Things

Publicerad 2009-03-25 21:09:57 i Allmänt,

Jag ska börja inlägget med att vara arg. Men det kommer sluta glatt så bare with me. Jag uppdaterade Messenger nyss och nu har jag fet-ångest (lyxproblem no 1, jag vet men jag kan inte hjälpa det). Det är så JÄVLA fult! Snacka om att allting har ett extremt facebook-komplex nuförtiden.

Just det... Eeh, jag ska till London imorn, glömt att nämna det....

Hmm... Jag grävde lite i en väska nyss som jag inte haft sedan förra gången jag var där (nyår) och vad hittar jag där? Jo, 2000 pix i en liten Forex-påse... Jag hade ju visst växlat tillbaka pengar ja... Man glömmer så lätt. Funtar på om jag ska vara en riktigt duktig flicka och sätta in dem på mitt Asienkonto (som förövrigt heter Kapitalkonto, men man fick inte döpa det till vad man ville)....


Oh well, taah, darlings! Ses på söndag!

Bartömning

Publicerad 2009-03-22 20:36:24 i Allmänt,

Pans stänger igen. Equals bartömning. Hm. Sprang på en 35-årig man som bor och jobbar i Shanghai, och ville ha mitt nummer för att bjuda ut mig på middag. Jag trodde inte såna människor fanns på riktigt. Jag skrattade mest honom i ansiktet, sen gick vi.

Dagens IQ Fiskmås

Publicerad 2009-03-19 18:48:45 i Allmänt,

Allvarligt talat. Kan vem som helst bli journalist nuförtiden? Nog för att författaren av denna artikel förmodligen var tvingad av sin chef att ta den här smått pinsamma storyn, men hon kan väl förfan lära sig att formulera sig som om hon vore äldre än 12!

Tjej misshandlar sin fästman med en katt

Vi kan ju ta en liten aptitretare:


"En katt" (Nejmen vilken observation!)
"Men det är inte katten på bilden som
är med i texten"  (Hej, jag heter Sandra
och jag är journalist. Jag har skrivit en
text. Fyfan vad jag är bra!)


Att kommentera resten är fan under min värdighet... Angående hennes skrivartalanger i alla fall. Sen kan man ju undra hur folk mår när man kastar en katt, en laptop och tre äpplen på sin kille. Jag säger bara såhär, jag tänker då akta mig för att skriva en låt till min framtida fästman som har en djurtitel. "BEAR?", liksom... Naaah.

Läs förihelvete, barn!

Publicerad 2009-03-18 20:33:04 i Allmänt,

Med risk för att verka pensionär....

Min lilla plastsyster på 11 (snart 12) kom in till mig och hade tråkigt. Ja men, då måste ju ungen ha något att göra då, tänkte jag. Efter att hon hade stirrat på mitt Twilight-torn ett tag föreslog jag att hon skulle läsa själv en stund. En blick säger allt. "Böcker? Huh?"  "Ja, läser inte barn i din ålder? Har man inte lästimme i skolan minst en gång i veckan?" Nä, på de timmarna går hon runt i biblioteket och tittar på framsidan på böckerna innan hon tröttnar.

Jag tror jag kommer på den perfekta idén. Jag visar henne min vackra Harry Potter samling och föreslår den. Jamenar, hon är ju i perfekt ålder för dem! När hon tittar på dem med avsmak försöker jag övertyga henne att Harry Potter är fan kult! Och att om hon skulle läsa mer skulle hon även förstå vad det ordet betyder. Ett hopplöst fall. Jag försökte säkert i 10 minuter.

Läser inte barn nuförtiden?


Funderar på att lämna boken på hennes säng när hon är i badrummet...

I want to suck your blood

Publicerad 2009-03-16 09:56:27 i Allmänt,

Jaha, här sitter man och häller i sig gallonvis med vatten och förbereder sig på att få 4,5 dl blod utsuget (nej, jag har inte läst för mycket Twilight) så stänger dem bussen! Fan då.  


Kissnödig!!

En lördag i sitt esse.

Publicerad 2009-03-15 17:28:29 i Allmänt,

Ifall någon vill  veta så hade jag en idealisk lördag igår. Ingen utgång, ingen alkohol.... Woooow.

Började hos Tess och Micke med fotografering och pannkakor, och slutade hemma hos Lusken med Elin och tårsprutande skratt. Jag trodde nästan jag skulle kräkas, och stackars Elin skrattade sönder sin nyopererade käke.
En tidigare bild tagen av Tess

Heroin

Publicerad 2009-03-11 20:53:04 i Allmänt,

Jag har just kommit till det där jobbiga stadiet då jag har aslite kvar på New Moon-boken, och jag har inte bok nr 3 tillhands. Jag har redan förklarat för Elin att om hon inte ger mig tredje boken innan jag läst ut den andra kommer jag få nervösa ryckningar. Men för livet med andra ord.


Nu måste jag fördriva tiden med Grey's för att hålla mig ifrån bokfan.

AsienAsienAsienAsienAsienAsien

Publicerad 2009-03-10 22:29:23 i Allmänt,

Ja, ungefär så låter det i mitt huvud just nu. Har suttit sedan kl 19.30 och tokletat efter billiga biljetter till Thailand i höst. Kom till att faktiskt vara så nära som att boka en resa, men det sket sig lite med avbeställningsskyddet, så det blir inge av.

Ingen som har ett bra tips på billiga biljetter (enkelflyg) till Bangkok? Tvivlar på att ni kan hitta billigare än mig. För då äter jag upp min laptop.

Vet inte riktigt vad jag ville säga med det här, brukar väl oftast ha någon form av långsökt punch-line, men inte idag. Jag är bara sjukt mycket uppe i varv. Tror jag tuboduschade nyss på typ 6 minuter eller nåt.

Fan vad skönt det ska bli när det äntligen är klart, så man kan bevisa för sig själv att man faktiskt ska åka.

Nothing else matters

Publicerad 2009-03-08 13:33:58 i Allmänt,

Gårdagen spenderades med bubbel, Lusken, Elin och Harry B James. Som förövrigt var smockfullt nu när Metallica är i stan. Fyllt med "män" som inte såg ut att vara en dag över 12 och som fick ADHD så fort en Metallica-låt började spelas.

Sen såg jag Anton Körberg.
Lusken trodde inte att det var Anton Körberg.
Det var Anton Körberg.

I know what you are, what you are baby

Publicerad 2009-03-03 21:05:03 i Allmänt,

Idag såg jag en affisch på Eriksdalsbadet där de gjorde reklam för deras "tjejkväll", en kväll för bara kvinnor, självförsvar, girlpower typ yatta, yatta.... Vad är titeln till eventet? Jo, Womanizer.

-Ja, Britney är ju så populär nuförtiden, så vi döper eventet till Womanizer, det blir väl bra?

In case du inte visste så är termen womanizer en benämning man tilldelar män. Och det är just innebörden av ordet som gör det hela så lustigt.


Folk är verkligen korkade i vårt lilla avlånga land...

Annoyed

Publicerad 2009-03-02 20:22:31 i Allmänt,

Fuck. Jag lyckades inte få biljetter till förhandsvisningen av Slumdog Millionaire. Då blev jag sur. Bara för det tänker jag vara irriterad över att på de har lagt till en svensk undertitel som lyder "Vem vill bli miljardär?". Senast jag kollade hette filmen Millionaire och inte Billionaire.Nu ska jag gå och läsa min bok.Sod off (i artighetens namn)

I'd never given much thought to how I would die

Publicerad 2009-03-01 20:58:27 i Allmänt,

Jag håller på att läsa min första bok nu sen typ Madame Bovary eller nåt... Måste erkänna att jag har legat lite på latsidan med det där... För trots allt så tycker jag väldigt mycket om att läsa, jag älskar det faktiskt... Nu har jag hamnat mitt uppe i Twilight som alla andra. Och det är precis en sån bok som är extremt svår att lägga ner, och när jag inte läser i den tänker jag på den konstant... Jag har inte känt såhär sen..... Ja, sen Skins. Bara den blotta insikten man får när man lägger ner boken, att man måste spendera resten av sitt liv med att ha förhållanden med helt vanliga dödliga, istället för en överjordiskt vacker 107-årig vampyr, får en att vilja spy galla.


Jag verkar ha en tendens för det här med besatthet. Jag tror det är något fel på mig...

...Och jag skyller allt på Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela