Alcohol

Publicerad 2009-04-29 19:42:52 i Allmänt,

jag har varit 20 i knappt en månad och jag har redan besökt Systemet hela 4 gånger! Illa, Sophia.... Någon sa till mig att man får godis om man lämnar fram sitt leg innan de hinner fråga. Så här går jag och trycker upp legget i gommen på kassören samtidigt som jag skriker: "HÄR!" med världens största smajl. Men vad får man för det? Nada...

No strange things

Publicerad 2009-04-26 21:18:34 i Allmänt,

Kollar på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Jag tror att jag, om möjligt, älskar Håkan ännu mer än förut.


-Hello, I'm the Ferry- Hoke...

Stay in school!

Publicerad 2009-04-26 20:16:40 i Allmänt,

Någon som sett Are you smarter than a 5th grader? Jag hade (o)turen att se ett avsnitt igår. Tjejen hade spelat sig smart fram hela tävlingen, och hade nu 300 000 dollar. Sista frågan. 1st grade geography:

-Which is the only continent that is also a country?

-Tystnad-

Bruden tar sina 300 000 dollar och hoppar av!!!


Det är en hård värld....

AJ!

Publicerad 2009-04-25 15:59:35 i Allmänt,

Jag ser hemsk ut. Jag sätter mig i solen en stund med min bok, tänker jag. Big mistake. Min hud har fått en första-solen-chock utan dess like. Jag  ser ut som en krabba med en vit T-shirt.
Uhuuuuu.

Dagens insikt

Publicerad 2009-04-22 18:55:21 i Allmänt,

Okej, jag har 10 olika produktmärken i mitt badrum. Och vänta, nu pratar vi alltså enbart om hårprodukter och endast i duschen...

Jag får nog ta och återkomma med slutkalkyleringen på denna upptäckt...

Sommar och sol

Publicerad 2009-04-20 22:07:38 i Allmänt,

Idag fick jag lämna in mina semesterönskemål, bådar väl gott för en fortsatt anställning antar jag?

Hur som helst, semestern är mest till för att få göra nånting jag längtar efter hela året. Nämligen äventyr med flickorna! Vi har väl hållt på sen 2005 eller nåt och i år är det dags igen. Men pga bristande ekonomi måste vi väl byta ner oss lite detta år. Det är jävligt svårt att få tag på typ 7 människor samtidigt för att försöka komma fram till nån vettig vecka, men ni är säkert här och snokar någonstans, så ja tänkte what the hell. V 29-30 har jag önskat i alla fall och fått bekräftat att Iina har även hon semester v 29. Men destination då? Gotland blir ungefär lika dyrt som en charterresa, så mitt och Iinas förslag kommer här:

Vad sägs flickor? En favorit i repris?

System failure

Publicerad 2009-04-16 21:53:54 i Allmänt,

Vårt trådlösa nätverk är nere. Christian säger att det är min dator det är fel på, men jag vägrar inse att det är min lilla Habib (ja, jag har döpt datorn till Habib) som spökar. Jag fungerar fan inte normalt när jag inte har internet. Jag sitter  framför datorn 8 timmar om dagen, och det första jag gör när jag kommer hem är att sätta på min. (Jag höll på att skriva "sätta på Habib" men det lät fan inte friskt). 

Bottom line, min kropp slutar fungera utan internet, den reagerar med sömn. Jag la mig i sängen och toksomnade nyss.Jaha, nu då?

Destructive

Publicerad 2009-04-15 20:45:36 i Allmänt,

Seriöst, jag har noll avståndsbedömning... Idag har jag gått in i: en galge, en stol, ett bord, min väska (2ggr) och mitt skrivbord. Vad är felet? Jag tror fan jag är undermedvetet självdestruktiv.

Speaking of självdestruktiv, mitt påskgodissvullande bara fortsätter. Jag bara äter fast jag mår illa. Nä, efter detta får det fan vara slut med det här tramset. Nästa påsk ska jag spendera på en pall och tänka på Jesus.

Hemma aaahaaahaaaa

Publicerad 2009-04-14 21:34:19 i Allmänt,

Påsk i Ljusvattnet. Den lilla byn med hela 53 invånare. Halva min uppväxt. Farmors hembakade LIMPA! Ah jag dör.  Det där med att sova och ta det lungt gick ju i graven, det enda som egentligen gick enligt planerna var att bli tjock. Jag  har ätit tredubbla så mycket som jag brukar bara för att det är gott. Jag ligger nu i sängen som en klubbad säl.

 
Hett tips: 
Försök ALDRIG bila 80 mil från Norrland under påskhelgens sista dag. E4 ans köer var inte så mysiga som man skulle kunna tro.
JAG SATT I BILJÄVLEN I 12 FÖRBANNADE TIMMAR!
Jag åt knäckebröd till frukost imorse....


Utsikten från balkongen

Country Girl

Publicerad 2009-04-07 19:36:33 i Allmänt,

Jag hämtade ut min nya legitimation idag. Så nu kan vi officiellt dra slutsatsen att jag inte har åldrats ett dugg sedan 14 års ålder. Sen att jag valde att fram och tillbaka till Nordea med mina 78:e gradens brännskador var ju kanske inte det klokaste beslutet jag tagit i mitt liv.

Imorgon ska jag sätta mig i bilen och åka 10 timmar till Ljusvattnet. En liten håla i Burträsk. Burträsk är bland annat känt för Västerbottenost och..... Ja, Västerbottenost... Det blir påsk med tjocka släkten med andra ord. Jag ska bara sova, njuta av tystnaden, äta godis, sova, bli tjock och kanske klappa en och annan kossa. I Ljusvattnet snöade det så sent som igår, och de hade tydligen slagit rekord i mängd snö i år. Så, varför jag åker dit kan man ju fråga sig....

Jaja.

Viktigt meddelande

Publicerad 2009-04-06 20:39:52 i Allmänt,

Träna aldrig aerobics utan skor. För tillfället har jag nämligen 78:e gradens brännskador under fötterna. Hur många grader finns det? 3? JUST DET!


Sen är jag tokstel i vaderna, har sträckt foten, och har träningsvärk efter att ha sovit. Men det är väl krämpor man får räkna med såhär på ålderns höst....

Twenty

Publicerad 2009-04-02 18:57:20 i Allmänt,

Måste bara utropa att jag ÄLSKAR det stundande vädret!! Jag gick av två hållplatser för tidigt och gick resten av vägen hem idag och drog in vårluften in i hjärnan.

Jaha, idag så fyller man Systembolaget då. Känns inte riktigt normalt. Trots att jag har längtat efter den här dagen länge nu, känns det smått knas. Jag 20 år? Har jag levt i 20 år? Hej, jag heter Sophia och jag har levt i 20 år. Jag känner mig fan som 14. Jag misstänker att jag är en person som kommer att ha en fruktansvärd 30-årskris.

Blev uppvaktad på jobbet idag, blev så förvånad att de kom ihåg mig och tyckte att jag var värd en present. Jag har fina kollegor. Den här dagen har varit full med bra karma. Arbetsmötet blev ett lunchmöte = lunch on behalf of the företag. Telefonsystemen låg nere i en timme, slapp sitta på kundservice då. Sen det bästa av allt mina vänner.... 8 775 pix! Prisa skatteåterbäringen!


Nä nu blir det systeryster och tårta snart. Sen ska jag väl häva i mig lite mer vin, så mamma får smaka lite extra på hur det känns att inte langa.

Vill passa på att tacka alla som har smsat, facebookat, ringt och grattat mig idag! Ledsen att jag inte svarat, men jag hinner tyvärr inte med alla, ni är för många! Kärlek till er. Ni är min mening med livet!


Imorgon blir det Bolaget.Jag tillägger utan att skryta (utan bara för att jag är så glad att jag har er) att jag har fått 27 gratulationer idag på Fejjan och sms. Helt otroligt hur man kan ha så många som bryr sig om en.

Hello my little ones!

Publicerad 2009-04-01 20:11:13 i Allmänt,

Jag är hemma! Okej jag har varit hemma sedan i söndags, men jag har gått omkring i dvala och inte pallat producera något vettigt. London var helt underbart såklart! Men bilder säger mer än tusen ord som det så fint är sagt, så jag ska bara norpa några från Isa och Anders så kan jag ju visa er underverken.

Idag när jag och Isa kommer fram till centralen möts vi av en vägg av människor... "Vänta, varför är alla 13 åriga tjejer?" "Va, varför gråter alla?" Men givetvis! I mitten av all uppståndelse står allas vår..... Johan Palm.Nu ska jag njuta av min allra sista dag som tonåring!
Njuta och njuta, jag ska ta en jävla dusch...
Avslutar med en bild från London- jag är den motherfuckin' P.I.M.P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela