Leaving on a jetplane...

Publicerad 2008-12-29 15:11:24 i Allmänt,

Jaha, här sitter jag nu.... Ska åka om en timme, och är färdigpackad.... Tror jag.... Ärligt talat så vet jag inte vad jag packat och inte. Passet hade jag inte ägnat en tanke åt förrän för en sisådär 10 minuter sedan... Jag tog en extra stor väska så jag skulle få plats med allt jag köper där, och eftersom jag bara ska vara borta fyra dagar borde det ju finnas en del plats kan man ju tycka. Men guess what? Den är full.... Alltså om jag inte lyckas packa smart för fyra dagar i en stor väska, hur i helvete ska jag lyckas packa för sex månader i en ryggsäck?! Utan att den blir full dessutom, eftersom man kanske vill handla något under ett halvår...? Borde finnas kurser för sånt här... Någon?


Jaja, det var dagens I-landsproblem. Nu vill jag bara önska alla er här hemma ett hejdundrandes Gott Nytt År! Nu drar jag till London!!!


 

Vi ses 2009!

Oophi

Wooow, we're going to London!

Publicerad 2008-12-28 21:19:02 i Allmänt,

Nä usch, nu är det inge roligt längre... Jag lider av ett psykotiskt, villintestannahärvillverkligenåkatillAsiennu-begär...

Det är så lång tid kvar... Thank God att jag åker till London imorgon!

Just det, det var ju jul!

Publicerad 2008-12-28 17:26:15 i Allmänt,

Kastar lite bilder från min julafton på er.

Kungsgranen


Snuffe


MAAAAAAAAAT!Titta vad jag fick! Glad som ett barn på julafton. Tja, jag är ju nästan
ett barn, och det var ju faktiskt julafton....

If the shoe fits

Publicerad 2008-12-27 17:19:42 i Allmänt,

Jag är helt slut. Jag tvingade min styvpappa ut idag för ett sista krafttag i att hitta ett par vita skor till nyår innan jag åker. Efter letande i affär efter affär, började jag inse faktum, ett par vita skor kommer jag inte hitta... När jag sedan hittar kring tre par som skulle funka perfekt men som inte fanns i min storlek började jag tappa tålamodet. När jag sedan äntligen hittar ett par i rätt storlek bara för att upptäcka att de är gjorda i satin (satin en kväll i London - big no no) ville jag bara kasta mig ner på golvet och gråta. På vägen till mitt sista hopp, Globen, tycker Christian att vi lika gärna kan avverka söder när vi ändå är ute, "heehmmf", svarar jag med min själlösa stämma, och vi åker vidare. Jag traskar melankoliskt in på en random skoaffär, och där står dem. Ett par vita pumps i lack. Min kropp skriker av lycka och jag ger själva fan i att de är en storlek för stora, med tre par strumpbyxor, två sulor och hälgrepp kommer det funka finemang!

Att jag gjorde ett superklipp på skorna och väskan som jag sedan hittade är ett bevis på att man fan aldrig ska ge sig!


Jag vet att det här låter extremt ytligt, men världen är ytlig, och jag med den. Nu har jag mina förbannade skor, nyår är räddat!

VITA SKOR

Publicerad 2008-12-23 21:22:18 i Allmänt,

Kan ni förstå att jag har varit i varenda jävla skoaffär i hela stan och inte någonstans finns det ens en liten skymt av en vit sko... INGENSTANS!!! Jag har varit så förbannat smart och valt en gul klänning till nyår, vilket lämnar mig med ganska lite valmöjligheter... Jag måste ha vita skor. Okej, jag kan acceptera att man inte köper in så många vita pumps i vintertider, men nu är det fan nyårstider! Man måste väl köpa in festskor?? Grattis till alla er som tänker ha svarta skor i år, det finns litervis. Kul att nästan alla affärer är halvt urplockade redan också eftersom de rear ut som fan redan innan mellandagarna. Jävla lågkonja!


Mitt enda hopp att hitta några nu är dagen innan, i London...

Kul att jag hittar typ dem perfekta skorna på nätet....


Kolla märket... Livets ironi...Äh, imorn är det julafton hörrni! God jävla jul!

På jobbet...

Publicerad 2008-12-23 13:38:35 i Allmänt,

Ja såhär mycket har jag att göra idag alltså... Jag trodde jag skulle vara trasig av stress dagen före långledigheten men jag har dumpat allt arbete på en annan kille här (nej, jag är inte så elak som jag låter, han bad om det).

Ja, alltså egentligen har jag inget vettigt att säga, mer än att jag har tråkigt... Det är typ helt dött här.. Eko!... Eko!...eko... Nu kom David här och dansade för mig... Fint.


Dagens fundering:
Om Ola Svensson hade varit med i gruppen E.M.D istället för Danny, hade dem hetat E.M.O...

New year's eve in London

Publicerad 2008-12-20 13:45:55 i Allmänt,

I veckan bokade vi nyårsbiljetter! Ja alltså inte Londonbiljetterna, de har vi haft sedan länge, utan festbiljetterna. Vi var rädda att vi var lite väl sent ute där ett tag. Tillslut landade vi på klubben Fabric i alla fall. Det är en enorm klubb som tar flera tusen människor och Metro har listat den som en av världens 5 bästa nyårsfester i år!

Så London- här kommer vi!500 spänn landade kalaset på, men what the fuck, man
lever bara en gång!

Titanic

Publicerad 2008-12-16 22:06:27 i Allmänt,

Antar att det inte bara är jag som sitter och tittar på Titanic just nu. Hutlöst att den ska gå på en tisdagskväll egentligen, den slutar ju 00.30! Men jag vet ju att jag kommer sitta och titta tills den är slut. Det är värt det, Leonardo är ju med. Han är min all time favourite. Jag älskar honom. Han är en helt fantastisk skådespelare, och fruktansvärt underskattad.

Nä, nu ska jag förbereda mig för storbölande.

The earth is moving

Publicerad 2008-12-16 21:22:30 i Allmänt,

Haha! Såg att Elin hade skrivit om det omtalade jordskalvet i Skåne imorse. Skalvet har troligtvis mätts upp till mellan 3,5-4,5 på Richterskalan.

TT skriver:

Tre till sjukhus

Tre personer sökte under tisdagsförmiddagen hjälp på akutmottagningen på Universitetssjukhuset i Lund till följd av jordskalvet.

- En hade svimmat, en hade yrsel och en hade ramlat av en stol, berättar sjukhusets presskontakt Per Längby till TT.

Ramlade av en stol. En stol. Din jävla MES! Jag sov mig igenom en 6,5:a! Ta dig i kragen förfan!

Samtal ur vardagen

Publicerad 2008-12-15 22:51:39 i Allmänt,

Det ringer i telefonen här hemma, jag springer för att svara:

Jag: Välkommen till k.... ( Oophi tänker:"Välkommen till Sophia? Nää?")

Jävla arbetsskada...


Telefonsamtal med Elin:

Elin: Vad ska du göra på fredag då?
Jag: Ja, inte ska jag titta på Idol i alla fall!! UÄÄÄÄH!
Elin: Hehe
Svennis: (som sitter med Elin och bara hört hennes del av samtalet): Vaddå ska hon gråta över Idol eller?Sen har jag suttit och sjungit "My little Pony" halva middagen och skrattade mig fördärvad åt mig själv. Varför? Det är inget som vet.

Lucia och sånt

Publicerad 2008-12-14 18:06:32 i Allmänt,

Just det ja, jag agerade ju Lucia häromsistens. Såhär kunde det se ut:
Choklad fick vi fört' också, totally värt.Förövrigt är det en individ som kallar sig "Knäkten" som har kommenterat följande på mitt senaste Idol-inlägg:
"Rätt tjej vann".

- Vem är du och vad vill du mig? Börja kolla på Idol istället ditt pucko...

Working on a Sunday

Publicerad 2008-12-14 10:27:13 i Allmänt,

Jahap här sitter jag (eller tja, jag står faktiskt) på jobbet en söndag och knapprar.

Jag är ond och har snott en burk pepparkakor från nedervåningen... Den är min, bara MIN!

Det är bara jag och mamma här på hela bygget, men snart kommer Magnus och då kan de hålla varandra sällskap, medans jag sitter på andra sidan korridoren och trycker... Men det positiva med ett tomt kontor är att jag får lyssna på musik och sjunga. Och att vara inne här förstås...


Nä nu ska jag återgå till mina 80 avtal!


Latööör!

Farväl Idol!

Publicerad 2008-12-13 18:16:40 i Allmänt,

Igår var en stor dag... Det var sista avsnittet av Idol 2008...

Jag och Anna befann oss ju såklart på plats och var med och såg allt live. Kevin var en värdig (och given) vinnare, men fan, Alice gav honom en match! Så sjukt duktig, hoppas man får se henne i framtiden. Mycket trevligt  var det i alla fall måste jag säga, det var värt 100 spänn!

Jag börjar gå in en djup Idol-depression nu, hur ska jag klara mig utan det? Kommer den här bloggen att överleva? Vad händer med mitt liv nu och vad ska jag göra på fredagskvällarna? Får väl gå ut och supa skallen av mig istället som alla andra normala unga...Såhär högt upp satt vi...
Hah, yeah right.... Här satt vi faktisktJahap, farväl då Idol, vi hade en fin tid ihop. Vi ses vi nästa år, då jag inte ens hinner se klart säsongen!


Good times...

Kissade aldrig Nobel?

Publicerad 2008-12-11 21:14:57 i Allmänt,

Nu måste jag ta upp en sak här...

Igår var det Nobelmiddag, som det alltid är den 10 e december i Stockholm. Visste ni att om man sitter vid kungens bord får man inte gå på toaletten? Eeeh ja just det. Faktum är att kungen själv inte heller får gå på toa. Vem fan kom på det, och hur tänkte man där? Då kan man ju inte servera dricka i så fall. Dricker man blir man i sinom tid kissnödig, det går inte att undvika hur mycket man än kniper. Det är ju inte hälsosamt! Det är fan en mänsklig rättighet att få kissa! Det ligger ju i vår natur. Tänk om jag skulle bjuda in till en middag och sedan förbjuda mina gäster att andas? Nä, skitlarvigt. När jag får min inbjudan till Nobelmiddagen ska jag bojkotta...I kissandets namn!

Goddag yxskaft

Publicerad 2008-12-10 22:26:15 i Allmänt,

Fick en smärre chock när jag kom hem. Snön ligger vit över Tyresö. Tja, det är väl slask tills imorgon...

Jag var på STEG (gamla gymnasiet) idag och såg Psykos 4.48. Jävligt bra, kul och se en helt annan version på samma skola. Var fett otrevlig och hälsade inte ens på en teaterlärare (jag har aldrig haft henne), men jag kunde bara inte, fyfan vad arg jag var på henne i slutet av trean, så jävla... Ja....

I övermorgon ska vi gå luciatåg på jobbet och jag är livrädd för att mitt hår ska brinna upp. Sen blir det Idolfinal!

Fick ett mail från Hedda från Thailand idag, så hon är faktiskt där på riktigt, hon sitter inte i Liljeholmen och trycker nånstans och skriver med "o" och "a" istället för "å,ä,ö" bara för att jävlas.


Fett osammanhängade text, jag vet, men så kan det vara ibland, precis som livet...

Baby, when you're gone

Publicerad 2008-12-08 21:54:18 i Allmänt,

Klockan 10.35 idag lyfte Heddas plan mot Thailand. Eller ja... Ukraina- Thailand. Töntgrinade faktiskt lite igår när vi sa hejdå på msn...


Dagen har väl annars flytit på bra, bortsett från måndagsångesten, har kommit lite i julstämning. Kanske för att vi hade luciarep idag. Hah, känns som man går i högstadiet igen, bortsett från att jag måste stå längst fram med levande ljus i håret dårå. Hur tänkte Lucia där fan? Eld och hår går inte ihop! Efter jobbet flåsade jag och Isa omkring och letade som galningar efter lucialinnen, men det är slut i hela Stockholm typ. Men gissa vad Oophi har haft hängandes i klädkammaren hela tiden? Juuust det...Turkiet 2007

Busselulle

Publicerad 2008-12-07 20:59:05 i Allmänt,

Julmust: Check

Lussebulle: Check

Film: Check

Perfekt söndagskväll. Det blir Muriels Bröllop, som när jag tänker efter, är typ samma sak som att se Mamma Mia! som jag såg förra söndagen.  Hmm, jaja...Toni Colette är med i alla fall, som är en av mina absoluta favoriter.

Till Hedwig

Publicerad 2008-12-07 17:00:41 i Allmänt,

Imorgon åker Hedda till Thailand och kommer att vara borta i fyra månader. Jag och Hedda har aldrig varit ifrån varandra så länge sedan dagen vi träffades för första gången. Det var när vi började sexan och blev tvångsplacerade bredvid varandra. Hedda hade på sig ett linne med Storbrittanniens flagga och Gud vet vad jag hade på mig. Det var i alla fall vänskap vid första ögonkastet och vi har hållt ihop sedan dess.

Jag kommer nog sakna henne som mest de dagarna när jag får en så kallad Hedda-abstinens. En såndär dag som jag bara vill spendera med Hedda. vad vi än hittar på brukar det sluta med att vi bara skrattar.


Så vad jag vill säga är; Lycka till på resan, Hedda. Jag kommer sakna dig som fan (och våra dagliga mail, som slutade på en ca 250-300st), men desto roligare blir det då när du kommer hem!Ha det bäst, jag älskar dig!


Och till Johanna: Fralla lungt och var försiktig med thaipojkarna!

Lördag

Publicerad 2008-12-06 11:11:50 i Allmänt,

Gårkvällen spenderades på haket Söderport för att säga adjö till Heddot som åker till Thailand på måndag. Men eftersom det skar alldeles för mycket i våra hjärtan vid blotta tanken på att missa Idol lyckades vi sceema ihop en plan så vi hann se första delen av det. Kevin och Alice i finalen var ju ingen överraskning, men fan va synd att snubbla på mållinjen för Robin. Hade ju en liten favorit i honom.

Jaha vad har denna dag att erbjuda? Jag funderade nästan på att åka in till stan helt själv för att shoppa lite. Men själv? I don't do alone so well.

Mi blod es su blod

Publicerad 2008-12-04 20:32:10 i Allmänt,

Idag gick jag iväg från jobbet en stund, sprang ner till Blodbussen, lämnade ett blodprov och anmälde mig som blodgivare. Nu ska de bara kolla så jag inte har gulsot eller nåt sånt roligt, sen är allt klart. Jag rekommenderar alla att bli blodgivare, då man själv skulle vara jävligt tacksam om det fanns några deciliter över till en själv om olyckan är framme.


Sen blev det after work.... För andra gången den här veckan! Alltså, ibland överraskar jag mig själv med min ungdomlighet.
Dagens goda gärning... Oophi är blåååå!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela