Ånedinlinjen

Publicerad 2008-11-30 20:23:47 i Allmänt,

Hemma och välbehållen! Kryssningen med Hedda var jättetrevlig och så, men fan vad det gungade, gosh. Eftersom båten för ovanlighetens skull innehöll mest unga människor passade jag och Hedda på att agera pensionärer och gå till sängs klockan 01.Installerade i den väldigt exklusiva hytten.Hedda är gladOch jag är blå för ovanlighetens skull


Skåda vår vackra hytt! Vars golv fick en halv flaska vin över sig.

Till sjöss!

Publicerad 2008-11-29 10:41:21 i Allmänt,

Glömde nämna att jag snackade till mig en löneförhöjning igår! Om jag aldrig hade tagit mod till mig att säga ifrån hade jag gått miste om de pengarna varje månad. Det är en bit kvar, men jag är stolt.Idag blir det som sagt kryssning med Heddot och Ånedinlinjen (ett ord- fyra "n"). Vi ska festa gärnet på gratis vin och försöka snacka till oss gratis drinkar i Skybaren (Hedda, du var väl en firre på det där?) Anledningen till att det förhoppningsvis är gratis eller kraftigt rabbaterat är för att Hedda nämligen jobbar för rederibolaget. Så om ni behöver mig, you'll know where to find me, på båten utan hiss och som är helt tillverkad i trä.

Sammanfattning

Publicerad 2008-11-28 23:00:08 i Allmänt,

Jaha, då var det över då, över för lilla Johan Palm. Han har ju varit en favorit hos mig sedan han klev in genom dörren för första gången, men jag tyckte ändå att det var rätt. Johan är inte speciellt mångsidig, men det måste man inte vara, nu när han inte är med i programmet längre kan han få göra sin egen grej och det kommer bli skitbra.


För övrigt så tog jag min egen röst-oskuld ikväll och röstade, inte en, utan hela två gånger. Kevin fick en och Robin fick en. Kevin för att han har varit klockren från första början och Robin för att han verkligen har visat vad han går för. En underdog från första början, men my god vilken kille! Det är det här som är det roligaste att se, det är det här som är Idol.


Och så var de bara tre...

Hysteri

Publicerad 2008-11-28 20:59:20 i Allmänt,

HAHAHAHAHAHAHA! Ingen kan väl ha missat när Johan Palm satte sig ner framför en tjej och sjöng till henne. Tamejfan det roligaste jag sett i mitt liv, jag trodde hon skulle dö. Tänkte precis dra en Beatles-referens, men Laila hann före.


Hur mår folk egentligen?


Ja, och på det sättet valde hon att spendera sina sekunder framför 2 miljoner tittare...

Fredagklockanåtta

Publicerad 2008-11-28 19:57:11 i Allmänt,

Fredag för bövelen! Imorgon ska jag bege mig ut på havet med pensionärsbåten Ånedinlinjen (passar nog mig) och Hedda för att parta loss. Det råkar vara så att på samma kryssning är det bokat en sisådär 60-70 killar i 23-28 års åldern... Här kommer Oophi!


Om fem minuter börjar Idol, och jag känner mig nervös. Tänker kanske rösta för första gången ikväll för att en gång för alla axla rollen som "Idol-nörd".

I'll be back...

Swing it!

Publicerad 2008-11-27 22:01:27 i Allmänt,

Jag är hemma, nykter och välbehållen, bortsett från mina sittknölar då som har sett bättre dagar. Vem fan kom på idén att göra spinningsadlar lika bekväma som träpålar?

I vilket fall som helst hade vi pub på jobbet ikväll. Mycket trevligt må jag säga och ytterst spännande att se alla 50+ are svänga utav bara helvete på dansgolvet. Jag lämnade festen i kristlig tid till tonerna av "Sexy Back". Skönt att inte ha något jag måste skämmas över imorgon. Sen var det ju julpuben den 17:e december också.....

Spinning around

Publicerad 2008-11-26 21:26:24 i Allmänt,

Körde ett hårt spinningpass på 45 minuter med Elin idag. Dutti.


Imorgon är det pub på jobbet. Det ska bli kul att se mina kollegor bli alldeles för runda under galoscherna, och skämma ut sig inför hela kontoret. Så länge den kollegan inte är jag...

She works hard for the money

Publicerad 2008-11-25 20:43:23 i Allmänt,

Vi är nu inne i den värsta veckan på hela månaden. Alla vet såklart vad jag pratar om; Fakturaveckan. Uuh, Med andra ord, fakturan från mitt jobb landar hos kunden idag vilket equals att telefonen går varm och jag tappar rösten av allt babblande.

Idag är det annars löning, vilket låter kul, om det inte vore för oss sjukt underbetalda! Jag tror faktiskt jag tjänar minst av alla jag känner i förhållande till arbetstiden. 17 000 i månaden på Posten? 15 000 som personlig assistent? Missförstå mig rätt, jag ser inte ner på dessa yrken på något sätt, tvärtom, jag tycker att de borde vara högavlönade. Men det tycker jag också att jag borde vara.


Jaja, slutbabblat, dags att överföra en saftig summa till mitt sparkonto. Ett litet steg närmare Asien.Sten och jag - från en tid då pengar inte hade nån större betydelse

Jag ser det snöar!

Publicerad 2008-11-24 22:41:05 i Allmänt,

Fyfan, vad det snöar! Kan det sluta eller? Det enda positiva med vintern är den ljuva pepparkaksdoften jag slås av när jag går utanför dörren (jag bor nära fabriken som tillverkar Annas pepparkakor)

Gårdagen

Publicerad 2008-11-22 13:21:20 i Allmänt,

Ja, vad ska man säga efter gårdagens Idol. Anna, min bebis, lycka till! Jag tror fortfarande att det blir Kevin och Alice i finalen. Någon som sätter emot? Jag hade blivit arg vem som än åkte i alla fall, så... Ja.... Jag behöver nog semester när programmet är slut tror jag...


Gårdagen spenderades i alla fall ihop med Hedda, det var som vanligt hur trevligt som helst. Man får passa på att spendera så mycket tid som möjligt med henne nu eftersom hon lämnar mig för Thailand i fyra månader snart. Jag har nog inte riktigt fattat att hon åker jättesnart...Dagsformen i Stockholm

Jag vill ha fredag idag!

Publicerad 2008-11-20 18:47:29 i Allmänt,

Guess what? Imorgon är det fräääädag! Då ska jag hem till Heddot och svulla. Vänta nu, vad saknas? Hmm: fredag, bästa vännen, svulla..... Just det IDOL!


Ja jag vet, det börjar bli lite sjukligt. Jag tror inte att det här programmet är bra för mig, jag har liksom redan ångest inför morgondagen, nu är det så få kvar, att jag inte vill att någon ska åka ut. Det här är inte hälsosamt, jag behöver rehabilitering...

Snö eller charter?

Publicerad 2008-11-19 21:19:34 i Allmänt,

Det är onsdag kväll, ett litet tunt vitt täcke ligger över Stockholm och jag sjunger Santa Can You Hear Me, i duschen...


Har någon sett det där norska programmet Charterfeber? Handlar om resenärer/bartendrar på Magaluf typ. Rätt roligt program faktiskt, fast lite kul att man tycker att alla är så trashiga och sen inser hur man själv såg ut på Rhodos bargata för några månader sen. Undrar vad folk skulle tyckt om mig om det hade visats på tv när jag springer med full fart in i en enorm kedja och nästan slår runt ett helt varv...
Chartertrash?

Burning Man

Publicerad 2008-11-18 20:20:52 i Allmänt,

Om jag bara fick äta en enda sak i resten av mitt liv skulle det vara vitlöksbröd...
Kände bara att jag behövde säga det...

Såg just på Packat och Klart då man besökte Burning Man. Det är en festivalliknande grej man har smällt upp mitt i Nevadaöknen, där folk springer omkring nakna och åker konstiga fordon. Nästa sommaraktivitet? Någon som är på?

Hoppfallera!

Publicerad 2008-11-17 19:34:19 i Allmänt,

Jaha idag var det tänkt att man skulle vara duktig och åka och simma en km som jag och Elin gjorde förra veckan, men icke, tösen var slut efter helgens jobb så här sitter jag och känner mig som en knubbsäl.

Försökte se det positivt och att jag nu kan ta tid att öva på sången när ingen är hemma. Så här står jag och galer "Du käre lille snickerbo" för kung och fosterland, grannarna tror förmodligen att jag är dum i huvudet.


Nä man kanske ska komma på nåt snällt att göra till mamma när hon kommer hem istället, hon fyller ju trots allt år idag

I wanna be a rockstar

Publicerad 2008-11-16 17:33:07 i Allmänt,

Tycker vi ska passa på att önska Anna och co lycka till med auditionen till Körslaget som hålls ikväll i Uppenbarelsekyrkan. Jag fegade ur på grund av bristande kunskap och just feghet. Men den flickan är i alla fall duktig så det här går nog så bra så. Kul tv att fördriva tiden med i så fall, som plåster på såren när jag ligger och gråter över att Idol är slut.


Och nej, alla ni som kanske trodde att jag hade glömt att titta på det i fredags eller liknande. Kanske lite ovanligt med en fredag utan 30 uppdateringar under sändingens gång i denna blogg. Men det börjar helt enkelt bli för jobbigt. Med att det är så få kvar alltså, inte att titta på det. Robin E är fruktansvärt duktig, men jag har en liten förkärlek till Robin B (slå mig inte). Han har nånting extra, nånstans därinne. Sen så satte ju Laila huvudet på spiken när hon sa att hans röst säljer plattor, för my god vilken röst. Jag köper det.


Weeell, latah!

Domedagen

Publicerad 2008-11-16 13:32:16 i Allmänt,

Nu är dagen kommen, nu är det allvar. Slutet är nära..... Idag, den 16 e november 2008, kom den första snön....Jag går i ide.

Under construction

Publicerad 2008-11-16 10:31:55 i Allmänt,

Som ni ser om ni inte är helt borta så har bloggen gått igenom en makeover, den gick till spa-Tess igår och blev lite snyggare.

Ja jag vet inte vad jag mer ska skriva denna söndag, så jag skriver ingenting istället.

Photogenique

Publicerad 2008-11-14 18:32:27 i Allmänt,

Vi har en telefonbok på intranätet på jobbet där man har kommit på den utomordentliga idén att fotografera samtliga anställda för att man ska få en bild av personen man söker på. Bra idé, i teorin, om det inte vore så att alla, och då menar jag alla ser förjävliga ut. Vi satt och skrattade åt det i typ 10 minuter. Men alla andra fick i alla fall en bild på schysst avstånd. Jag verkar vara den enda som fick linsen uppkörd i gommen och ser därmed ut som en potatis.

Ngeeh, vad gör man....


Det är helg förfan.

Nu får det vara nog!

Publicerad 2008-11-13 21:41:25 i Allmänt,

...Tänkte jag imorse och bestämde mig för att räkna hur många gånger jag nyser per dag, för att få det fastställd av en läkare att det inte är normalt och därmed få en diagnos och medicin.... Hur många gånger tror ni att jag nyser idag då? 1...
Alla som känner mig vet att jag är ingen person som nyser 1 gång per dag....Fuck it....

Gamla är också människor

Publicerad 2008-11-12 20:19:22 i Allmänt,

Jag har tidigare skrivit och kritiserad det äldreboende som min mormor på. Då handlade det om en rökruta, och det är ju verkligen inte det värsta med det där stället. Nu senast har hon, och förmodligen de flesta andra där åkt på fyra räkningar som når upp till 20 000 kr. Två från det gamla och två från det nya, trots otaliga löften om att inget liknande någonsin skulle inträffa Tror ni att någon gör något eller? Självklart inte. Nu senast inträffade det något på demensavdelningen som fan gör mig mörkrädd. Det var en av patienterna där som blev utan tillsyn ett helt dygn. Familjen hittade henne på golvet dagen efter. Vafan är det för fel?? Ska det vara så jävla svårt att sköta sitt jobb? Nä, fyfan, det där förbannade företaget har redan förlorat två äldreboenden på Lidingö för att de är så extremt dåliga.Ska man behöva vara orolig över att våra gamla far illa ut, när de bor på ett äldreboende, som har anställda som jobbar dygnet runt?

Min helg

Publicerad 2008-11-11 21:44:56 i Allmänt,

Back in buisiness, typ.

Min helg i Göteborg var det ja. Det var jättekul, och skönt att träffa Lilja och Ylva igen. Vi bestämde att Lilja fyllde år på lördagen istället för igår då hon var tvungen att jobba. Jag, Ylva, Lilja och Amanda käkade fajitas, drack drinkar och rökte vattenpipa i lägenheten innan Amanda drog med oss på salsa på Rio Rio. Minst sagt spännande, och innan vi gick hade alla dansat minst en gång men varsin spanjor. Vi drog vidare till Sticky Fingers och dansade vidare. Gick en bra bit, tog spårvagnen hem, jag gästbloggade och tjejerna somnade.Amanda fixar drinkar
Salsa!Får gå, men Lilja är glad för det... Besa!!!


Sticky


"Tårtbak" på söndagen!


Hejdå Ylva och Lilja!

Stockholm i mitt hjärta

Publicerad 2008-11-09 23:27:36 i Allmänt,

Är hemma, är trött som få och slog just i lilltån med djävulsk kraft in i dörrkarmen.

Bussresan gick ju bra förutom att den var så lång, men tja, jag kunde ju alltid lyssna på tjejen bakom mig när hon grät i telefonen över en kille som hade legat med nån annan, men inte sagt det till henne trots att de varit tillsammans hela veckan. Att hon visste vem tjejen var gjorde ju inte saken bättre. Underhållning på högsta nivå. Sen var ju killen i sätet bredvid mig sjukt snygg, men jag var fan för trött för att orka bry mig. Var fullt upptagen med att ligga vikt i nån konstig vinkel i ett desperat försök att ligga bekvämt.  Nej, det gick inte.


Helgen har i alla fall varit jättekul, men mer om det imorn, nu ska jag soooova!

Fredag

Publicerad 2008-11-08 01:31:52 i Allmänt,

Första kvällen:

Skulle bli utgång, slutade i nåt annat....Lilja är fullt beredd och säger "hej!"Kärlek


Göteborg!

Publicerad 2008-11-07 23:25:27 i Allmänt,

Nu är jag framme! Jag överlevde! Fick lite Idol-update av Anna på vägen också, det hjälpte.....Lite


Ylva sitter här och hälsar inte, hon säger: Dra åt hälväte!Sen vill jag bara klargöra att jag vet att det finns ett band som heter Slipknot! Det var det som var meningen men titeln. Jesus....
Hej så länge, vi hörs när jag kommer häm efter nattens bravader.

Åker till Göteborg

Publicerad 2008-11-07 07:03:22 i Allmänt,

Tänkte bara titta in och säga hej innan jag drar! Åker direkt från jobbet och är inte framme förrän 21.30....


Ska bli så kul att träffa Lilja och Ylva så det är inte sant.


So long suckas!
Har faktiskt varit i Gbg en gång förut. Stoneskonserten 2007
Jag måste erkänna att jag dog lite smått inombords när jag insåg att jag kommer att missa Idol ikväll.

Slip not

Publicerad 2008-11-06 22:09:23 i Allmänt,

Blöta löv är riskabelt, frusna löv är fan livsfarligt! På min lilla tripp till affären var jag fan på väg att falla mot en säker död minst tre gånger. Jävla Norden.

Caps Lock

Publicerad 2008-11-06 19:58:22 i Allmänt,

Ni vet när man i stundens hetta skriver nånting väldigt snabbt och märker sen att man råkat trycka ner Caps Lock innan? Vore det inte bra om man bara kunde markera allt och trycka på den igen så blir allt gemener?


Okej, vem ringer jag nu för att bli miljardär på det här?

You bring the sun out

Publicerad 2008-11-05 22:13:22 i Allmänt,

Idag på sången sjöng jag en låt som heter "You bring the sun out", då Anette bad mig att tänka på en speciell person i mitt liv och sjunga låten till den personen. Först blev jag lite förvirrad. Jag menar, alla kanske inte har den där speciella personen i sitt liv och inte är bekväm i den situationen. Sen tänkte jag vafan, det har jag visst det. Så valde jag att sjunga låten till Elin.
Dagen D

Publicerad 2008-11-05 20:19:38 i Allmänt,

Hallå där ute? Hur mår ni denna historiska dag? Första gången jag bloggade innan jobbet, uppe med tuppen. Jag mår bra.... Förutom att jag är så förbaskat uttråkad! På vardagen, på jobbet, på livet. Men inte på att leva. I need change....


Fått reda på att Hedda inte ska med till Göteborg på fredag utan åker morgonen efter istället. Så hon lämnar mig ensam.... På en buss.... I SEX timmar! Oophi inte klara av att vara ensam i ett rullande fordon i sex timmar. Känn er fria att ringa mig.... När som helst mellan typ 15.15-21.30.Gammal bild, när man hade svart hår och allt.

Amerikas 44:e president

Publicerad 2008-11-05 06:21:59 i Allmänt,

För lite mer än en timme sedan stod det klart. Barack Obama blir USA:s näste president. Grattis USA säger vi. Att demokraterna vann är en seger i sig, att han är svart är en annan.

Tänk när min generation berättar för sina barn hur stort och otroligt det var när en svart man blev världens mäktigaste människa och de bara tittar på oss och suckar över hur fånig världen en gång var.


Att USA har en lång bit kvar är ingen hemlighet, men det här är en jäkla bra början.

Grattis

Förändringen är här!

Publicerad 2008-11-04 22:50:26 i Allmänt,

Var på en Mary Kay demonstration idag. Nu har Oophi köpt hudvårdsprodukter för 1500 kr. Duktig Oophi.Ingen har väl missat att det är presidentval inatt. Har ni det är ni puckade. Läste om en kille i Metro idag som inte visste om att det var val, han är puckad. I alla fall, de flesta har väl insett att Barack Obama är det enda rätta, annars är ni puckade. Tråkigt, men sant. Som det ser ut nu är det ju även ganska uppenbart att han kommer att vinna. Annars är USA puckade... Eller tja, det är dem ju kanske lite ibland i alla fall, men jaja. John McCain? Herregud mannen är 72 år, vet inte vad internet är och är emot vanliga mänskliga rättigheter. Gå och lägg dig, gubbe!

USA är alltså påväg att få sin första svarta president. Vem ska vi tacka för det? Morgan Freeman? Han har ju trots allt spelat alltifrån President till självaste Gud, och inflytandet från Hollywood är ganska påtagligt i Amerika. Jag säger bara heja Obama, och väntar med spänning på den dagen en svart kvinna får titeln som USA:s president (Oprah, I'm there for you, girl!)
Heja! Heja!

Sugarrush

Publicerad 2008-11-03 22:26:12 i Allmänt,

En spontanmåndag idag! Åkte hem till Tess efter jobbet då vi slängde i oss lite mat och sen svullade på hennes hembakta godsaker. Nu mår jag illa. Men riktigt gott var det, hon är bra duktig den där Tess. Hon är ju även dutti på att blanda drinkar (inte för att jag drack såhär en måndag).

Oophi har klarat sitt första helt egna telefonpass idag! (Applåder!)

Uuuh, måste upp 06 imorgon för att jobba in lite tid så jag kan gå ifrån tidigare på fredag för att sätta mig på bussen till Göteborg. Tur att man har en Hedda där, då blir det fanemig aldrig tråkigt! Men tja, lite tidigare mornar och senare eftermiddagar är det värt! Nedräkningen har börjat! Det var ett tag sen gööörls!


Måste tillägga att även Micke bor där Tess bor. De bor tillsammans, även kallat sambo. Och vi tycker jättemycket om Tess sambo Micke.

Man bangar inte en utmaning

Publicerad 2008-11-02 22:14:22 i Allmänt,

Tro inte att jag har glömt att jag åkte på en såndär käck utmaning av Tess


Regler:

  • Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
  • Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
  • Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1.  Jag börjar med en gammal klassiker: jag har ätit silverbläck

2. När jag var liten ville jag bli glasblåsare

3. Jag har fobi för slattar. Jag kan nästan aldrig dricka det sista ur glaset.

4. Jag lyssnar på country och kan förmodligen alla Shania Twains låtar helt utantill.

5. En annan fobi är glasspinnar, kan inte gå djupare in på det för då börjar jag gråta.

6. Jag tycker att hockey-målvakter är fruktansvärt attraktiva.

7.  Jag är inte speciellt förtjust i barn, och kommer förmodligen aldrig skaffa några. Faktum är att jag är livrädd för mammor och det klassiska familjelivet. (Något jag skäms över smått)


Jag har inte ens sju vänner som bloggar tror jag, men jag kan väl utmana Elin och Lilja & Ylva. Sen kan ni som känner er utmanade köra hårt...Tack för mig

BU!

Publicerad 2008-11-01 11:01:29 i Allmänt,

Jag verkar vara den enda som har totalmissat hela den här Halloweengrejen. Alla går på fester och har sig. Lägger härmed in mitt klena bidrag:

Happy Halloween och trevlig Alla helgons dag och allt såntdär

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela