Production Workshop 3

Publicerad 2010-11-29 00:42:27 i Allmänt,

Förra lördagen spenderades i regnet på Universal Studios backlot, och inspelandet av våra första scener i färg och med ljud. Tyvärr har jag inga roliga kostymer att visa denna gång, eftersom vi hade våra vanliga kläder. Men jag såg dock en kille i björndräkt skutta runt. Men det är en annan historia.Brunögda och mörkhyade sydafrikan & amerikan VS blåögda
och bleka européerTja regnar det får man ju göra det bästa av situationen.Jag tittar på mina fötter, R.J har något i kikaren och Cole...
Ja... Han är ren mystik.Den här kräver ingen förklaring...Arga tanter och för mycket sol

Publicerad 2010-11-27 08:12:13 i Allmänt,

Fredag och filminspelning. Spenderade hela dagen utomhus och i solen. Så nu sitter jag här med solsting, ugh! Ska gå och dö lite efter det här.Tyvärr blev inspelningen lite hastig eftersom människor tydligen inte har något bättre för sig än att ringa huvudkontoret till lägenhetscommunityt här och klaga på att vi "blockerar" porten. Ursäkta? Vi blockerade verkligen ingenting och alla som gick förbi var så trevliga så. Så vem var förrädaren? Jo, undersökningar pekar på att det var en rosa tant som varken hade gått in eller ut ur porten under tiden vi varit där. Så varför ringa på oss? På vilket sätt störde vi hennes liv? Someone is not getting any... Hrm hrm...

I vilket fall så kommer här två bilder.Om jag tycker män som slåss över mig är ovanligt?
Hey, it's called a Tuesday!Hösten håller på att klä om Los Angeles
Nä faen vad jag mår dåligt. Godnatt folket.

U-landet Irland

Publicerad 2010-11-26 01:30:30 i Allmänt,

Skypade med min kära faster (säg inte att jag kallade henne det, hon är jätteung och vacker och allt det där) som befinner sig på Irland och arkeologar sig. Hon berättade för mig att kondomer inte varit tillåtna i landet förrän för några dagar sedan.Say what?


Men ja det är faktiskt sant, hur jag inte visste det förstår jag inte, men den 21 november 2010 förändrades tillvaron för alla irländare.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4195131Var det någon mer än jag som inte kände till det här?

City Walk - Universal

Publicerad 2010-11-26 01:01:13 i Allmänt,

Idag är det Thanksgiving och jag är ledig från skolan till tisdag. SKÖNT! Det blir middag med klassisarna, tyvärr inte på restaurang som jag hade hoppats eftersom allt är stängt... Men men man får göra det bästa av situationen.

För några dagar sen var vi ju på bio och såg Harry Potter. Vi hann med en liten promenad på City Walk.King Kong har fått en tomtemössaIoanna var lyrisk....
Suddig bild och jag har ingen aning om vad de håller på med.Six Flags i bilder!

Publicerad 2010-11-24 07:57:41 i Allmänt,

Förra helgen hedrades med ett besök på nöjesparken Six Flags. Bilder!Söta Ioanna och jag
Ioanna i en vattenåkturGoliath. En bergochdalbana man stod upp i.

Uppfattningen av sig själv

Publicerad 2010-11-24 03:42:18 i Allmänt,

Idag fick jag se mig själv i ett annat perspektiv. Det är alltid läskigt att höra hur andra uppfattar en, och speciellt med människor jag endast känt i 7 veckor. Uppgiften var att nämna en skådespelare per person som man tyckte att den var lik och förklara varför.


Givetvis dyker det upp vilket fack alla tycker att man hör till. Jag fick höra att jag absolut inte passar som den knasiga typen utan ses mer göra kostymdramer och filmer där kvinnan til en början är förtryckt, men reser sig upp vartefter historien fortsätter.

Jag blev lite ställd över folks uppfattning av mig. Om jag skulle be mina vänner därhemma att beskriva mig med ett ord vet jag att jag 9 gånger av 10 skulle få "knäpp" tillbaka.


Jag inser idag att dessa människor väldigt sällan fått se den lätsamma sidan av mig. Den sidan med humor. Jag är inte tråkig. Jag är inte pryd. Jag är inte överdrivet seriös. Men ända sedan jag började skolan är det den sidan jag visat mest. Jag tar det här så otroligt seriöst och är väldigt målinriktad när det gäller min karriär, och när jag befinner mig i ett rum där ett par stycken beter sig som femåringar och inte lyssnar antar jag någon form av "mammaroll" och hjyssar hit och dit. Jag kan bara inte rå för det. När folk inte respekterar läraren och inte är fokuserad på uppgiften blir jag påverkad av deras negativa energi och kan inte låta bli att skämmas för deras skull.

Egentligen borde jag nog fokusera mer på mig själv och strunta i vad andra gör. Det är deras förlust.


I slutet av dagen uppmärksammade en annan lärare min seriösa inställning till utbildningen, och jag insåg att det är jag som vinner på det i slutändan. Jag sa att jag vet vad jag vill och att jag är redo, han sa att han hade precis den uppfattningen av mig också.


Jag antar att jag lärde mig någoting nytt om mig själv idag.

Behind the scenes

Publicerad 2010-11-22 06:50:20 i Allmänt,

Heldag med inspelning av Kays film. Har haft jättekul.

Lite bilder!Jag och IoannaCrewpic! Kay, jag, Ioanna, Tommaso och AmroIn actionIoanna och MattNågot är askul, och jag sitter bakom ratten??
Och såhär slutade min dag...
Mjölkrig in my heart.
Whaaat? Varför har jag mjöl i naveln??Det var dagen det. Ser fram emot att se resultatet. Imorgon är det skola igen. Fick bara en dag ledigt den här veckan... Men snart är det Thanksgiving, försöker hålla ut!


Universal

Publicerad 2010-11-20 18:18:56 i Allmänt,

Harry Potter var grymmmmm igår. Så. Då var det sagt. Skönt. Idag är det Production Workshop på Universal Studios som gäller! Den här gången som sagt med färg och ljud. Tyvärr blir dessa inte redigerade (om vi inte gör det själva) så jag vet inte om jag kommer att kunna visa det. Synd är också att vi ska spendera hela dagen utomhus, och det är 13 grader och regn...

TGIF

Publicerad 2010-11-20 01:37:18 i Allmänt,

Min far är rolig han:

"... men fick du upp burken eller är du fortfarande hungrig...?"

Ja, pappa, tack vare den extremt överinformativa videon, fick jag upp burken och kunde mätta min skrikande mage.

Nog om det.


Idag kändes det riktigt bra på Meisner-lektionen. För första gången på länge. Wiho! Det har känts som att jag gör framsteg sedan förra veckan och det är jättekul! Inte lika kul dock, när klasskamrater inte känner detsamma. Är ju mycket roligare om vi alla är klada!


Efter skolan idag, gick jag på en audition. För en skolfilm givetvis, eftersom det är det enda jag får göra lagligt i det här landet än så länge. Men denna gång var det en riktig långfilm så det var folk utifrån som provfilmade också. Det gick inte bra alls dock, men så är det ibland, jag var inte så förberedd och jag accepterar det helt enkelt. Jag har även provat för samma regissör tidigare i veckan men det var för hans kortfilm, så vi får se hur det går.


Ikväll blir det Harry Potter med klassen! Underbart! Jag är en sann Potter-nörd och stolt över det! ÄR SÅ TAGGAD!!!!!!! Imorgon blir det upp tidigt igen dock, för det är dags för Production Workshop 3! Denna gång är vi ihopparade två och två och ska göra scener från riktiga filmer med färg, ljud och hela köret. Inga elevproduktioner denna gång alltså. Kul kul!

Nä nu orkar jag inte mer. Tjo!

Air head moment

Publicerad 2010-11-19 04:41:57 i Allmänt,

En hungrig Oophi tar sig till köket, i skåpet finner hon en konservburk innehållande en ätbar produkt.


Fuck, jag måste ha en öppnare.Oophi finner en öppnare av någon sort. Hon är inte riktigt säker på vad det är överhuvudtaget, men en öppnare, det måste det vara.Mycket stånk, stön och aj följer men burken förblir oöppnad. Om än med några bucklor här och där.Så, hur löser man ett sådant här problem?


Jo, mina vänner, de frågor som inte Google kan besvara, dessa är mysterium.


Googlar: "Can opener - how to use"


Svar:

Finns det någon jävel som har sett en sånhär idiotisk öppnare förr? Jag kan säga er att vår fan inte ens ser ut som en fjäril....

Oh, Fonzie

Publicerad 2010-11-16 18:50:51 i Allmänt,

I lördags var vi ju inne på Warner Brothers för att se en visning av filmen Memories of Me med efterföljande Q&A med regissören, Henry Winkler. Personligen tyckte jag filmen var jättecharmig och Henry Winkler var väldigt inspirerande efteråt. Jätteglad att jag gick!


Så här såg det ut!Inne på WB hittade vi bänken där man väntar på att bli skjutsad till
Ellen.En suddig Henry talarEn mörkare Henry talar


Titanic - The Way I Are

Publicerad 2010-11-15 08:52:03 i Mina Filmer,

Lilla Oophi är alldeles för trött för att gå tre meter, hämta kameran, plocka ur minneskortet, stoppa in det i datorn, överföra bilderna OCH ladda upp dem. Pjuuuush, blir trött bara av att skriva det.


Tills vidare får ni hålla till godo med en liten video.


Varsågoda, min första musikvideo... Regisserad av Kay SuarezYoutube väljer sina stillbilder väl...

Six Flags

Publicerad 2010-11-14 17:41:02 i Allmänt,

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLG!!!Jag är ledig LEEEEEEDIG! Så jävla skönt. Idag blir det en tur till Six Flags med Kay och Ioanna. Six Flags är en nöjespark med typ de värsta berochdalbanorna någonsin. AH SÅ ROLIGT!!!! Jag känner mig alltid som ett litet barn på nöjesparker.Igår skulle vi, med inbjudan av min modell klassis Jules till en fest på Hollywood Mansion någonting... Men tyvärr så sket det sig. Synd! De har tydligen spelat in Batman i det huset.... Damn. Nästa gång!Berättar mer om Henry Winkler sen också! På återseende!


Henry Winkler

Publicerad 2010-11-13 17:23:57 i Allmänt,

Idag, efter skolan, ska jag på en förhandsvisning och sedan Q&A (question and answer) med regissören. Och vem är det om ingen mindre än Henry Winkler!

Ni vet...

Fonzie...

Eeeeey!

Gooood day

Publicerad 2010-11-13 04:44:59 i Allmänt,

Hade en bra dag i skolan idag. Hade lektion med den där läraren jag har så svårt för. Det börjar kännas lättare och lättare för varje gång, och idag var det knappt jobbigt överhuvudtaget! Vi hade en presentation för klassen, en scen vi fick utdelade förra veckan. Och efter jag och min partner kört, fick vi ett "Very well done". Kändes underbart, han hade inget att kritisera nedlåtande. Det går uppåt!Fick bra feedback i Acting for Film också. Kändes riktigt skönt. Ikväll blir det en semi-utgång. Vår granne som jobbar på Warner Brothers bjöd oss på någon slags födelsedags get together, som jag och Kay tänkte besöka. Blir inte alltför sent dock, skola imorgon bitti! Sen, mina vänner, har jag äntligen en riktigt helg!!!!! Filmmaking eleverna har inga inspelningar denna helg, så vi alla får faktiskt vara lediga! Underbart!Stillbild från filmen jag var med i från förra Production Workshop.
No paparazzi! Glöm att jag laddar upp den dock...

Dagens roligaste

Publicerad 2010-11-12 01:58:43 i Allmänt,

Någon på Google är hög.
Jag vet att det är pyttelitet, men det ville sig inte.  HAHAHAHA!Nej, skärpning! Jag har massor att göra idag!

Snö

Publicerad 2010-11-11 03:32:51 i Allmänt,

Gick in på Aftonbladet och sprang snabbt där ifrån när jag möttes av den här bilden:

Är det såhär ni har det? Alltså jag mår dåligt bara av att se på det. Här sitter jag med värmaren på och njuter till dess brummande. Nu är det bara 15 grader ute. Det börjar bli vinter här också, tack och lov att det inte är svensk vinter...

Välkomna!

Publicerad 2010-11-10 17:17:00 i Allmänt,

Har de senaste dagarna fått lite nya läsare, och det för att jag numera är länkad på Kilroy Educations hemsida. Välkomna, alla nya filurer, hoppas ni stannar ett tag!Fantastiskt hur man kan felstava när namnet är skrivet med gigantiska
bokstäver i headern...

Nine thirty

Publicerad 2010-11-10 06:31:29 i Allmänt,

God kväll!

Nu ligger ni alla där hemma och sover, men jag sitter här och klurar på en hemuppgift till imorgon. Jag vet inte varför det inte funkar, eftersom jag egentligen känner mig väldigt hemma i uppgiften eftersom det är likt mycket från min tidigare teaterträning. Jag har 9 års scenteater träning i bakfickan, men nu har jag gett mig på något helt annat, och det skrämmer mig ibland. För en del i klassen är många övningar främmande och inte alls vad de förväntade sig av skådespeleri, men för mig är det inte direkt allt som är nytt. Jag verkar ändå inte kunna koppla bort min hjärna och bara go with it som jag kunde förut. Jag antar att en del även ligger i att jag inte vill vara "den konstiga" i klassen som inte tycker att kräla på golvet är speciellt främmande. Dum tanke, jag vet, men det är sånt vi människor gör. Tänker dumma saker.Från gymnasiet. Slutproduktionen i trean. Caecum. Jag älskade det
fysiska och hur stark min kropp var just då.

PJ's

Publicerad 2010-11-08 23:28:55 i Allmänt,

Vissa inspelningar är bra sköna. Ibland inser jag att jag verkligen har valt rätt yrkesbana. Från en iskall pool till detta:
Nu dusch, och sedan över till nästa inspelning. Puh!

I like you just the way you are

Publicerad 2010-11-08 19:59:34 i Allmänt,

Som många av er gissade så var filmen jag syftade på i förra inlägget Titanic. Igår spelade Kay in en parodi av Titanic som hennes musikvideoprojekt. Jag fick spela Rose.

En annan känd scen, jag har en bigass madrass, men jag tänker fan inte dela med mig...


Jag må ha ett leende på läpparna men FYFAN vad kallt det var!
Jag slapp dö i alla fall...

Uppochned

Publicerad 2010-11-07 04:32:22 i Allmänt,

Världen är allt bra konstig ibland. Inom loppet av två dagar har hela min värld vänt sig uppochned.


1. Jag har bott här i en månad och upptäcker först nu att jag har ett badrumsskåp.
2. Igår såg jag det alternativa slutet till Titanic utan att veta att ett sådant existerade.
Världen är allt bra konstig ibland...


Production Workshop 2

Publicerad 2010-11-07 02:28:23 i Allmänt,

Kul att ni gillade The Garlic Necklace! Tänkte att ni skulle få se bilder från den andra Production Workshop som jag hade i torsdags. Vi var på "The European Set" även denna gång.


Första filmen utspelade sig på 40-talet och jag och min partner Matt fick grymma kostymer, men filmen var helgalen. Ingen av oss förstod riktigt vad vi skulle göra (ungefär 70% pga språksvårigheter och 30% pga en allmänt störd filmidé). Kortfattat: Matt och jag går på gatan och råkar stöta in i varandra varpå vi förväxlar våra väskor, Matt hade bröd i sin, jag hade en gris i min. Efter så koncentrerar sig Matt inte ordentligt på vägen framför honom och går rakt in i en vägg. Jag fortsätter gå, en skum typ dyker upp bakom mig med en kamera, som jag inte märker. Matt springer efter och försöker uppmärksamma mig på att han har min gris, men jag ser honom inte. Han upptäcker då att han dött efter fallet, springer tillbaka till sin kropp, går fram till den skumma typen, slår ner honom, ger mig min väska, sen går vi iväg tillsammans.

Någon som förstår vår förvirring? Nu förklarade jag det ändå väldigt bra.


Den andra filmen har jag inga bilder från men den var mer logisk. Jag blev mördad igen, Matt den jäveln ströp mig i en gränd. Fina grejer.


Pics!
Mah outfit!
Strike a pose
Matt, jag och vår gris

The Garlic Necklace

Publicerad 2010-11-06 16:19:08 i Mina Filmer,

Tja!


Kommer ni ihåg min första Production Workshop? Klart ni gör då jag inte ens laddat upp bilder från den andra än!
I vilket fall är ena filmen nu klar och medan jag måste dra till skolan tänkte jag att ni kunde få njuta av den!


Filmen som egentligen är en reklamfilm, heter The Garlic Necklace och är medvetet filmad med 12 bilder per sekund. Varför kommer ni förstå när ni ser den. Här har ni första filmen från NYFA som jag laddar upp!

(Sätt på ljudet)

Enjoy!
Meet Kay

Publicerad 2010-11-05 05:25:48 i Allmänt,

Kom på att jag inte har presenterat min rumskompis Kay ordentligt än, och vilket sätt är bättre än en video.
Mina damer och herrar, Kay Suarez.

4 e november

Publicerad 2010-11-05 03:57:11 i Allmänt,

Idag är det exakt en månad sedan jag flyttade till L.A. Mycket som har hänt den här månaden, och mitt liv ser verkligen helt annorlunda ut än för ett år sedan. På tal om det är det en annan sak som är speciell med den här dagen. Det är nämligen exakt ett år sedan jag och Elin tog våra ryggsäckar och reste till Sydostasien. Jag minns hur förbaskat nervös jag var innan vi skulle åka och hur jag kan skratta när jag tänker på det nu. Jag hade ju Elin, en person jag känner utan och innan och som jag skulle kunna lita på med mitt liv. En person som är "hemma".


När jag tänker tillbaka på det var det en jäkla bra uppvärmning inför det jag gjorde för en månad sedan. Utan den erfarenheten i ryggsäcken (bokstavligt talat) vet jag inte om jag hade vågat flytta hit helt själv.


De fyra bästa månaderna i mitt liv, mitt livs stora äventyr. Tack Elin, för att jag fick dela det med dig.
En och samma. Haha fyfan vad vi skrattade åt den här bilden.
Koh Phi Phi - ThailandFixar våra dykcertifikat, här med Isa som spenderade jul och nyår
med oss. Koh Tao - ThailandHögst upp i Petronas Towers. Kuala Lumpur - MalaysiaAngkor Wat, Siem Reap - KambodjaTubing!!! Vang Vieng - LaosVackraste platsen jag varit på. Luang Phabang - Laos
En såndär kväll då vi skrattade tills vi grät floder. Koh Tao - Thailand.Fixar våra Advanced Open Water certifikat . Koh Tao - Thailand.
Sista dagen innan det var dags att flyga hem. Fan det känns som
igår. Koh Tao - Thailand.Jag saknar dig, min Pølsekorv.

Shopping och minnen

Publicerad 2010-11-04 16:38:37 i Allmänt,


Nu är min design klar och jag är så nöjd! Kan sitta och beundra den hur länge som helst. Fast det bör jag inte göra, jag har ju Production Workshop idag! Tillbaks till Universal Studios och filma hela dagen igen. Den här gången tror jag att jag ska arbeta med lärare och inte elever, så det blir något nytt! Har ingen aning om det är färg och ljud den här gången.... Den som lever får se.


Igår blev en lektion inställd så vi åkte och shoppade lite. Det behövdes, jesus man kan verkligen inte ta sig någonstans här själv utan en bil. Tur att jag har världens bästa klassis, Damien, som tyckte att jag och Ioanna förtjänade lite shopping. 


Kom hem sent, men fastnade framför datorn tittandes på lite gamla bilder. Det är ju sådana här bilder som får en att sakna sina vänner...Jag och Isa på Rhodos sommaren 2009

Ny design!

Publicerad 2010-11-04 06:14:31 i Allmänt,

Har ni sett min asbraiga nya design!?? Snygg va? Det är ingen annan än min alldeles egna Tjess Princess som fixat den! Krääääädd! Det är lite fix kvar, men eftersom ni ändå kommer märka förändringen (hoppas jag, annars är ni efterblivna) så gör jag det officiellt nu.TACK TESS DU ÄR EN PÄRLA! Om du hade varit det minsta i närheten hade jag lagat dig en middag. En ätbar. Men du får försöka se symboliken i det.I brist på annat lägger jag upp en gammal en på oss två. Trean
på gymnasiet, under vår produktion "Inget slut på en kärlek som vår".
Här håller vi på att fixa om teatersalen.

SMS med varandra

Publicerad 2010-11-03 03:07:52 i Allmänt,

Mobiltelefoni är USA är retarderat. Jag betalar nu 60 dollar i månaden för mitt abbonemang. Och vad får jag för det? 400 minuter i samtalstid och obegränsat med sms (det enda vettiga), men inget internet och inget fritt smsande utomlands. Fan betalade kanske 150-200 spänn hemma, då med internet. Dem erbjuder fortfarande minutkostnad för sms också och säger man något om kontantkort får de ett förvirrat uttryck i ansiktet.

Mobiltelefoni + USA = 1997

Okej, men då vill jag starta ett abonnemang

Mitt personnummer? Jag har inget, jag är utlänning.

Vänta, du menar alltså att du inte är från detta land? Error....Error.... Pffsssyyych....


Så mitt abbonemang måste stå i Kays namn. Jag började med att ta 200 sms i månaden eftersom jag vanligen inte smsar mer än det + att jag inte kände någon här när jag startade det. Kay försäkrade mig om att så fort jag lär känna mer än fyra personer här kommer jag smsa som en galning. Hon hade rätt.  Idag ringde operatören, lilla Oophi hade gått över 200 gränsen med hela... Wait for it.... 368 sms! Det betyder alltså att jag har skickat 568 sms sedan den 5 e oktober. Jag älskar mig själv.

Action!

Publicerad 2010-11-03 01:05:33 i Allmänt,

I söndags var jag på ytterligare en filminspelning, har inga bilder från den men det var ändå inte så mycket att fota. När jag kom hem däremot var Kay i full gång med att spela in hennes film, Supermatt. Kortfattat: Min klasskamrat Matt i en Supermandräkt. 
Aaaaaaaaaand action!


Kay regisserar
Matt skulle flyga i slutet av filmen och för att han skulle kunna hoppa
så högt som möjligt utan att dö fick han hoppa i poolen. Slutade
med att hela crewet hoppade i. Och tro mig, den är fan iskall...

Production Workshop 1

Publicerad 2010-11-02 03:44:58 i Allmänt,

I torsdags hade jag ju inspelning på Universal Studios backlot. Det kallas Production Workshop och jag har det varje vecka. Det innebär kort och gott att vi blir skjutsade i bilar till Universal för att spela in hela dagen med elever från Filmmaking.

I den första filmen spelade jag zigenerska, som jag tyvärr inte har några bilder på (Kay har dock, ska försöka sno dem) och bar en outfit som var 7 storlekar för stor typ. Fantastiskt vad säkerhetsnålar kan göra...


Den andra filmen var en komisk reklamfilm för vitlökshalsband. Den filmades med tolv bilder per sekund, vilket är precis som en gammal stumfilm, lite lagom ryckigt det vill säga. Jag spelade en transylvansk dam i nöd, som har gått vilse och plötsligt blir överfallen av en vampyr. Men tji fick han då jag bar ett vitlökshalsband under min sjal. Man måste ju skydda sig, right girls? Kicked some vampire ass!! Kort och gott, han dog. Är spänd på att se hur reklamen blir.

Pics!


På inspelningsplatsen, "The European Set". Jag försökte ta reda på
vilket land/stad det skulle föreställa då jag inte kunde riktigt se någon
likhet med något jag sett, men fick endast till svar: "It's Europe"...
Från vänster: Kay (min roomie!), jag, Ioanna, Jules och Olya
Damsel in distress

Min partner Damien, som vampyr

Ajje! Glömde visst min vitlök...
Imorgon är det skola igen. Har två stora läxor tills dess, är nästan klar med en. De ger oss bajslite tid att göra alla uppgifter på samtidigt som Filmmaking-eleverna rycker i oss för deras inspelningar på de dagar då vi har tid att göra läxorna. Sen får vi av någon anledning alla uppgifter till tisdag och onsdag...

Halloween!

Publicerad 2010-11-01 02:39:41 i Allmänt,

Förlååååååååååååååt kära blogg. Jag har förbisett dig. Det har varit så jäkla mycket fläng hit och dit att jag inte har tagit mig tiden och sätta mig ned. Jag har massa bilder att visa från olika händelser, så håll ut! Vänta... Pratar jag till bloggen nu? Ja för det är ju en person? She finally snapped...


I vilket fall, idag är det Halloween! Och vilket ställe är bättre att fira det på än LOS ANGELES!?! Ikväll drar vi till Santa Monica där den årliga paraden äger rum. Mycket sjuka grejer har utlovats... Jag är exalterad. Igår laddade vi upp lite här hemma, för att bli varma i kostymerna, och ikväll åker de på igen. Utklädnad är ett måste.


Vi ses!*Ping!*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela