Frikort

Publicerad 2010-03-30 17:44:20 i Allmänt,

I lördags kväll satt jag och Lusk hemma hos Elin och drack alldeles för mycket vin. Jag och Lusk hade "lagat" mat, som trots otaligt puckade frågor och kommentarer(ex: "Ska det va olja där?!" "Men hur vet man om det är klart då? Kan man använda en sticka?"), blev riktigt smaklig. Fråga Elin om ni inte tror mig!

Med lite vin kommer också de utomordentliga idéerna. Denna gång kallat "Tema: Frikort".

Elin överst.I rest my case.

Hakåns Bar

Publicerad 2010-03-29 20:16:51 i Allmänt,

Jag har just insett en sak. En stor sak.... Håll i er nu, för nu kommer det...

.....Jag och Elin har ätit frukost på Håkans Bar.I och för sig var det inte Håkans Bar då, men det hör inte hit. Inget kan förstöra det här för mig.Sämst service btw...
Annat hade det ju varit om Håkan varit där...

Framtid

Publicerad 2010-03-25 21:06:11 i Allmänt,

Jag ska sluta ta råd från folk som jobbar på kontor. De är från en annan planet. Så fort man kommer in på framtiden börjar de prata om att bygga upp sitt CV och ta sig fram i arbetslivet. Men de pratar om sitt arbetsliv, inte mitt. Många (ja jag är för feg för att göra en generalisering och säga "alla") frågar inte ens vad det är man vill göra i framtiden, vad man drömmer om. De tänker väl att man börjar jobba någonstans, för att sedan ta sig uppåt och kanske, om man har tur, kan få ett trevligt jobb med helt okej betalt.

Folk har så lite förståelse för vad andra vill göra, speciellt om det är långt ifrån vad de själva gör. Det spelar ingen roll vad jag säger, de kommer ändå inte förstå.

Tack i alla fall, till alla er fina människor som kommenterat mitt förrförra inlägg. Inte en enda pessimistisk liten jävel. Jag ska lyssna på er istället, ni gör min värld ljusare.Nä, nu har det varit total avsaknad på humor lite här känner jag. Nu får jag fan ta mig i kragen. Ska gå och klura ut något riktigt tokigt.

-Återkommer.


Tha Ooph

Plötsligt händer det...

Publicerad 2010-03-23 19:29:33 i Allmänt,

Ett steg närmare drömmen, mina vänner.
Nä nä nä nä nä, titta igen......... Ja juuuust det. Inga jävla 25 kr här inte. Två gånger vinsten. Ka-chiiing!

Sug på den ni.

Mitt liv, min dröm

Publicerad 2010-03-22 22:27:24 i Allmänt,

Varför är det så jävla fel att jaga sina drömmar?Som jag har berättat för en del av er har jag bestämt mig för att söka till en filmskola i L.A. Denna skola är alldeles för dyr och jag skulle egentligen inte söka den alls. Problemet är bara att det att just den skolan har precis allt jag vill ha.

Det är ytterst få som har haft en bra reaktion till det här. Antingen kommer det när jag säger vart skolan ligger "Men ska du verkligen? Det är ju såååå långt bort! Ta något lite närmare du..." Eller så kommer det när jag råkar nämna prislappen "Jamen det där kommer aldrig gå förstår du, vart ska du få dem pengarna ifrån?"


MEN JAG VET!!!!!!!!!


Jag vet att det är svårt, jag vet att branschen är hård, jag vet att jag kommer vara upp över öronen skuldsatt för det här. JAG VET! Ibörjan brydde jag mig inte om vad alla sa, det har jag skitit i ända sedan jag var 12 år gammal då jag betämde mig för vad jag ville bli. Men efter ett tag börjar även jag att rubbas.

Varför är det ingen som fattar att jag inte hör hemma här?  Det känns som om jag har en plastpåse över huvudet, en lastbil parkerad på mitt bröst, samtidigt som jag traskar runt i för små skor. Jag vill bara skrika rakt ut. Jag har aldrig under mitt snart 21 åriga liv känt mig hemma här, varför kan jag bara inte få göra som jag vill?

Vad är det för fel med att tro på sig själv egentligen?

Sluta försöka ta ner mig på jorden, ni tar livet av mig.Slutligen vill jag säga tack till dessa få som faktiskt tror på mig, som säger åt mig att köra för fa-an.
Tack Lusk. Tack Elin. Och tack Syrran.

Aim for the moon
If you miss
You're still among the stars

Ryska Posten

Publicerad 2010-03-18 19:37:26 i Allmänt,

Allas eder Oophi har fått en veckas vikariat som receptionist! (applåder, hejarop, bugningar, slängkyssar osv).

Njääe, jag vet, inte mycket att hurra för kanske. Men det är ju alltid något. Och nu till det väsentliga, mina damer und herren; företaget använder sig av Ryska Posten. Affärsidé = snygga bud. Rätt och slätt. Rätt så bra idé om du frågar mig. Fast jag fick i och för sig mitt första smakprov idag, inte mycket att hänga i julgran', han såg mest ut som en liten pojkspoling. MANBOY, MANBOY, YOU CAN CALL ME MANBOY!
I vilket fall...

För övrigt känns det som att livet just nu har dragit en plastpåse över mitt huvud och försöker kväva mig långsamt...

Birthday comin up

Publicerad 2010-03-16 19:04:06 i Allmänt,

ÖNSKELISTA:


1.Ett liv
2. ...........


Eftersom jag inte har ett är de mest spännande nyheter den senaste veckan:

Jag sprang nerför en trasig rulltrappa till blåa linjen och var tvungen att tryckutjämna...
Tack Erik Saade

Publicerad 2010-03-15 00:24:56 i Allmänt,

Tack.... Tack ska du ha. Från och med nu kommer alla i min närhet få njuta av min glada stämma skrikandes:

MANBOY MANBOY YOU CAN CALL ME MANBOY!!!
Det är den eller Pernilla Wahlgren. Ja, sanningen gör ont. Valet är ert.
Speaking of denna Erik, i slutet av sitt nummer står han ju där och åmar sig under en regnridå. Då just i den stunden gör han det som alla ni killar gör när ni är blöta. Det är som om ni har förenats under samförstånd. Jag pratar naturligtvis om huvudknycket. Varje gång en kille kommer upp från under vattnet knycker han liksom till med huvudet för att få bort det blöta håret ur ansiktet. Elin klippte håret kort i Thailand och antog därmed att hon kunde joina huvudknyckarklubben. Efter åtskilliga försök där Elin mest såg ut som en stackare med någon form av karusellsyndrom kunde vi bara konstatera att detta är en rörelse bara killar kan åstadkomma.

Hjälp mig att lösa detta mysterium, killar. Hur GÖR ni?

Vinter

Publicerad 2010-03-14 11:00:33 i Allmänt,

Kan alla sluta tjata om att det är vår ute? Så fort solen sticker fram kastar alla av sig kläderna och sätter på sig solglasögonen för att ta "de första vårbilderna".

Det är inte vår puckon!Det är skitkallt förihelvete!Det är vinter!!!!


Hör ni det?
VIIIINTEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!

Oscarsgalan 2010

Publicerad 2010-03-08 13:52:27 i Allmänt,

Jag klarade det!


Jag satt helt ärligt uppe till klockan 06! Ganska småseg gala faktiskt om jag får säga det själv, bättre förra året. Men Hugh Jackman är ju också.... Hugh Jackman..... Avatar vann 3 av 9 Oscars medan The Hurt Locker tog storslam och drog hem 6 st, bland annat för bästa film. Jag som inte ens sett den. En vän till mig sa att den sög, det känns ju inge bra. Jag som älskar AvatarVackrast av alla:


Sarah Jessica Parker.

Åh...


Åh! Hon lyser.

Ready for the Oscars

Publicerad 2010-03-07 16:32:42 i Allmänt,

Hej alla glada!

Vad är det för dag idag?


Jo Oscarsgalandagen! Wouhu! Vilka ska nörda med mig inatt! För en gångs skull är jag arbetslös (jag gillar dock att referera det till "in between jobs") och ska inte upp i ottan på måndagsmorgonen. VAKA! Förra gången jag försökte mig på det var det lov så jag tog tillfället i akt och somnade efter första prisutdelningen. Det gick ju bra.


Jag ska hälla i mig cola/kaffe. Nu jävlar.
Dock var jag ute och festade igår och gick och la mig 5. Är ju inte i toppform. Borde få handikapp.

Dreeeeeaam, dream, dream, dream

Publicerad 2010-03-03 20:07:26 i Allmänt,

Köpte ju en ny telefon i måndags. Med det kopplade jag på ett abonnemang (ja, jag har haft kontantkort ända fram tills nu, fett med vuxenpoäng). Försäljarhunken förklarar att jag ska få ett sms av min operatör när bytet ska äga rum, och jag struttar iväg.

Kommer det ett sms? Nej.


Stängde min operatör ner mitt nät idag? Ja.


Oh my Buddha, är det sant? Klantade försäljarhunken sig med flit, bara för att jag ska storma in i butiken igen, då han ska charma mig totalt. FÖRSÄLJARHUNKEN ÄLSKAR MIG!!!Jag hade fått mitt nya SIM-kort med posten idag när jag kom hem.


Fan.


Fantisera kan man ju...

Det är ju fan inte normalt

Publicerad 2010-03-02 21:16:56 i Allmänt,

Min kropp går bananas. Det är så förbannat kallt här att jag måste smörja in mig med tanning oil för att inte torka ut helt.
Inte för att just tanningen var det väsentliga, men det är det enda jag har. Skulle ju kunna ta matolja men har ingen lust att lukta som en pommes frites.

Behagligt klimat

Stilla

Publicerad 2010-03-02 15:41:00 i Allmänt,

Nu kom den. Första dagen då jag inte gör någonting alls. Jag har varit livrädd för att stanna upp eftersom jag tror att jag då kommer börja gråta.
Livet här hemma är fruktansvärt deprimerande.Jag vill inte börja jobba.Jag vill inte ha rutiner.Jag vill springa på stranden.

Sen har jag faktiskt tigerbalsam i ögat också....

Vad falls?!?!

Publicerad 2010-03-01 22:37:53 i Allmänt,

Jag är en tant.


Jag minns i torsdags när jag och Elin sitter i taxin på väg till Bangkoks flygplats för att flyga hem till vårt öde. Vi har precis insett att vi under resan blivit ett gammalt svennebanan-par. Vi har råkat ta på oss: svarta mjukisbyxor, vit t-shirt, fejkade Converse och sen givetvis våra likadana ryggsäckar. Jag sitter i taxin halvt döv och skriker "VA!?" till allting medan Elin äter katrinplommon...


Jag försökte bota mitt syndrom med att köpa en ny flashig mobil idag. Det blev en såndär Samsung tralala lala... Ni vet en såndär pek.I am a taxi driver in...

Publicerad 2010-03-01 01:09:03 i Allmänt,

Om man åker taxi i Bangkok är det viktigt att tänka på dessa saker:

1. Du får icke medtaga skelögda getter
2. Du får icke medtaga dödliga vapen
3. Du får icke idka samlag
4. Lassie får inte följa med (Fido, däremot, går alldeles utmärkt)
5. Du får icke dricka vin ur plastmugg
6. Eeeh... Du får icke medtaga taggiga frukter...

Jag försöker för närvarande övergå i förnekelse över att jag är hemma. Jag håller på att kvävas i mina egna jeans...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela