har ringt någon till dig från Spärrservice som prompt påpekar att du befunnit dig på Drottninggatan i Stockholm i måndags. Ber så hemskt mycket om ursäkt....

Äsch, skit i det nu, kom på mässan istället! MOI SJÄLV KOMMER VARA DÄR!!!!


Fejsbok

Idol 2010

Publicerad 2010-09-07 21:27:06 i Allmänt,

Woho Idol har börjat! Jej meningen med mitt liv har äntligen anlänt. Dock har jag ju insett att jag inte kommer hinna se klart säsongen det här året heller.
VARFÖR GÖR JAG SÅHÄR MOT MIG SJÄLV??!
I vilket fall, visste ni att jag tidigare i år lät mitt beroende gå liiiiiite för långt?


Hur långt?
Jo, jag ställde mig i köhelvetet.
Tror ni mig inte?Oh yes I did.
Gick åt helvete dock, failade redan i pre-castingen. Så ni behöver inte sitta med nosarna tryckta mot TV-rutan framöver. Relax.Kan i alla fall i efterhand klappa mig själv på axeln och ärligt säga att jag är sjukt stolt över mig själv. För den där, är det inte alla som vågar sig på.
Peace

Mystery

Publicerad 2010-09-05 17:47:46 i Allmänt,

Jag har ett problem som jag inte förstår mig på. Jag har varit i Turkiet två gånger de senaste årem, 2007 och i år.
Efter båda gångerna har det följt en tid med turkiska mail i min inkorg.

WHY??

Blixtar och dunder

Publicerad 2010-09-02 14:14:16 i Allmänt,

Jag drog ju upp tidigare att innan detta år är slut kommer jag att ha flugit flygplan 11 gånger. Hah! Make that 12!


För er som inte redan vet det, råkade vi ju ut för en rätt så traumatisk upplevelse på resan till Alanya


Jag känner mig fortfarande lite fluddrig...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela