London

Publicerad 2008-10-31 23:26:46 i Allmänt,

Som ingen möjligtvis kan ha missat så ska jag fira nyår med tre av mina favoritflickor i London. Har ni missat det så MOHA!

I alla fall ville jag bara uttrycka min glädje över att vi bokade när vi gjorde eftersom jag just hittade samma resa fast med ett hostel istället för det hotellet vi bokade, för 14.992 kr. Vi betalade 3184... Oh, ljuva känsla.

The return of the Idolnörd

Publicerad 2008-10-31 23:01:04 i Allmänt,

Nu var det väl ändå rätt person som åkte ut. Tror jag. Om nu inte tycker att Lars skulle åkt, jag vet inte.

Nu säger jag inte det här för att Lars inte är mainstream, utan för att jag tycker att han är sjukt barnslig. Jag gillade Lars jättemycket i början, när han var så härlig. Förra veckan var på gränsen, men jag tyckte ändå det var lite charmigt. Ikväll var han hemsk. Ja du tycker det är larvigt, vi fattar, men du behöver väl förfan inte totalsåga hela konceptet. Vafan sökte du för då? Hoppa av vettja. Att göra sådär är som att ge fingret åt alla andra deltagare som tar det seriöst, trots ett "larvigt" tema. Eller dem som åkt ut. Usch vad besviken jag blev nu.

Gamla Lars, kom tillbaks!

Idolnörden uttalar sig

Publicerad 2008-10-31 21:00:19 i Allmänt,

Kevin är ju förfan helt fantastisk! Har bott i Sverige i nio månader och framför en svensk jävla schlager på det sättet. De andra klagar på att det blir en utmaning för dem så fort stilen inte passar. Men Kevin, vilken pöjk!


Johan ser, om möjligt, mer ut som en flicka i det där håret. Eller som Bagge sa: antingen Hannah Graaf eller en sjöhäst. Men han är min älskling alla gånger!

 Jihde sa just att Lars såg ut som Sweeney Todd förra veckan, läskigt. Precis det jag tjatat om i en veckas tid nu. Svennis, du borde förövrigt kolla in det klippet. HET.


Ingen kommentar på det stundande utseendet...

Hjulen på bussen snurrar runt runt runt

Publicerad 2008-10-30 22:15:53 i Allmänt,

Det ska komma snö imorgon. Läste i tidningen att SL rustar för att klara av snökaoset i år...


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!


Hah....

Toooooday!

Publicerad 2008-10-30 21:11:26 i Allmänt,

En annan är ju ledig imorgon....

Åkte hem till Pälyn idag på lite te och khaaat. Närmare bestämt dricka te och titta på hennes nya katt, Tyson. Sååååå söt! Nuffsiguffsitussenpussennuffenguffensnuffsen!

Haft en bra dag i övrigt om det är någon som ger ett fan. Fast det blev lite väl mycket snuskskämt mot slutet i min lilla grupp. Bland annat ett såntdär fiffigt mail som fastnar på skärmen typ.... Hann få ner det typ två sekunder innan chefen kom och sa hejdå. Tjollahopp.När jag var på väg hem från Elin och satt och väntade på tunnelbanan tittar jag upp och vem ser jag då? Jo min kära Klanna! Hanna heter hon egentligen och är en gammal klassis! Det var så roligt att se henne trots att det var så kort, men jag saknar klassen nåt så fruktansvärt.

Great

Publicerad 2008-10-29 21:18:16 i Allmänt,

Dagens: Tydligen är det så på jobbet att om man skriver ut någonting med ett % i dokumenttiteln, så spärrar man kortet (som jag måste dra när jag skriver ut) i fyra dagar. Gissa vad Oophi försökte skriva ut?

Kina och livet

Publicerad 2008-10-28 20:06:54 i Allmänt,

Ja, här sitter jag med hårfärg i håret och har precis gråtit klart till Elins dikt. Tack Elin.

Igår kom jag hem sent eftersom kvällen spenderades på kinesisk restaurang med Emma, Iina, Amanda, Hedda och Felicia, a.k.a Flickorna. Det var huuuuuuuuur trevligt som helst och jag tycker vi gör det till tradition!

Idag gick jag en massa utbildningar på jobbet, bland annat en där vi fick träffa VD:n. Han pratade givetvis om pensioner, men en sak reagerade jag så hårt på att jag fick lite ångest. Han förklarade att som människa så är man barn/pluggar i 30 år, jobbar och tjänar in pension i 30 år och sen är man pensionär i ca 30 år... Jaha? That's it? Är det livet? Nä fyfan.

Leva livet.                                                                     Foto: Lilja

Uäh

Publicerad 2008-10-26 16:00:10 i Allmänt,

Orkar inte skriva. Är död. Hatar tequila. Ska fan gå och lägga mig 21 ikväll.

Såhär ser jag varken ut eller känner mig idag.

Fashion crime

Publicerad 2008-10-25 18:27:39 i Allmänt,

Besökte Lindex idag, på min mindre lyckade shoppingrunda. Allvarligt nu, man mår ju dåligt av att se på människorna därinne. Kunderna alltså. Fyrkantiga päronrumpajeans? Fleece? Och för Guds skull, batik borde vara straffbart. Speciellt när det kommer till nyansen "gayflaggan goes exctasy".

Jag får nästan lite ångest om jag går hela dagen utan att kommentera gårdagens Idol. Jag tyckte inte det var helt ok att Lou Lou åkte ut. Tyckte det var dags för Sepideh. Men jag har väl inget att säga till om, jag röstar faktiskt inte ens. Och jag ska kalla mig Idolnörd? Fy på sig. Är i alla fall Idolexpert på jobbet, är det någon som undrar nåt kommer dem till mig. Mindre coolt. Måste jobba på min image.

Ser fram emot källen/natten eftersom jag och Tess Princess ska dricka gott och skratta typ.Från T3:s skiva, tema fashioncrime.

Big spender

Publicerad 2008-10-25 13:08:55 i Allmänt,

Hinner inte stanna så länge, ska spendera pengar. Synd bara att Tyresö Centrum förmodligen är Stockholms sämsta. de har H&M i alla fall. Nej just det, DEN SUGER!


Men jag är på glatt humör i alla fall! Trala la la la!

Tooodles!

Money money money

Publicerad 2008-10-24 20:10:17 i Allmänt,

Imorse beskådade jag det vackraste jag någonsin sett.... Mitt kontoutdrag. Ni skulle sett det, tårarna brände bakom ögonlocken, och jag blev nästan lite religiös.


Aaaaaanyway. Imorgon blir det UTGÅNG! Wooosh jag och Tess ska skaka fett på Ace, så där kommer vi vara om ni behöver oss.

Satt sammanlagt 4 ½ timme i telefon idag, och jag kan ändå inte sluta prata. Konstigt.... Jag har nyss varit hos sångpedagogen också, kan vara det. Hon ska även leda  luciatåget på mitt jobb haha!


Men va? Blev ABBA erbjudna 1 miljard jävla dollar för att återförenas?! Holy....


(Tycker förövrigt att ni ska lägga märke till min otroligt klyftiga rubrik).

Arrrgh!

Publicerad 2008-10-23 22:03:20 i Allmänt,

Vafan är det för mening med att precis börja visa en serie bara för att sedan ha uppehåll till nästa år? Jaja, man kan ladda ner bla bla bla, låt mig vara sur nu!Guh!

Men skit...

Publicerad 2008-10-23 20:30:17 i Allmänt,

Vad är det för fel på mina kompisar? För en gångs skull är det jag som vill ut på krogen, det är jag som vill vara vild, galen och dansa. Vad händer? Jo ingen kan. Jobba? Tenta? Jönköping? USA? Va i helvete! (Ja, Tess jag vet att du kan, men du vill ju gå på dina kompisars spelning).

Fuck off.Vild och galen

Djupingen

Publicerad 2008-10-22 22:50:26 i Allmänt,

Fastnade framför Världens härligaste män, Gurra Skarsgård var nyss med. Har alltid tyckt att han är så förbaskat snygg, men nu var han bara irriterande. Eller tja han har väl rätt också, men vafan du är med i TV, le och var snygg förfan.Gurreligurra

Vafan?

Publicerad 2008-10-22 21:29:54 i Allmänt,

Kan någon förklara för mig varför kanal 5 just bytte program mitt i Grey's?? Hallå, jag kollade faktiskt på det där! Jag vill inte se nåt jävla hemprogram, jag skiter i om deras hus är uppochner! Ge mig mitt Grey's!
Update: Jaha nu kom det tillbaka, vafan har jag missat nudå?

Opepp

Publicerad 2008-10-22 18:40:02 i Allmänt,

Idag hände något som aldrig hänt förut; jag kom ihåg min egen namnsdag. Eller tja typ namnsdag, det saknas ett "h", men det gör det många gånger. Grattis till Pälyns mamma också!


Idag har jag varit sjukt opepp på allting, känns som jag inte klarar av nånting, som att jag är dum helt enkelt. Ja, man har väl sina toppar och dalar helt enkelt. Kan ju bero på att jag inte fått i mig nåt kaffe alls idag. Men fan, det är upp till er att bestämma: En opepp Oophi med brösten i behåll eller en glad Oophi? (Vafan snackar hon om?)

Jaha, nähä, jaha, annars då?

Grr

Publicerad 2008-10-21 20:17:58 i Allmänt,

Känner mig ung, vild och galen. Nån som vill gå ut i helgen? Ni får ju också lön menar jag. Party....
Från i lördags. Snodde bilden brutalt av Tess, som även är fotografen
Jag och Elin.

Utan min dator är jag ingen alls

Publicerad 2008-10-21 19:00:41 i Allmänt,

Blev inget inlägg igår, när jag kom hem  låg både internet och alla kanaler nere. Missade Prison Break-premiären och gick och la mig kl 22 i brist på andra aktiviteter....

Fick veta igår att jag får dubbel lön på fredag, både för septemeber och oktober, så världen; här kommer Oophi med sin plånbok! Okej, 3000 ska redan till mor min för Londonresan... Men ändå!


Fan jag tappade tråden nu lite känner jag...

Kan ju passa på att välkommna Elin till bloggvärlden!Idolbesattillägg: ABBA-tema på fredag!

Sorgens dag

Publicerad 2008-10-19 20:25:07 i Allmänt,

Det otänkbara har hänt, det som bara inte fick hända, det som jag klarat mig undan i flera månader nu. Jag visste väl att den här dagen skulle komma....
Sorg

"Det är lugnt tjejer, jag förstår"

Publicerad 2008-10-19 17:37:46 i Allmänt,

Kviiiid, jag är svag....

Vaknade just upp från två timmars djupsömn. Gick upp 10 idag för att åka in till stan och träffa Mandy och Hedda, däckade när jag kom hem.


Anledningen till detta tillstånd var ju givetvis Luskens födelsedagsfest igår! Började hemma hos henne och slutade på Pan i Gamla Stan. Jag hade stört roligt! Blev en hemkomst vid 4-snåret nångång. Bästa på hela kvällen var när vi råkade komma ut från ett avstängt område och vakten sa: "Det är lugnt tjejer, jag förstår". Vart är världen på väg?


Jag och min punkt, när vi tog studenten i våras. Grattis gumman!

Alkohol är farligt!

Publicerad 2008-10-18 00:03:52 i Allmänt,

Har ni hört förresten att det var en jordbävning i Umeå inatt? Skalvet mättes till 2,3-3 på Richterskalan. Enligt nyheterna har Umeåborna rapporterat att man vaknade av att det skakade inatt.

Kommer såklart osökt att tänka på min och flickornas semester på Rhodos i somras. Under vår vistelse inträffar ett jordskalv som uppmättes till 6,5 på Richterskalan. Och gissa vad? Alla fem små flickor sussar så sött igenom alltihop. Inte en enda av oss vaknade, trots att hela hotellet vajade.


                                          
                                            Försöker göra mig förstådd här....

Läskigt att Ylva ringde mig i detta nu från Götet bara för att säga att hon och flickorna (som är på besök) har lite Rhodos-time och att de saknar mig. Iina har druckit såpass mycket att hon skaffat Facebook, uj uj uj... Önskar att jag var med er!

Idol och socker

Publicerad 2008-10-17 21:59:47 i Allmänt,

Självklart, självklart, självklart är det underbart så fort Anna Bergendahl öppnar munnen och börjar sjunga Nothing Compares 2 U. Aaah!

Tror nästan Alice var bäst ikväll annars, jävlar vilken signaturröst!


Usch är så mätt, har ätit massa godis, inte för att jag vill utan för att reta min lilla styvsyster. Hon har fått för sig att hon inte ska äta godis på ett år och får då och 1000 kr. 1000? Jag skulle fan kräva 10 000...

Sex, caffeine and rock n' roll

Publicerad 2008-10-17 18:24:59 i Allmänt,

Vaknade av radion imorse och slogs av den stora nyheten om den makabra upptäckten: kaffe krymper brösten.

Visst, jag dricker kaffe, men långt ifrån varje dag.... Tills jag började jobba. Det hör ju som till, man sitter framför en skärm hela dagarna, vad ska man göra liksom? Tydligen så är det så att 50% av alla kvinnor bär på den genen som gör att brösten krymper av kaffe. Precis när man kommit över sin tandnoja... Fan också....

Lika som bär

Publicerad 2008-10-16 21:30:43 i Allmänt,

Alltså, jag kan inte komma över det, killen som spelar Tazeko Kensei/Adam Monroe i Heroes, han är så fruktansvärt lik Stefan (idrottslärare på STEG). Det är nästan lite sjukligt....Fast snäppet hetare dårå....

Ångest

Publicerad 2008-10-16 20:39:48 i Allmänt,Tycker den här är så underbar, så Norén. Till och med hundjäveln mår ju dåligt. Men sen så är ju jag ganska lättroad också.

Oh sweet glory

Publicerad 2008-10-16 18:59:47 i Allmänt,

Da da da da da da da da daaaaaaaaaaaaa! Oophi har tagit sina första samtal idag! Eller närmare bestämt 10 stycken. Vilken seger!


För att fira det hela köpte jag en väska, var ju typ hela två månader sen! Egentligen behövde jag väl snarare skor istället för en väska.... Som är grön.... But still.


Nu längtar jag till helgen! Lusken fyller 20 och det ska firas. Fick sms från Tove idag, inte visste jag att hon skulle komma. Ska bli så kul!

Ja?

Publicerad 2008-10-15 22:09:05 i Allmänt,

Guuh, är Grey's Anatomy världens juicigaste serie eller vad?

Imorgon har Tobias tvingat mig att ta mitt första samtal, det är väl inte så farligt egentligen. Just do it.

Jag märker att jag har drabbats av fenomenet som alla bloggerskor någon gång måste drabbas av, nämligen: bloggtorka. Så därför säger jag tack för idag. Hoppla!
Med er blir jag glad. Svennis, Tess och jag         Foto: Ruben va?

My 15 minutes of fame

Publicerad 2008-10-14 20:40:54 i Allmänt,

Nu har jag sjungit klart. Det gick jättebra, eller tja liiite rostig var man ju, men jag är ju där för att lära mig och Anette är hur trevlig som helst. Hon drog inte igång "Bibbis pippi Petter", så jag kunde hålla mig. Hon tyckte däremot att jag skulle sjunga Hurt.... Hurt som i Christina Aguilera. Trodde hon var full där ett tag, men det var kul faktiskt.

Förövrigt är det publicerat nu, Oophi gör entré i Aftonhoran. Artikeln (med tjockisbilden) finner ni här. I den fysiska tidningen är det ett helt förbannat uppslag.

Ja herregud...


My new BFF

Publicerad 2008-10-13 21:25:30 i Allmänt,


Det här ska föreställa min bästa vän numera...Ta dig!


Imorgon ska jag och mitt lokalsinne på vift i Svedmyra. Har min första sånglektion efter jobbet, och det ska bli så kul! Letade fram min gamla sångmapp för att ha med mig lite material. Och vad hittar jag? Texten till "Release me" och 700 sidor noter till "Torn". Jävlar vilken repertoar...

Gamla Stan

Publicerad 2008-10-12 17:58:51 i Allmänt,

Tog en välbehövlig fika med två av mina favoritflickor, Hedda och Felicia i Gamla Stan idag.

Nu blir det mat snart hoppas jag och sen mer plöggisch.
En man på tunnelbanan hem påpekade för mig att det måste vara jobbigt att vara så extremt kort eftersom alla alltid ser ner på en. Tack för det uttalandet, Einstein. Var tvungen att i gengäld påpeka för honom att det inte heller kan vara så lätt när alla andra ser bättre ut hela tiden (ja, karln var ju ful som stryk).

Skäms SJ!

Publicerad 2008-10-11 18:25:21 i Allmänt,

Alla vet att SJ är ett äckligt dyrt företag som tar skyhöga priser för sina resor. Men det här tar fan priset!!!

Tänkte boka en påhittad resa för mig och Lusk till Göteborg för att kolla vad det skulle kosta. Med SJ så gäller det ju att ju tidigare du bokar desto billigare blir det. Bokade för den 21 november, vilket är över en månad i framtiden. Och vad får jag? En enkelresa för 990 förbannade jävla kronor!! Om jag nu skulle vilja ha återbetalning på resan om något skulle komma ivägen, ja då tillkommer det 1008 kr! WHAT? På vilket sätt tjänar jag på det? SJ vill gärna tydliggöra, i den lilla översiktsrutan över min beställning, att sittplats ingår. Tack SJ. Ja om jag nu har betalat 990 spänn (utan återbetalningsskydd) för att skuppa på ett tåg i tre timmar hade jag fan tänkt att sitta också! Sen har de bara mage att ta 130 kr i bokningsavgift också. Miljöpolitik, my ass.


Vi som bara har råd med en bräserad anka i kvartalet, vad ska vi åka med?


Hur sover ni om nätterna?

Update:

Att flyga kostar 113 kronor....

Plugg

Publicerad 2008-10-11 17:29:37 i Allmänt,

Nu har mamma hjälpt mig att plugga litegrann. Hon drack rödvin och jag åt ananas ur burk....

Det börjar klarna sakta men säkert här för mig. Är det någon som har frågor om sin pension så try me!

Sen så ska jag tydligen inte bowla idag, så nu ska jag lyckas hitta på något vettigt. Tjocka framför en dålig film? Hmmm

Hälg

Publicerad 2008-10-11 13:58:10 i Allmänt,

God middag!

Idag sov jag till 12.30, lite onödigt kanske men sjuuuukt skönt. Drömde lite om London och vårt fula hotell. Ska bli så gött!

Idag ska jag plugga, party jag vet. Nä, men en liten del av dagen i alla fall, det behövs. Men sen tror jag det blir bowling, eller nåt. Elin?
Ett annat bowlingtillfälle....

Sing for me

Publicerad 2008-10-10 21:00:39 i Allmänt,

Hej hopp galopp!

Visst är det hääääärrligt att det är fredag? Sprang nyss hem för att hinna se så mycket som möjligt av Idol. Var på after work med några kolleger, nästan helt utelsutande nya. Väldigt trevligt faktiskt, bra att lära känna varandra.


Måste berätta att jag idag bokade mitt första möte med en sångpedagog på tisdag! Måste berätta vem jag kommer sjunga hos, (ber till Gud att Jonas läser det här) nämligen ingen mindre än: ANETTE OLSSON! Jaha, vem fan är det, tänker väl ni. Tänker inte säga så mycket mer än att jag ber er att kolla här


Oophi

Allas vår Maggan

Publicerad 2008-10-08 21:13:52 i Allmänt,

Ooh! Jag glömde nämna att Maggan (min gamla mattelärare, för er som inte vet) ringde mig idag. P.g.a mitt lilla tjafs med Ekonomi-Mats om en bok som jag visst har lämnat tillbaka...

Basically, det är mitt ord mot deras, det finns inget bevis som visar något egentligen. Men jag och Maggan kom överens om att det är inga hard feelings mellan oss. Vilket är väl tur det eftersom jag alltid varit så förtjust i henne. Hon var så glad när hon ringde och undrade massa om jobbet och var så glad att det tillkommer siffror i arbetet.... Gull-Maggan

Busy lady

Publicerad 2008-10-08 19:49:19 i Allmänt,

Förlåt om jag är lite halvkass på att skriva. Jag vet att ni saknar mig. Men jag har så väldigt mycket fullt upp just nu att jag faktiskt inte hinner komma på något catchigt att skriva under dagen.

Kan i alla fall meddela att jag blev medbjuden på after work på fredag av en av de nya tjejorna. Oophi har fått nya vänner! Det ska bli skoj.
Här är jag från ett helt annat tillfälle som inte har nåt med något att göra,
men jag är glad i alla fall.

Yours truly
Oophi

Tisdag

Publicerad 2008-10-07 18:19:41 i Allmänt,

Hej där ute? Hur mår ni?

Här är det bra men rörigt, har fått tagit in så otroligt mycket information idag.

Nu ska jag dyka ner i ITP-djungeln.Fralla lungt därute!

Alive and kickin

Publicerad 2008-10-06 21:38:29 i Allmänt,

Jag lever!

Har bara inte orkat blogga, trött som få...

Japp, gårdagen gick bra och Casanova-middagen var trevlig. Ber om ursäkt för min trötthet bara. Tack för middagen i vilket fall som helst! Vill ni läsa Henriks version av det hela får ni gå hit. Och som jag har förstått det dyker det upp i Aftonbladet.

(Kan bara säga att Rubens kommentar var nästan mitt i prick, alltså. Du känner mig väl).

Dagen har varit bra, min första introduktionsdag idag, mycket att ta in men de nya människorna verkar trevliga. Skönt med lite unga människor, dock är jag fortfarande yngst! Kapow! Handledar-Tobias är snäll mot mig också och får mig att känna att allt är lungt.Nu pågår det spännande planer här. Snart får ni veta!

Casanova middag

Publicerad 2008-10-05 14:31:00 i Allmänt,

Är det någon som följt Casanovabloggen på Aftonbladet? Den handlar om Henke som på 30 dagar ska bli en Casanova, men hjälp av Neil Strauss. Han har nu skrivit i 30 dagar och ska då hålla en middag. Syftet var att han ska ha en dejt till denna middag, och gissa vem det är? Jao, allas er Oophi. Tanken var väl att han skulle snärja en kvinna och få henne på fall till den här middagen men vårt första möte igår hemma hos Erik gick väl ungefär till såhär:


Henke: Hej, det är du som är Sophia va?
Jag: Ja, är det du som är Casanova?
Han: Ja. Fan tanken är ju att jag ska ha en dejt till middagen imorn och jag har inte fixat det än, kan inte du komma?
Jag: Okej.

Sikken Casanova det där. Så nu ska jag på middag ikväll, andra bekanta ansikten kommer ju också vara där, Hedda, Johanna bland  annat .


Den sistnämnda talade just om för mig att ett helt kamerateam är beställt till kvällen. Om det är sanning eller ej återstår väl att se...

Forever young

Publicerad 2008-10-05 13:35:04 i Allmänt,

Nu alla ni som erbjudit mig rynkkrämer och rullatorer nu ska ni få så ni tiger! Gårdagen började mycket riktigt hemma hos Hedda med vin och Stjärnor på is. Den fortsatte sedan med Johanna och redbull vodka. Sedan begav vi oss till SjätteTunnan i Gamla stan, där vi hade skittrevligt och slussade vidare spanjorer till Pan. (Muj frijo!) Sedan mina vänner, festen tar inte slut där! När After inte ville ha öppet så åkte vi svarttaxi som inte var svarttaxi hem till Heddas pojkes vän Erik för efterfest. Taxichaffisen tog en okristlig summa och jag försökte pruta ned den med att påpeka att han faktiskt bromsade ganska hårt.  Nu till det bästa: jag och Johanna sov sedan över hos Hedda helt spontant. Vi kom fram 06.30.

I'm a tant no more! Välkommen tillbaka underbara ungdom!

Det var förövrigt länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Nu kommer jag leva ett långt liv.Det sjönk till och med till den här nivån...

When you were young

Publicerad 2008-10-04 18:56:24 i Allmänt,

Jag och Hedda hade planerat att gå ut ikväll bara vi två och ta några Breezers, men när Hedda föreslog en hemmakväll hos henne med vin, drinkar och Stjärnor på is, nappade jag direkt...


Kan någon komma och ta bort de här tio åren som jag känner hänger över mig! 
I övrigt vet jag att Ylva och Lilja har inflyttningsfest ikväll borta i Göteborg, och hade jag varit där så skulle jag faktiskt ha gått på den. Rikigt så illa är det inte..... Än.... Men tjejer! Ni får ta en massa bilder och sånt! Vill ju gärna se hur ni hade det. Ha det sköj ikväll!

Back in the day

Publicerad 2008-10-04 01:37:27 i Allmänt,

Åh vad mycket nostalgi det blev hemma hos Tess och Micke ikväll! Kollade på Tess slutfilm som är en hel halvtimme lång med bara gamla klassen. Tårarna brände bakom ögonlocken. Sen slutade kvällen i en härlig youtube-kavalkad.

Är förövrigt överlycklig över att Anna och Johan är två utav de elva finalisterna i Idol. Jippiii!
Fan ta dig, Ruben! Nu kan jag inte få ut den ur huvudet! "Hot tamale, hot hot tamale, hot tamale hot hot!"  You're officially on my list...

Det är inte lätt när det är svårt

Publicerad 2008-10-03 18:15:45 i Allmänt,

Idag har jag haft på mig blå-gröna strumpbyxor och till de hade jag satt på mig en blå jacka av någon jävla anledning. Är inte den vassaste kniven i lådan på mornarna... Kände inte riktigt att det var berättigat för mig att råmobba Olga idag..


Olga


Om inte alltför länge ska jag bege mig hem till Tess och Micke för lite fredagsmys. Ska bli så skönt. Jag och Hedda hade en diskussion om hemmakvällar idag. För att citera Hedda: "En godisskål och en mysig film är mer lockande än ljummen öl och ett svettigt dansgolv." Japp vi båda är tanter, syjunta nästa!

Sophija!

Samma skrot och korn?

Publicerad 2008-10-02 18:48:53 i Allmänt,

God kväll kära vänner. Idag har jag ätit kall pannkakstårta med glass till middag...

Imorse på Rix Morronzoo (ja, jag lyssnar på det varje morgon) hörde jag att de började prata om Carolina Gynning. Minns inte i vilket sammanhang, för jag var inte vid liv då. Men det var väl någon intervju eller nåt och hon hade sagt något om att hennes gamla inplantat låg hemma i byrån. Direkt hör man jättedömande toner i båda radiopratarnas röster. Typ: "Suck, den där jävla Gynning-bimbon nu igen..." Har de missat att Carolina är en asskön tjej som inte är en dum bimbo för fem öre? Som att det vore självklart att alla människor som har blonderat hår och silikonbröst är exakt samma person, och givetvis måste det vara en mindre intelligent person. Självklart, så är det ju, samma sak som att alla med Palestina-sjalar är precis samma människor. Och just det, alla med en vit Volvo också...

Tycker inte ni att vi är så förbaskat dömande hela tiden?

If God had a name

Publicerad 2008-10-01 21:04:02 i Allmänt,

Någon som minns när jag skrev om att extremt många i min omgivning av någon anledning kallar mig Sophie?

Idag fick jag en uppenbarelse, jag har löst mysteriet. Fick en tydlig flashback från min dopvideo, som jag inte sett på en jädrans massa år och inte särskilt många gånger heller. Ser tydligt framför mig hur prästfan håller upp mig med båda händerna och döper mig till Sophie... (Han rättar sig snabbt efteråt)

Så där har vi det. Det är inte alla andra som är störda, stackars Gud blev grundlurad från början...Gud och jag kommunicerar. Jag heter Sophia, Gud.

"You would think that I would deserve a fair promotion"

Publicerad 2008-10-01 18:35:48 i Allmänt,

Congratulations and celebrations...

Japp idag smällde det till litegrann. Jag är numera heltidsanställd på Collectum till mars 2009, med fast månadslön, sermesterdagar, flex och allt vad det innebär! Grattis till mig!

Jag trodde verkligen jag var i in trouble när Annica frågade om jag kunde prata en stund, Men det var jag ju inte och tur var väl det. Jag börjar kurs nästa vecka, sen kommer jag att sitta i telefon med kunder. Man tackar för förtroendet.


Idag är jag en klad Oophi!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela